Christina Aguilera: Pounds-daling schoten van 2.013 ama’s ontzagwekkende

Christina Aguilera, kilo-daling en wit gingen naast elkaar gewoon fantastisch op de 2013 AMA’s zondagavond. De ‘Voice’ coach toonde haar slanke bepalen, die afsteken tegen de 2012 American Songs Awards, toen ze gemorst uit haar jurk. Nu, Vrouw Marmelade heeft heel wat willen weten over haar filmster dieet geheimen en technieken en hoe ze afgeslankt.

Christina Aguilera’s vet daling bij de 2013 AMA’s was geweldig, en dan druk zaken heel oneerbiedig. Het dragen van haar handtekening blonde lokken en losse krullen, bevestigde ze haar verbazingwekkende figuur in een gladde witte gewaad met ruitvorm uitsparingen.

Aguilera heeft gevochten met een lichaamsgewicht uitdagingen rond de decennia te bereiken, maar het lijkt erop dat de ‘ Genie in a Bottle ‘zanger is terug naar haar sensationele retro figuur ze geboeid enthousiastelingen met in de jaren ’90.

Gewoon een kalenderjaar terug, toen liep ze de paarse loper bij de AMA’s, Xtina trok een lila jurk en verworven happen van kritiek van de beslissing van de trend die geaccentueerd haar volledige bepalen. En diezelfde critici was het oneens met haar ‘Let There Be Like’-functionaliteit. Ze kon niet vangen een split.

Tegenwoordig, Christina Aguilera dramatische lichaamsgewicht-daling heeft waarschijnlijk de uber-critici met de ogen uitgebreid openstellen van haar jaw-dropping klein frame.

Het lijkt Vrouw Gaga werd ook kanaliseren haar interieur-Marilyn Monroe toen zij en zanger, R. Kelly, geëxecuteerd hun ‘Do What You Want ‘een staking. Waarheid worden geïnformeerd, Aguilera kreeg die wedstrijd, handpalmen naar beneden

Dus, wat is het top secret vet verlies Xtina’s:. Ongecompliceerde dieet, chirurgische behandeling, Pilates, verhongering, of alle above?

—————————————————————————————————–

If u van deze post, kunt u de auteur observeren door te bladeren en smaak zijn Fb webpagina, of zich abonneren op e-mail updates te ontvangen als er een nieuwe korte artikel is geopenbaard.

Category: Dieten

Comments are closed.