Christina Aguilera pronkt 80-lb lichaamsgewicht daling van vrij streng kleine-carb voedsel plan

Direct na triomfantelijk herwerken haar systeem gezien het feit dat de 2012 American Music Awards, Christina Aguilera gepronkt haar moderne lichaamsbouw op de 2013 American Audio Awards, gedocumenteerd dagelijks leven en Type tijdschrift op november vijfentwintig. Nu is ze delen van een aantal van de geheimen en technieken om dat bodacious menselijk lichaam. Specialisten schatten dat liet ze £ 80., Volgens Radar Online.

Xtina, als haar minnaars bellen haar, misplaatste het gewicht met een heel strenge klein-carb dieet programma, beschreven Yahoo OMG op 25 november. Een gemeenschappelijke werkdag in haar eetplan kenmerken:

 • Ontbijt: Avocado en kalkoen bacon
 • Lunch: Kip met salade
 • Supper: Haan of vis curry
 • Treats: Garnalen cocktail of selderij met amandel boter
 • Uitgeven: Een enkel glas wijn
 • voor de gezondheid en fitness, Christina heeft geweest ‘zeer gedisciplineerd’, een partner van haar hoogte Dagelijks leven en Design tijdschrift. Haar prive-coach behoudt haar plan met verschillende danslessen en verzet de klus te klaren.

  En de kilo reductie is een groot verschil ontworpen om Christina’s roeping, gedocumenteerd Wet Paint op 25 november.

  ‘Ze is het opnemen van een nieuw album, dat ze wil een hit worden, zodat de nieuwe afbeelding kan geen kwaad,’ verklaarde een levering. ‘Ze denkt dat ze lijkt te zijn als fantastisch en is niet verschuilen achter £ 10 van hair extensions.’

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.