Christina Aguilera scheurt lichaam gewichtsverlies chirurgische procedures te bespreken: Low-carb dieet, niet liposuctie

Christina Aguilera sloeg geruchten dat haar 35-kilo lichaamsgewicht daling was het resultaat van liposuctie, dringen ze liet gewicht via dieet en het uitoefenen.

Veel meer foto’s

Kijk naar alle vijf foto’s

‘Christina heeft lipo niet krijgen,’ een vriend legde Bestaan ​​en Type. ‘Ze heeft hard gewerkt om haar te voeden met gewoontes te veranderen, en je kunt de voordelen te zien.

De laatste factor Christina wil om naar te luisteren is dat mannen en vrouwen spreken over haar wegwerken van pond met liposuctie. Ze is ziek en uitgeput van de mensen in de veronderstelling factoren over haar lichaam. ‘

roddelbladen hebben ook beweerd Aguilera pond daling was te wijten aan Reiki, een Japanse therapeutische aanpak, maar tot nu toe, die mensen ongefundeerde ervaringen hebben bevestigd om weinig meer dan het product of de dienst-plaatsing advertenties zijn.

Wat we wel weten is dat Aguilera meer dan £ 35 is misplaatst door vast te houden aan een zeer low-carb eten plan en het uitvoeren van yoga. Christina’s dieet regime brengt hoge goede kwaliteit vet als avocado met magere eiwitten zoals haan borst of vis en bevat gezonde traktaties zoals amandel boter met selderij.

De vijf-mond-2 Aguilera verluidt nu weegt een slanke £ 100. Christina gemeld yoga oefeningen spoorde haar jaw-dropping gewichtsverlies. ‘Ik deed yoga,’ zei ze.

Christina is niet echt de enige celeb die is beschuldigd van toevlucht te nemen tot plastische chirurgische behandeling om lichaamsgewicht te verminderen. Kim Kardashian, die £ 50 misplaatst op de lagere-carb Atkins voedsel plan, maar de laatste tijd sloeg geruchten dat ze verkregen $ 80, 000 in cosmetische verbeteringen trim van.

‘Ik ben echt gefrustreerd nu ziet studies die Ik kreeg chirurgische behandeling om mijn kleintje overtollig gewicht te laten vallen! ‘ ze getweet. ‘Dit is nep. Ik werkte zo hard om mezelf te leren om te proberen om te eten een goede en gezonde. Ik werk zo hard.’

Op dezelfde manier, Miranda Lambert, die £ 25 verloren via dieet programma en uit te werken, ontkende ook de geruchten dat ze verloren lichaamsgewicht via plastic medische procedures.

‘Ik had geen operatie om vet te laten vallen,’ beweerde ze. ‘Dat is absurd Ik verloor mijn overgewicht het gezond en goed-vorige ouderwetse manier:.. Bekijk wat ik eet en opererend vanuit’

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.