Christina Aguileras 35-lb overgewicht verminderen was vanwege te kleine-carb dieet programma, yoga oefeningen

jaw-dropping 35 kilo gewichtsvermindering Christina Aguilera was het resultaat van een low-carb eten plan en yoga routines. Aguilera onlangs sloeg tabloid geruchten dat ze vermist kilo’s door middel van liposuctie en andere plastische chirurgie.

Veel meer Pics

Bekijk alle 9 shots

‘Christina heeft lipo niet krijgen’, aldus een bron . ‘Ze is moeilijk gewerkt om te verbeteren haar met patronen, en je kunt de voordelen te zien.

De allerlaatste zaak Christina wil is dat individuen spreken over haar verliezen lichaamsgewicht met liposuctie te luisteren. Ze is onwel en uitgelekt van de mensen in de veronderstelling dingen over haar hele lichaam. ‘

roddelbladen hebben ook beweerd Aguilera lichaamsgewicht daling was te wijten aan Reiki, een Japans genezingsproces, maar tot nu toe hebben mensen ongefundeerde rapporten bewezen absoluut niets extra dan product of dienst-plaatsing advertenties zijn.

Wat we wel weten is dat Aguilera’s dieet brengt superieure uitstekende vet als avocado met magere eiwitten van dit soort als haan borst of vis en het gaat om evenwichtig snacks zoals amandel boter met selderij.

De Grammy winnaar verklaard yoga routines en een actieve levensstijl spoorde haar jaw-dropping pond daling. ‘Ik deed wat yoga,’ Christina geïnstrueerd Meer.

Ik heb deze paintball geweren, en we zijn gewoon stoom afblazen. Het kan dus aanzienlijk zijn plezier. Ik moet paintball guns in mijn woning.

Aguilera dat is het beste idee dat ik te allen tijde luisterde in mijn dagelijks leven. ‘

heeft niet gegeven details over haar lichaam gewichtsvermindering, maar ze is 35 tot 40 kilo te verliezen, want april 2013.

roddelbladen vervaardigd bizarre beloften, zegt Aguilera heeft vergoten 50 tot zo sterk als 80 kilo, maar conditionering specialisten zeggen dat de 5-meter-twee blonde heeft alleen te ontdoen van ongeveer 35 tot 40 kilo.

Voor de reden dat van kleine-uitgebeend lichaam Christina’s, verschijnt er een 35-pond ponden reductie behoorlijk spectaculair. Had ze opgedaan tachtig kilo, zou ze hebben bijgevuld op de weegschaal in de buurt van £ 200 fysieke fitheid autoriteiten zeggen die volledig absurd. Vlak voor-en-na foto rechts duidelijk weer te geven Aguilera niet strategie tweehonderd kilo.

Christina, 33, heeft lange afgeborsteld lichaamsvet shaming reviews, wijst erop dat ze echt don ‘ t gedoe haar, maar gaf toe dat opereert vanuit zal maken haar het gevoel geweldig.

In Kon 2008, Aguilera ontbrekende veertig kilo slechts 4 maanden direct na het aanbieden van het begin tot zoon Max door het combineren van cardiovasculaire oefeningen en lichaamsgewicht-lifting voor 90 minuten per dag, 5 dagen per 7 dagen, en vast te houden aan een zeer low-carb, superior-eiwit dieet programma.

‘Ik voel een gevoel van vervulling,’ Christina beweerde. ‘Als je ervaart uw menselijk lichaam met meer robuuste, je ontwikkelen tot veel enthousiaster te worden in de health club!

‘Het zou niet onderhevig hoe massief of klein je bent. Als je toevallig te beschrijven, het is echt mooi. Ik workout voor de reden dat het kan me echt een goed gevoel. Het is echt niet alleen een fysieke detail. ‘

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.