Chroompolynicotinaat en Lichaamsgewicht Reduction

p Er zijn twee bekende chroom voedingssupplementen. 1 heet chroompicolinaat, en de andere chroompolynicotinaat. In de picolinaat voedingssupplement, chroom wordt gemengd met de aminozuursequentie aangeduid als tryptofaan. Met de chroompolynicotinaat complement, chroom is zeker een soort van de B-vitamine, niacine. Een rapport van het voedingssupplement Investigation Basis stelt dat hoewel beide van deze soorten supplementen zijn onschuldig, wordt chroompolynicotinaat meer moeiteloos geabsorbeerd door het lichaam.

Er zijn verschillende wetenschappelijke tests uitgevoerd op de efficiëntie van chroompolynicotinaat en het succes voor het helpen in vetreductie geweest. Slechts een beoordeling gedrukt in de officiële tijdschrift van The American School of Sports Medicatie vond dat toen chroompolynicotinaat werd samengevoegd met een training methode, was er aanzienlijke vet daling. Anderzijds, als chroompicolinaat werd gebruikt, het onderwerpen deskundig lichaamsgewicht bereiken. In beweerde een verder onderzoek in de ‘Diabetische kwesties, gewicht problemen en Stofwisseling Journal,’ onderwerpen die deelnamen in chroompolynicotinaat suppletie niet alleen misplaatst pond, ze behouden spiermassa, terwijl het verminderen van vet menselijk lichaam massa.

Als je op een lichaamsgewicht reductie systeem, al het bewijs gegevens aan gebruik te maken chroompolynicotinaat te hulp met die vermindering. Zoals opgemerkt, is het mogelijk met de vetverbranding capaciteit van suikers, koolhydraten en eiwitten, en regelt insuline varieert van het lichaam. Zoals de eerder genoemde onderzoeken hebben aangetoond, is het meest efficiënt wanneer gemengd met een lichamelijke oefening systeem. De aangeraden dosering van tweehonderd mg tot 600 mg dagelijks. Voor het begin van suppletie, converseren aan uw welzijn behandeling dienstverlener over de dosering die u moet kopen, vooral als je op geneesmiddelen. De niacine in chroompolynicotinaat kunnen spoelen en bijwerkingen bij sommige mensen veroorzaken, dus het is best om te converseren om uw medische professional vooruit waaronder het in je dagelijkse schema.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.