Cimetidine voor Overgewicht Decline

Cimetidine wordt niet door de Food and Drug Administration geaccrediteerd voor vet daling maar wetenschappelijke tests blijkt is het nuttig om een ​​aantal mensen op zoek om gewicht te verminderen. Het is niet helemaal bekend hoe cimetidine functies om hulp bij pond verlies. Er is bewijs dat cimetidine de cholecystokinin hormoon waarmee je echt totaal gevoel zal toenemen. De medicatie is meest productieve indien kan worden genomen voor levensmiddelen. Cimetidine is ook gunstig voor iedereen die honger heeft met maaltijden. Mensen die cimetidine krijgen ten minste 8 tot 12 weken de meest effectieve lichaamsgewicht reductiebaten.

Een onderzoek uitgevoerd in 1992 bleek bij zestig mannen en vrouwen. Ze werden verdeeld in twee groepen. Vijftig procent van hen was aangeboden een placebo en werden de andere 50% gepresenteerd cimetidine. Het team met cimetidine voelde aanzienlijk minder honger dan de groep krijgt de placebo. Ze werpen ook veel meer vet over-all, in het bijzonder rondom de heupen en magen.

Een onderzoek van drieënveertig mollige verscheidenheid II diabetici is geplaatst in 2006. Het geïdentificeerde mensen krijgen cimetidine voor een paar maanden verloren £ 11., Hoewel mannen en vrouwen die een placebo verloren £ 2,9 .. Het team met behulp van cimetidine nam vierhonderd mg een paar situaties een werkdag een 50 procent uur vlak voor zowat elke eten. Het team krijgt cimetidine verminderde hun hele lichaam extra vet van 30 procent tot 25% op gewone. Ze hadden ook gevolgen verbeterd als het ging om insuline en suiker controles. Het lichaamsgewicht reductie van de cimetidine groep 89 pct hele lichaamsvet in vergelijking met 85 procent menselijk lichaam lichaamsvet in het team met de placebo.

p De meest typische aspect uitkomsten van cimetidine zijn diarree, duizeligheid, vermoeidheid, hoofdpijn en huiduitslag. Gesuggereerd wordt je niet veel meer dan 2, vierhonderd mg cimetidine een werkdag te kiezen. Andere kant resultaten omvatten dingen zoals een toestand van verwarring bij patiënten ouder en zeer serieus onwel. Dit probleem is omkeerbaar. Borstvergroting en impotentie soms beïnvloed mannen die eindigde op aanzienlijke doses van de behandeling.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.