Cissus Quadrangularis voor gewichtsverlies

De waardevolle eigenschappen van Cissus quadrangularisextact zijn onderzocht door tal van onderzoekers in India omdat het een plant van nature voor dat land en het heeft een lange geschiedenis van gebruik, zelfs exposeren in oude Ayurvedische (Sanskriet voor ‘bestaan ​​begrip’) teksten .

Over tijd Cissus quadrangularisextact had het meest zijn gebruikt voor breuken en zweren. Modieuze onderzoek is gebleken dat de plant heeft anti-inflammatoire en pijnstillende huizen, zodat het voortgezette gebruik was mogelijk als gevolg van de waarheid dat het leverde resultaten.

genereren

Een speciaal veelbelovende studie voor lichaamsgewicht daling werd uitgevoerd in Kameroen, Afrika, aan het Laboratorium voor Voeding en Nutritional Biochemistry aan de Universiteit van Yaounde. De studie waargenomen dat deelnemers 300 mg van een Cissus quadrangularis voedingssupplement verlaagd hun human body mass index (BMI) van 5,4 procent, in tegenstelling tot geen internet transformatie van BMI deelnemers een placebo.

Ook essentieel om kennis te nemen, is dat medewerkers op Cissus quadrangularisextact en een gezond dieet regime bereiden ook aanzienlijk verminderd slechte cholesterolgehalte, nuchtere bloedglucose reeksen en triglyceride niveaus meer dan de 6 weken durende studie.

Gezien het feit dat het uitgevoerd op Cissus quadrangularisextact onderzoeken werd geplaatst, hebben diverse vetten branders het plantenextract in de formulering opgenomen. Aan de andere kant, de meeste bedrijven een lijst van slechts een ‘melange’ op het etiket met de ingrediënten, zodat je niet echt weet hoe sterk van het extract in een dosis van de vetten brander.

Als je gewicht wilt verliezen en houden van de andere voordelen die deelnemers doorgewinterde analyseren, zal je nodig hebt om te investeren in eenvoudige Cissus quadrangularisextact. Op deze manier kunt u twee 300 mg krijgen doses per werkdag als de studie medewerkers.

p Er zijn heel wat middelen van Cissus quadrangularis op de markt uit een veelheid van supplement en gezondheid levensmiddel bedrijven. De kosten assortiment van ongeveer $ 10 tot ongeveer $ 100 voor elke deal. U wilt een merchandise dat is een Cissus quadrangularisextact zonder de noodzaak van andere additieven of vulstoffen te krijgen. Probeer te onthouden dat veel hoger geprijsde niet altijd gelijk aan een meerdere of zuiverder oplossing.

Voor maximale lichaamsgewicht verval en welzijn winsten, moet je wat het complement met een redelijke voeding plan. Overleg met uw huisarts of een voedingsdeskundige om te komen met een gezonde, duurzame voeding regime.

Net als heel wat voedingssupplementen, wordt Cissus quadrangularis niet geadviseerd voor vrouwen die verwachten of borstvoeding. Anders dan dat, de studies voltooide opgemerkt dat sommige mensen geklaagd over hoofdpijn, winderigheid, droge mond, diarree en slapeloosheid. Niettemin, de verscheidenheid van individuen in de placebogroep klagen van dezelfde tekens was in wezen groter dan mensen die werden middels het voedingssupplement.

Volgens de Saunders In diepte Veterinary Dictionary, derde editie, Afrikaanse Cissus quadrangularis omvat ‘een onbekende toxine triggering buikgriep’ zelfs zo, zijn er geen identieke uitspraken over Indian Cissus quadrangularisextact geweest. Bovendien is deze nadelige gevolgen afhankelijk van het gebruik bij dieren.

Category: Supplementen

Comments are closed.