Citroen en komkommer voor Zits

Zits wordt gebracht over wanneer je poriën verstopt zijn door een mix van talg en dode huidcellen. Talg is een natuurlijke manier ontwikkelen van olie gemaakt door uw talgklieren. Wanneer veel te ingrijpend talg wordt geproduceerd, vermengt het met dode huidcellen om de poriën verstoppen. Dit maakt een uitstekende sfeer voor micro-organismen zich snel vermenigvuldigen, die zou voortvloeien in roodheid en zwelling. Zits producten het werk doen door ofwel het doden van de micro-organismen of het wegnemen van overtollige olie.

Citroensap kan acne inschakelen momenteel gebruikt die specifiek op de poriën en de huid. Voor personen met een bijzonder gevoelige huid, het citroensap moet worden verdund met wat water om te voorkomen dat vervelend de huid. Het sap moet ‘s nachts worden gebruikt om de getroffen plaatsen. Het droogt vrij snel. Citroensap is zuur en geheel van vitamine C. Het kan helpen acne door het uitroeien van nutteloze huidcellen en uitdrogen van het puistje. Ook citroensap is echt nuttig in het verminderen van roodheid. Indien de behandeling niet uit te voeren, dan heb je extreem klein geld en tijd geïnvesteerd.

Komkommer sap is een krachtige exfoliant. Beide locaties de komkommer in een voedingsmiddel processor of staat het te zitten in het water voor een paar uur. Gebruik eventueel mengsel tweemaal dag-tot-dag als een gezicht gebied schoon. De komkommer is efficiënt in het verwijderen van dode huidcellen en het reinigen van de poriën. Daarnaast zal je de bloedstroom te verhogen in in uw ontmoeting als je zachtjes scrub de huid, die zal helpen te hydrateren en te ontdoen van overtollige olie.

drinken van citroensap is geweldig voor het opruimen van acne. Toch kan het schadelijk zijn voor uw tanden te verbruiken citroensap direct. Het is aanzienlijk meer gezond en veel effectiever om citroensap te combineren met het drinken van water of honing te minderen met de zuurgraad van de citroen. Citroensap zal reinigen van de poriën in je huid en geef je huid een aanzienlijk veel gezondere uitstraling. Door het mengen van citroensap met h2o, bent u ook consumeren extra h2o over-all, die hele lichaamsbouw algehele gezondheid stimuleert.

p Er is geen overwonnen voor acne. Acne behandelingen moeten worden toegepast elke dag om de aandoening onder beheer te behouden. Daarom is het het beste om je gezicht te wassen dag per dag met komkommer en implementeren citroensap elke avond tijd om de aangetaste delen. Als u merkt dat uw huid is om te zetten in geïrriteerd, ophouden gebruik te maken van de citroenen en komkommers voor een aantal keren tot de roodheid afneemt.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.