Citroenen-Hoe u het meeste uit die onderdelen, en gezondheid en fitness Extra voordelen

Record van de Lemon

De oorsprong van de citroen is eigenlijk een thriller, maar aangenomen wordt dat ze kwamen uit India, China of Birma. Van daar reisden zij naar de wijken van Jeruzalem, Egypte en Perzië. Toch waren ze voor het eerst geteeld in de vijftiende eeuw in de buurt van Italië. Christoffel Columbus reisde ook met citroen zaden, die toen belandde meestal gebruikt voor medicinale toepassingen. Tegen de negentiende eeuw kwamen ze zeer populair in de Verenigde Staten.

Niet alleen voor het maken van sap meer ….

p Er is een manier om dit eenvoudige gemeenschappelijke fruit te schakelen naar een uitstekende aanvulling op verbruiksartikelen van alle soorten … door gewoon gooien ze in de vriezer!

Citroenen zijn een algemeen gebruik gemaakt van fruit in alle kleintjes van recepten, drankjes, en als garnering. Ze zijn heerlijk en verschijnen met een aantal welzijn positieve aspecten zo effectief. Ze kunnen echter een authentieke pijn om sap te zijn of te gebruiken voor animo. Hier is een nette manier die ik heb ontdekt een totaal citroen zonder weg te gooien het te gebruiken. Gewoon bevriezen , en gebruik een kaasrasp om het te versnipperen voor en verdelen het in voedingsmiddelen en dranken. Het is zo duidelijk een stuk makkelijker dan het voorkomen van het wanneer het is zacht en rijp. Bestrooi het aan uw greens, salade, soep, ijs, rijst, vis gerechten, haan gerechten, water, enzovoort …. de vooruitzichten zijn eindeloos! Het geeft ongetwijfeld al deze dingen een nieuw en onverwacht leuke smaak … die mogelijk eindigen krijgen van een nieuwe favoriet van yous!

Zoveel als zesting gaat, heb ik ontdekt dat dit proces uit te voeren met linden en sinaasappels veel ook!

Waarom Citroenen zijn zo Fantastisch voor u

Als je denkt aan citroenen, of citrus in de basis, de eerste factor die vrijwel zeker gaat om intellect is vitamine C. Er zijn een hoop andere beloningen aan andere dan alleen voor het opnemen van meer smaak aan uw gerechten citroenen. De eerste, de citroenschil heeft maar liefst 5 tot tien keer meer vitaminen dan de citroen zelf! Door het bevriezen van de citroen en rooster het, nu zou je niet nodig om weg te gooien deze overvloedige bron van voeding. Hier zijn een aantal andere details over citroenen die je misschien niet alleen eerder gehoord:

* Lemon kan stoppen kanker bijstand, en heeft 22 anti-meeste vormen van kanker verbindingen. Ze zijn gebruik gemaakt van een aantal tests van belangrijke geneesmiddelen bedrijven aangezien de jaren zeventig te bevestigen dat het vertraagt ​​de vooruitgang en doodt kwaadaardige cellen in ten minste twaalf soorten van de meeste kankers, die long-, colon-, prostaat-, borst omvat en pancreas kanker.

* Het laat reguleren van de bloeddruk of het echt zo veel te groot.

* Het is echt is helpt bij het verminderen van depressie en zorgen, samen met angstige ziekten.

* Het wordt gezien als een antimicrobieel spectrum naar bacteriële infecties, schimmels en parasieten.

* Als gevolg van het feit dat ze zijn belangrijk in vitamine C, citroenen voorkomen scheurbuik, een aandoening die bloedend tandvlees, losgemaakt tanden en pijnlijke gewrichten veroorzaakt.

* Citroenen zijn fantastisch voor het ontgiften je lever. Het functioneert als een dissonant van urinezuur en andere vergiften.

* De citroenschil heeft fytonutriënt tangeretin, die is bevestigd krachtig te zijn voor geest kwalen deze soorten als Parkinson aandoening.

* Citroenen vernietigen wormen.

* Het citroenzuur in citroensap helpt oplossen galstenen, kalkaanslag, en nierstenen.

Onder is een YouTube-video die ik ontdekt op waarin de gezondheid en fitness voordelen van citroenen

Sommige Veel meer fascinerende Lemon feiten ….

* Voor de duur van de Europese Renaissance, trendy dames gebruikt citroensap als een manier om hun lippen rood worden.

* Kalenderjaar-bolvormig, Lemon bomen bloeien en vrucht dragen. Elke boom kan maken tussen de vijfhonderd en 600 kilo citroenen in een kalenderjaar.

* Het werd in de derde eeuw gedacht door Romeinen dat de citroen was een tegengif voor alle vergiften.

* Het woord citroen wordt verondersteld te hebben komen uit woorden een Aziatische taal, wat aangeeft, ‘zuur’ of ‘bitter fruit.’

* Limonade was een zeer geliefde drank van de Chinese keizers. Citroenen reisde naar de Verenigde Staten met behulp van katholieke missionarissen en zijn geplant in Arizona en Californië.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.