COBRA ziektekostenverzekering conversieprogramma’s

COBRA kunt u uw huidige keep-werkgever te verstrekken welzijn verzekeringsdekking voor 18 maanden. (U betaalt de volledige kosten, zoals de bijdrage van uw werkgever.) Volgens de wet moet je zestig keer aan te melden voor COBRA. Voor veel meer over COBRA, zie Referenties eronder.

Als u wat zou in elk ander geval een pre-huidige gezondheidszorg probleem (cardiale problemen, bijvoorbeeld) die je groepsbeleid beschermd, zal COBRA omgaan met het zo perfect. Behoud uw dekking voor een reeds bestaand probleem biedt de beste verklaring voor de waarde van de COBRA te brengen.

Wanneer uw COBRA voordelen vervallen, kunt u mogelijk om te ‘veranderen’ uw groep welzijn verzekeringen in een bepaalde persoon plan dat de dekking industrie noemt een ‘bekering’ systeem.

Sommige, maar niet alle, team opties hebben dit soort van een conversie oplossing. Wanneer er een bepaalde, zal uw ex-werkgever verzekeringsmaatschappij bieden u aan u de markt individuele dekking. Converse om verdeeldheid van uw bedrijf human resources om over te komen als uw team verzekering plan omvat een conversie alternatief. Chat met de verzekeraar om vergoedingen en voordelen bescherming te krijgen.

Voor de reden dat de staten controle over alle dekking binnen hun grenzen op de markt gebracht, principes variëren van staat te wijzen. Dat gezegd hebbende, veel staten de grootte van de tijd kunt u goed bewaren bescherming COBRA (met hun persoonlijke mini-COBRA-programma’s) zijn verbeterd, en veel eisen die groep beleid omvatten conversie alternatieven. Neem contact op met uw staat van verzekeringspolissen commissariaat kantooromgeving voor meer gegevens.

Het voordeel voor u van de conversie alternatief is dat, als je hebt (of had) de dekking van dat bedrijf, hoeft u niet ‘gegarandeerde’ om uw verzekerbaarheid blijken te zijn. Als uw groepsverzekering bedekt uw pre-dit nummer, zal uw conversie beleid te beschermen ook.

Underwriting is ‘verzekering-speak’ voor een grondig track record onderzoek met de nadruk op de gezondheidszorg te nemen. Organisaties kunnen weigeren om u een plan aanbieden of kunt u vragen veel meer gebaseerd op het succes van de afgesloten verzekeringen, dus het is zeer goed in staat te zijn uit de buurt van het aan te sturen.

De periode ‘bekering’ is een beetje een verkeerde benaming omdat de gezondheid en fitness zorg beloningen door een conversie dekking geleverd kon (bijna absoluut zullen) verschillen van die mensen van uw groep beleid. Gewoonlijk zal de beloningen minder zijn, en hun prijs zal groter zijn. Ga verder in intellect te houden, zelfs zo, dat je niet hoeft te een conversie plan te kopen, zelfs als u of een lid van het huishouden ondergaat van een pre-huidige gezondheidszorg conditie. Uw ‘ideale follow’ zal zijn om te kijken naar de waarde en de toegevoegde verstrekkingen van andere bepaalde persoon procedures met die mensen van de conversie dekking voor je een aankoop beslissing.

Als je nooit een conversie dekking, natuurlijk, moet je kijken naar specifieke strategieën volledig.

Category: Supplementen

Comments are closed.