Coconut Oil voor Zits | Werkt het?

Kokosolie voor acne?!

Ja, u onderzoeken die geschikt zijn! Kokosolie is een fantastische behandeling om hardnekkige acne verbannen! Door gebruik te maken van kokosolie reiniging om zich te ontdoen van acne is een goede en natuurlijke alternatief voor ernstige chemische-beladen acne het verwijderen van producten die ook prijzig en ruw op gevoelige gezichtshuid poriën en de huid.

Wat is kokosolie?

Kokosolie is de eetbare en vette olie gewonnen uit de pit van een kokosnoot. Het is verbazingwekkend werkt met behulp van in de keuken, natuurlijke schoonheid, gezondheid en fitness en drugs. Heeft u zich vergapen reden waarom heel wat natuurlijke schoonheid en schoonheid merchandise omvatten kokosolie? Zijn sinds kokosolie heeft uitstekende vochtinbrengende en hydraterende eigenschappen. Bovendien is het een uitstekende make-up remover! Ik moet zeggen, hoewel, functioneren met extra vierge kokosolie voor acne duidelijk van de absorptie van giftige bestrijdingsmiddelen te blijven door middel van je poriën en de huid. Ook typisch kokosolie is comedogeen (klompen poriën en door zo het vervullen resultaten in zits) vooral omdat het wordt verwarmd.

Is het niet gek om kokosolie te gebruiken op mijn inmiddels OILY zits gevoelig ervaring?

Nee, het is niet gek! U kunt nadenken olie is de wortel kwaad brengen over van acne, maar je misschien wel een beetje verkeerd. Zij beroept zich op wat olie youre het voeden van uw huid met. Is het vet van junk maaltijden? Indien zeker, dan moet je terug af van die mensen. Maar als youre het gebruik van toegevoegde virgin kokosolie, theres geen doel wordt met afschuw vervuld. Wanneer u de kokosolie reinigende werking gebruiken, natuurlijk, youre olie aanbrengen om zich te ontdoen van de olie. Maar er is enige logica in dat, net als hoe je moet nieuwe extra vet om zich te ontdoen van de vorige overtollig vet hebt, zult u fantastische olie nodig om zich te ontdoen van de slechte olie (overtollige talg in vette huid) Kokosolie verdrijft de slechte olie, schadelijke stoffen, vuil, vuil en zwarte hoofden van diep in je poriën. Dit is positief over te brengen een detox reactie in je lichaam, waardoor snel een enorme breakouts op je confronteren, dat zal beetje bij beetje afnemen als u omvatten de toepassing van de kokosolie procedure voor acne.

Voordelen van kokosolie voor zits en de huid gemeen

Kokosolie is uitstekend geschikt voor het behoud van puistjes op de baai. Het helpt ook het verbeteren van fundamentele huidweefsel en verwijdert dode cellen aan de oppervlakte van de huid dat oppervlak huid droog en schilferig maken. Kokosolie presenteert diepe en ernstige vocht je poriën en de huid dus hydraterende en vochtinbrengende vochtarme huid. Wist u dat kokosolie is naturen rijkste bron van laurinezuur? Wat veel meer is dat kokosolie bestaat ook uit caprylzuur. Even laurinezuur en caprylzuur over effectieve antibacteriële, antifungale en antimicrobiële woningen die op natuurlijke wijze te bestrijden acne en puistjes zo mooi als afwenden schimmelinfecties. Hier zijn een aantal voedingsstoffen die in kokosolie en hun winsten voor de huid:

Dit is een levend Serious-Everyday Tale uit mijn Minimal Zuster, TH

Hartelijk dank voor uw verhaal, TH! )

Heres de eenvoudige doe-het-zelf recept dat ze een aanvraag elk individu nacht:

Hoe gebruik Kokosolie de juiste manier

Stoffen :

Excess maagd natuurlijke en biologische kokosolie, koud geperst

Routebeschrijving:

  1. Stoom je confronteren of slechts een handdoek te dompelen in warm water, knijp het en plaats deze boven uw ontmoeting open te stellen uw huid poriën.
  2. Drop een theelepel kokosolie op je resterende handpalm en gebruik je de juiste kant te gebruiken de prachtige goedje op uw ontmoeting in een cirkelvormige beweging. Ik gewoonlijk beginnen met mijn wangen, dan is mijn voorhoofd en eindelijk de kin. Voorkom dat de ogen en mond plek.
  3. Doe een zachte therapeutische massage met de olie in een cirkelvormige beweging voor de gezonde olie te zinken diep in je poriën.
  4. Uiteindelijk kunt u het reinigen van uw ervaring met idealiter een zuivere koudgeperste zeep. En als mijn gezicht is een kleine droge, in het bijzonder nu de winter, ik ga vooruit en voeg een beetje val van kokosolie en hydrateren mijn deal met.
  5. Thats it! Mijn gezicht heeft normaal gesproken een warmte-roze gloed snel daarna vrij kokosolie massage.

Hoe te Kokosolie houden

Theres geen behoefte om de koelkast het. Ik heb alleen handhaven van een flesje kokosolie in mijn rustruimte kabinet. Kokosolie stollen onder zesenzeventig graden Fahrenheit. Om het vloeibaar te maken, gewoon pop de fles in een kom gemaakt van hete h2o, of bedienen onder de warme kraan h2o.

Voorzichtig

(een) Sommige mannen en vrouwen hebben ervaren schadelijke reacties met kokosolie, uit te drukken verergerd hun zits. Vergeet niet om te controleren of het is zonder risico voor u door te werken met een een kijkje nemen op patch op een klein deel van uw acne besmette huid. Al met al, het is allemaal in de geest. Als youre bang gebruik te maken van het voor je puistjes, dan therell grotere waarschijnlijkheid dat het zal uw acne zal verergeren. Zorg ervoor dat constructieve en vreugdevolle gedachten wanneer je functioneert uw weg naar prachtige puistjes-volledig gratis huid!

(twee) Ik heb komen gedurende een flink aantal forum posts dat zeggen kokosolie ‘verstopte’ hun poriën en vervaardigd ze uitbreken. Dit is het meest vrijwel zeker omdat je benut en gemasseerd kokosolie in je omgaan met, maar niet om het schoon te behoren. Als je de kokosolie sit schakelen in uw poriën samen met de kiem, vervuiling en roet deeltjes, is het waarschijnlijk te begeleiden naar puistjes acne, en de vicieuze cirkel zal blijven op! Hier is de drie samenvatting etappe over hoe je kokosolie gebruiken voor uw huid de juiste manier:

i) Was je gezicht gebied en doen het gezicht stomen gedurende vijf minuten

ii. ) Nu je poriën open, therapeutische massage in de kokosolie.

iii) Reinig met een matige reiniging reiniging zeep en warm h2o.

Als je dit doet, vanuit mijn praktische ervaring, ben ik gegarandeerd je kan verhinderen ‘verstopte poriën,’ en eindigen met schonere en mooiere huid.

Heb je geëxperimenteerd met kokosolie op je gezicht ? Heeft het hielp je met je acne? Heb je enige verlichting ontdekt, of denk je dat het kan zinloos zijn? Deel uw verhaal met ons!

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.