Collageen en Fat Loss

Collageen is een onvolledige eiwit dat voorkomt in de huid, haar, nagels en bindweefsel. De vorm van collageen in overgewicht verval formulering dezelfde als de soort aangevraagde koken. Het wordt aangeduid als gehydrolyseerde collageen en komt uit eventueel mariene bronnen dit soort als tonijn of runder-bronnen. Leveranciers verpletteren de botten en kraakbeen van het dier. Het kraakbeen wordt dan geweekt in zoutzuur om calcium te verwijderen en in alkali te kraken beneden de banden van het collageen. Het is vervolgens gedehydrateerd.

gehydrolyseerd collageen klinisch bevestigd aan het welzijn van haar en nagels te versterken. Er zijn ook een paar peer reviewed studies tonen duidelijk aan dat collageen nuttig bij artritis lijden en pijn in de gewrichten bij sporters die een risico voor artritis kunnen zijn. Een bijzonder distributeur van een collageen supplement voor lichaamsgewicht reductie citeert een niet-gepubliceerde en niet-peer-reviewed onderzoek vertonen dat een gehydrolyseerd collageen aanvulling aangeboden tot 50 overgewicht deelnemers gedurende 3 maanden resulteerde in een gemeenschappelijke daling van £ 10. en two.4% systeem overtollig vet.

Gezondheid supplementen die vaak collageen bevat omvatten ook aloë vera sap als perfect. Aloë vera sap is een beschouwd laxeermiddel. Andere stoffen omvatten dingen zoals conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-en smaakstoffen. Een bijzonder criticus van collageen voedingssupplementen voor overgewicht daling beveelt consumeren Jell-O fabrikant gelatine en een laxeermiddel en het niet hebben van zo veel als je toegepast voor zeer vergelijkbaar effect.

Sommige anderen het gevoel dat er een basis om later het regime. Voorstanders van het programma rekening mee houden dat het is van cruciaal belang voor het complement een paar enkele uren voor matras en dan niet alleen eet ongeveer alles voor de collageen goed kan functioneren. Inname van collageen voordat matras helpt het hele lichaam om zichzelf te herstellen, zelfs al heb je rust, zeggen voorstanders van het dieet. Collageen geneest uw totale lichaam en produceert meer spiermassa, krijg je extra gespierd en mager geworden. Uw lichaam zal iets dan eiwit of koolhydraten verbranden lichaamsvet en je zult het lichaamsgewicht te elimineren, volgens eetplan supporters.

Collageen in de vorm van gelatine is een gemakkelijk verkrijgbaar voedsel bron. Er is niet vastgesteld toxiciteit met gelatine. Het consumeren van de gehydrolyseerd collageen in de tal van gewichtsverlies voedingssupplementen misschien wel of niet helpen gewicht te verliezen. Gehydrolyseerd collageen waarschijnlijk zal ondersteunen u uitbreiden krachtige gezonde nagels en haren, en misschien zelfs in staat stellen uw gezamenlijke pijn. Er is vrij weinig gevaar in verband met het gebruik ervan.

Category: Supplementen

Comments are closed.