College algehele gezondheid Paraprofessional Beroep Beschrijving

Welzijn paraprofessionals voldoen aan een selectie van klinische en niet-medische taken in het college wellness werkplek. Dit soort taken zijn vaak voorzien van inrichting eerste hulp, de zorg voor leerlingen met acute ziekten, en de planning standaard welzijn screenings en assessments. Student gezondheidsvoorlichting en leren opties en de algehele gezondheid advies en informatie en feiten voor leerlingen vaak schuiven om de algemene gezondheid paraprofessionals ook. Paraprofessionals communiceren met vader en moeder met betrekking tot besmettelijke ziekte waarschuwingen en leerling verwondingen of kwalen in de loop van de schooluren. Zij hebben vaak informatie te houden met betrekking tot vaccinaties, medicijnen en sportieve activiteiten lichamelijk onderzoek.

Gezondheid en fitness paraprofessionals besteden het grootste deel van hun tijd in het welzijn kantoor omgaan met studenten, medewerkers en moeders en vaders in individuele of boven de telefoon. Ze besteden tijd even gaan zitten en staan, en kon vaak nodig hebt om verschuiven of voorwerpen vervoeren van 40 tot £ 60 .. Functie gebeurt meestal binnen in de school opzetten voor de duur van de gebruikelijke zakelijke enkele uren. Gezondheid en fitness paraprofessionals niet gewoonlijk werkzaam nacht, weekend of vakantie te breken uur, hoewel ze misschien certificering of benodigde licentie aanvragen in het kader van niet-kleine bedrijven uur.

meeste gezondheid paraprofessionele carrière openingen vereisen slechts een GED of substantiële hogeschool diploma. Studenten die nog niet zijn afgestudeerd aan de grote universiteit moet zich richten op de wetenschap en interactie klassen. Voorafgaand aan coaching in een algehele gezondheid-vergelijkbaar onderwerp blijkt belangrijk, evenals ervaring in-company-gerelateerde beroepen. Sommige hogescholen hebben de voltooiing van een wellness paraprofessionele klasse gepresenteerd door het college wijk of het gebied lokale gemeenschap faculteiten vóór begin opereren. Voortgezette opleiding klassen kunnen eventueel worden verwacht voor welzijn paraprofessionals in bepaalde onderwijsvoorzieningen of districten.

Andere waardevolle vaardigheden omvatten dingen als een eerlijk verlangen in, en eerdere informatie van, schoolgaande kinderen. Ook van essentieel belang zijn efficiënt geschreven en mondelinge conversatie vaardigheden, standaard laptop informatie, en zeer goed probleemoplossend en redeneren technieken. Welzijn paraprofessionals zal de vaardigheid nodig hebt om eenvoudige wiskundige bewerkingen deze zo goed kan worden verwacht bij het toedienen van drugs uit te voeren. Organisatorische deskundigheid tonen ook handig bij het uitvoeren van plaat-proberen om taken te houden.

Onderwijsinstellingen hebben doorgaans de bestaande certificeringen hebben in eerste instantie te ondersteunen en CPR voor welzijn paraprofessionals. Paraprofessionals krijgen vaak meer opleiding en onderwijs via seminars en cursussen over de wijdverspreide kinderziekten van dit soort als diabetes en astma. Deze klassen kunnen begeleiden naar andere kwalificaties en certificeringen, dit soort als in het beheer van onverwachte noodsituatie medicijnen of injecties aan kinderen. Certificering vernieuwingen plaatsvinden op wisselende maar frequent, en moet worden opgeslagen hedendaagse zo lang als de algemene gezondheid paraprofessionele blijft werkzaam in de universiteit.

Category: Dieten

Comments are closed.