College student Gezondheid en fitness Verzekering plan een nul een

Bij de evaluatie van een student gezondheid en fitness verzekering plan plan, het om te beginnen met de uitgifte te lijken op is bescherming. Welke voorwaarden of medische processen worden in het programma uit te sluiten van de dekking? Is het plan gaan over voorgeschreven medicijnen? Heeft het programma hebben een levensduur allergrootste? (Kijk voor slechts een met op zijn minst een $ 1 miljoen levensduur grootst.) Wat zijn de aftrekbare bedragen, copayments en coinsurance? Als de leerling heeft een reeds bestaande aandoening, zal het worden gevoerd?

Slechts een voordeel dat veel van de student verzekeringen opties hebben boven andere welzijn dekking ideeën is dat ze psychologisch welzijn beloningen. Voor de reden dat angst en depressie zijn epidemie onder het college leerlingen kunnen deze voordelen zijn met name cruciaal.

Heeft het bereiden bescherming te geven in de loop van de zomer of als de student een semester kan opstijgen vanaf de universiteit? Werken samen verkopers beschikbaar voor de geleerde wanneer vanaf faculteit zien?

De Amerikaanse Hoger onderwijs Welzijn affiliatie geeft een nieuwe maatstaf voor de leerling dekking van de gezondheidszorg-systemen. Controleer indien de aanpak voldoet aan deze benchmarks.

In de vorige, jongeren met aan welzijn dekking van hun ouders meestal werpen bescherming op de leeftijd van 19 (soms meer volwassen voor een uitgebreide-time leerlingen). Met de inwerkingtreding van de Affordable Care Act in 2010, kunnen vader en moeder hun kinderen te houden op hun algemene gezondheid verzekeringen tot aan de leeftijd van 26. Deze bepaling betekent dat veel minder studenten zijn wellicht dient u leerling welzijn verzekeringen te kopen.

Category: Supplementen

Comments are closed.