Colon Reiniging en overtollig gewicht te verliezen

slijm hoopt zich op in de dikke darm door de inname van ongepaste voedingsmiddelen die niet absoluut worden verteerd door het gehele lichaam, waardoor giftige stoffen die door te geven aan de bloedbaan (autointoxication) zijn. Overgewicht reductie wordt verkregen door het reinigen van de dikke darm van deze mucus afval rondom de partities en spoelen ze uit het lichaam.

Hoewel de relatie met betrekking tot dikke darm reiniging en gewichtsreductie is een speculatief onderwerp, heeft men afgeleid dat dubbele punt zuivering, op normale, vermindert ongeveer 10 tot £ 15. Dit is te wijten aan het feit dat trekt uit het overmatig slijm, plaque en extra vet dat kleeft aan de wanden van de dikke darm wanneer een enkele verbruikt vette voedingsmiddelen, zoals frites, chips en dergelijke in de plaats van extra-vergisting verwelkomen fruit, bessen en noten. De bobbel veroorzaakt door de extra overgewicht is dus afgenomen, het maken van een maag die extra plat.

De dikke darm speelt een vitale doel het juiste uitvoeren van de spijsvertering techniek. Wanneer de dikke darm wordt verstopt met fecale onderwerp, slijm afval en giftige stoffen, het systeem is onwel-op ingesteld om zich te houden aan een voedsel plan en het gewicht te minimaliseren. De lichaamsbouw heeft de neiging om echt uitgeput voelen snel, en de vitaliteit die nodig zijn voor overtollig gewicht brandende oefeningen ontbreekt. Een schone darm, aan de andere kant, naar behoren absorbeert de benodigde voedingsstoffen en natuurlijke vitamines uit de voeding, waardoor een bepaalde veel gemakkelijker stok met een voedsel plan en trainingssessie regime.

Er zijn twee belangrijke suggereert van het reinigen van de dikke darm: kruiden of voedingssupplementen en colon irrigatie. Natuurlijke kruiden of voedingssupplementen kunnen worden genomen in de vorm van enzymen, poeders en thee. Dit soort producten kunnen zeer eenvoudig worden verkregen uit een welzijn winkel of supermarkt. Kruiden of supplementen kunnen normaliter worden toegediend via de mond of als gevolg van het rectum. Deze hebben de mogelijkheid om te dwingen en uitwissen slijm afvalstoffen en gifstoffen uit het programma.

Colon irrigatie (hoge darmspoeling) is een haalbare voor selectie voor al diegenen die ernstige verstopping van de dikke darm. Deze manier van handelen wordt vaak beheerd door een therapeut die en is eerder gelijk aan een klysma. Met colon irrigatie wordt het colon daadwerkelijk gespoeld door het pompen van drinkwater door een buis in het rectum, rondom de buik, en het drinkwater wordt vervolgens samengetrokken met afval door middel van een extra buis. Onaangenaam als het zou lijken, het vereist veel minder spanning dan een klysma.

Terwijl colon reiniging, een bepaalde kan willen gemeenschappelijke verbindingen met de rest kamer te hebben, omdat het een aantal cycli kan nemen om zich te ontdoen van al het verkwisten verzameld in. Als gevolg, toewijzing van een tijd vrij van andere verplichtingen van het grootste belang.

Category: Gezond eten

Comments are closed.