Complicaties met tanden Veneers

Fineer kan op talrijke tand of een enkele tand, op de bovenkant en / of onderkant van de mond. Volwassen tand die goed zijn uitgelijnd, gechipt, hebben geribbelde randen, of zijn van zichtbaar verschillende lengtes zijn geschikt kandidaten voor veneers. De porseleinen bekledingen kan een goede duidelijke oneffenheden en wisselende tand metingen die de ideale glimlach te voorkomen. Intens verkleurde tanden die niet in staat zijn om adequaat te worden gewit met enige beschikbare behandeling kan ook belonen van fineer.

Fineer kan onbeperkt verbeteren van de esthetiek van tanden van een patiënt, maar de procedure kostbaar. Het prijskaartje varieert door tandheelkundige werkplek en geografische locatie, maar vanaf 2009 is het gemiddeld ongeveer $ 750 tot $ 1, vijfhonderd voor elke tand. De correctie van slechts een paar tanden door het opnemen van porseleinen veneers kan omhoog van $ 3000 prijs. Mensen die proberen om dramatische verbetering van de volledige voorkant van de mond vind besteden over $ 12, 000. Typisch de geciteerde prijskaartje per tand niet preprocedure benodigdheden bevatten, deze soorten als Xrays. Ook, omdat de methode is cosmetische en is lastig om medisch te rechtvaardigen, verzekering dekking is uitzonderlijk.

Veneers zijn gebonden aan de tand en verzekerde ongeveer zo solide als de oorspronkelijke tand te zijn – dat wil zeggen dat het fineer niet gaat blijken niet gehecht aan zijn of vallen voor de duur van zijn levensduur. Niettemin, porseleinen veneers hebben een dagelijkse levensduur van ongeveer 10 decennia. Zo, na veneers zijn opgenomen om de tand, moeten ze regelmatig worden vervangen, wat impliceert verdere lange termijn uitgaven. Vervanging is geen onderdeel van de waarde opgelopen met de allereerste toepassing van veneers. Dit is de verklaring veel klanten kiezen uit een beugel om voor altijd af te stemmen de tand, zelfs met de initiële prijskaartje en de tijd die nodig is om effecten te bereiken.

maakt niet uit of het echt witte stroken, ervaren bleken, of laser whitening worden geen emaille whitening procedure werken om de kleur van de porseleinen veneers te passen. Hoewel de meeste fineer garanderen vlek-weerstand, facings ook nu verliezen hun glans meer dan tijd. De nuttige middel van andere tanden kan uitkomst in onderscheid met de normale glazuur en veneers, als er een mengsel van normale en fineer bedekte emaille in de ingang van de mond.

Sommige tanden vragen om een ​​hervorming om het fineer te gebruiken. Crooked email normaliter eisen dat de ingang, uit-gedraaid aspect van de tand wordt afgeschaafd, in krijgen om te passen en plat het fineer op een manier die een rechte tand presenteert. Indien de authentieke tand vergt veel scheren beneden, kan de tandarts een wortelkanaalbehandeling voeren op de tand, gezien het feit dat er gevaar onder toepassing van een cosmetische bekleding boven een vrijwel blootgesteld zenuw.

Hoewel fineren hebben een goede track record voor het tonen van een normale, sommige fineer, in bepaald licht, bloot doorschijnendheid. Fineer meer dan afgebroken emaille toegepast bijvoorbeeld misschien niet de constante opaciteit van de primaire tand, waardoor de helft van de tand enigszins doorschijnend uitzien als waargenomen in directe zachte.

Category: Gezond eten

Comments are closed.