Complicaties van snurken

Een enkele indicatie dat je kan tegenkomen terugkerende snurken is vermoeidheid door de werkdag. Je hele lichaam niet ontvangen van de juiste som van zuurstof om de reden dat van de beperkte luchtstroom veroorzaakt door snurken. Dit zal leiden tot onvoldoende rust voor uw hele lichaam.

Slaperigheid hele werkdag is een persoon complicatie van snurken dat een effect hebben op het werk doen functionaliteit, uw algehele stemming en mooi wezen kan hebben, en kan leiden tot andere overblijvende aspect effecten dit soort als de verbeterde mogelijkheid om uitglijden slaap achter het stuur en het bezitten van een ongeval, volgens de Mayo Clinic website. Dit laatste kan een gevaar voor u en andere mensen als zeer goed.

Meestal de 1e u kunt verwachten om te horen over uw snurken probleem is van een individu anders. Het kan uw echtgenoot, exclusief andere persoon, huisgenoot of familieleden lid te zijn. Terugkerende periodes van extreme snurken kan leiden tot problemen in je relaties. U kunt misschien gaan voelen defensieve over problemen en die over je heen kan heel goed blijken te zijn verergerd met je omdat je ze te bewaren tot ‘s nachts. De ergernis variabele zou kunnen plaatsvinden zonder de andere bijzondere persoon te allen tijde het uitdrukken van een term over.

Een bijzonder van de meest ernstige problemen die betrokken zijn met de lange termijn snurken zijn de lange-termijn welzijn uitkomsten. Als snurken is extreem veel die voorkomen dat je ademhaling voor een beperkte periode in de nacht, kan het zijn dat u een aandoening geïdentificeerd als obstructieve snooze apneu.

In overeenstemming met Health.com, kan rust apneu de kans op hart-aanval en ondergang te verhogen door 30 pct meer dan vijf jaar interval. De oorzaak van deze complicatie is de onderbreking van zuurstof aan de longen in het midden van de nacht. De reactie van het lichaam op het onverwachte tekort aan lucht zal de verhuizing van het bloed naar het hart om geleidelijk af te veroorzaken. Zet samen met de strijd of vlucht reactie op de cutoff van zuurstof, alsof je verdrinkt, het menselijk lichaam slijt het hart geleidelijk door het stimuleren van bloed stress.

In vergelijking met andere mogelijke kwesties die voortvloeien uit snurken, een zere keel misschien niet lijken te zijn als een groot probleem. Niettemin, wakker worden met een rauwe keel van slapen met je mond open misschien onthullen een onvermogen om meestal te ademen door je neus. Deze vroegtijdige waarschuwing maakt het mogelijk voor u om een ​​arts te zien en te identificeren het resultaat in een voorsprong op veel meer moeilijkheden plaatsvinden.

Category: Dieten

Comments are closed.