Condoom met emaille ontwikkeld om verkrachters te vangen ~ De verkrachting Axe-It Hurts!

Een vrouwencondoom met tanden was bedoeld door een Zuid-Afrikaanse zorgverzekeraar om de taak die de rechtshandhaving niet in staat zijn te doen, vangen de frustrerende som van verkrachters in die plaats, volgens Fox News.

doen

De verkrachting aXe is de creatie van Dr Sonnet Ehlers en ze is het uitdelen van 30.000 van deze scherpe getande wetshandhavers om de vrouwen in Zuid-Afrika over de hele Aarde Cup. Dit is essentieel in deze toestand, waarin een persoon van de ergste verkrachting premies op de aarde heeft.

Het condoom wordt ingebracht als een tampon en als de vrouw moet worden verkracht, hij stopt niet alleen de verkrachting, maar stuurt de verkrachter willen voor een arts, om het weg te wissen. Het is gemaakt om de greep van de man de penis nog moeilijker als hij probeert te ruimen.

De scherpe emaille zijn als haken die grijpen naar de penis, maar het is niet de poriën en de huid barsten, als de persoon probeert om het weg te nemen, het condoom wordt strakker rond zijn penis, wat leidt tot meer pijn.

Vooral omdat het condoom met tanden pijn doet en blijft veel meer beschadigt wanneer de man probeert om het te krijgen van , de man zal vragen van een arts, die het slechts 1 die zich te ontdoen van deze pijnlijke gadget kan worden. Elke man die binnen aan een arts met een verkrachting aXe aangesloten op zijn penis, kan hij worden overgedragen aan wetshandhavers.

Ehlers beschrijft een paar voorwaarden die zouden vertegenwoordigen het zetten van een verkrachting Bijl bij, 1 is op een blind date is en de andere als het vrouwtje gaat om een ​​ruimte van de metropool of stad ze is niet comfortabel met.

Het resterende geïdentificeerd als door critici een middeleeuws systeem dat de dame aantrekken kan verlaten het open te stellen voor geweld nadat de persoon in staat zijn om het condoom met tand los. Bel het wat je wilt, als een gentleman is verkrachten van een vrouw dit is verdiend. Zodra het condoom met tanden sluit rond de penis, de pijn leidt de gentleman voldoende voor het meisje om afwezig te krijgen.

Direct na de voorlopige condooms met emaille zijn passed out voor geen kosten, zullen zij bieden voor twee pond per stuk.

‘ Het lijkt op een miniatuur variant van een beer verleiden, de veel meer hij worstelt, hoe moeilijker de greep ‘, zei een persoon Connecticut meisje. ‘Het is middeleeuws, maar we hebben het over een man verkrachten van een meisje dat hier wordt vermeld, is dit de minst dat zou bij hem’, genoemde andere Connecticut meisje, dat is een psychologische gezondheid counselor.

Referentie: Fox Informatie

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.