Consumerisms Outcome op Unieke Welzijn

-Klant-gericht gezondheid ontwerpen hebben meestal 3 componenten, de Aetna verzekering plan bedrijf wijst er op zijn website. Naast het geven van de fiscale-helemaal gratis wellness prijs spaarrekening of een vergelijkbaar soort fonds dat zowel klanten of werkgevers betalen in, ze nemen een ziektekostenverzekering plan programma met aanzienlijke eigen risico, maar verminderd reguliere maandelijkse premies. De dekking organisaties bieden ook informatie en feiten, over het algemeen op de lijn, om te helpen klanten geïnformeerd conclusies over therapieën en vergoedingen, zodat de patiënt kan beslissen over welke behandeling plannen die ze nodig hebben als een alternatief van het vertrouwen op de medische professionals of verzekering bedrijven naar de picks voor hen. Deze verzekering plan opties niet de verzekeringnemer te betalen voor preventieve zorg, dit soort als programma physicals, kleintje vaccinaties, problemen met het gewicht vet-daling plannen of plannen prenatale zorg, Aetna wijst op.

hoge eigen risico

Deze plannen ‘drijven mensen uit te betalen voor veel meer van hun gezondheid en conditie behandeling, hen aanmoedigen om te zoeken naar alleen van vitaal belang therapie en om een ​​vergelijking-shop. Bovendien is de afname maand tot maand premies maken ideeën meer goedkoop voor vele die mogelijk niet in alle andere gevallen worden uitgerust deelnemen, Aetna wijst. Door volledig te maskeren het prijskaartje van preventieve behandeling, de strategieën motiveren ook kopers om het te vinden en het verwerven van gezonde leefstijlen, het kappen van de kans dat ze gaan te hebben om meer dure gezondheidszorg zorg over de snelweg.

Consumentisme in welzijn zorg beloont het voedzaam, maar straft de mensen die niet kunnen behouden gezondheid en fitness zorg vergoedingen naar beneden, vooral omdat zij hebben intense of aanhoudende ziektes of ongevallen, onderzoeker Mary Crossley schrijft in een 2005 Universiteit van Pittsburgh Authorized Research Investigation Paper . Ze bezienswaardigheden dit als een soort van discriminatie versus ongezonde mensen die goed hebben weinig of geen beheer rond het bestaan ​​of de ernst van hun professionele medische aandoeningen en de waarde van de remedie.

nadruk

Wellness behandeling consumentisme op het vervullen van al diegenen die op zoek gaan om de prijzen laag te houden kan eventueel duwen de nieuwste rage in de richting van op zoek naar programma zorg van nurse practitioners, een kort artikel over de Nursing Plan.com website van factoren buiten. ‘Zorgorganisaties en andere verzekeringen opties zijn bemoedigend individuen op te halen uit nurse practitioners als hun belangrijkste verzorgers wanneer uitvoerbaar,’ de terbeschikkingstelling zegt.

De algehele hervorming van de gezondheidszorg wetten president Barack Obama maart 2010 ondertekend in de wet is gebouwd om goed te verlengen als eenvoudige behandeling dekking tot 30 miljoen onverzekerde burgers van de VS. Het zal roepen voor degenen die zich kunnen veroorloven om te betalen voor het aan gezondheid en fitness behandeling en verzekeraars krijgen voor mensen met pre-actuele situaties te beschermen. Dit kan helpen een aantal van de lichamelijke kansarme ontvangen kritieke zorg die normaal verder dan hun economische komen zou, volgens een Reuters bericht op de wetten. Aan de andere kant, zullen tal van mensen die dure gezondheid en fitness behandeling verzekering te kopen op het worden belast, het consumentisme Commentary website waarschuwt.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.