Controversieel Queries voor Universal Welzijn Behandeling

Een van de belangrijkste zaken die typisch is opgevoed bij het spreken over universele gezondheidszorg is de kans dat individuen zou moeten wachten op de medische diensten die zij nodig zullen hebben. Zo is universele gezondheidszorg in Canada en personen die een MRI te wachten maanden voordat ze kunnen krijgen een verkrijgen. Alle door dat rond te wachten, hun benauwdheid zou slechter groeien of ze kon sterven. Toen de overheid is belast welzijn zorg, is er een kans dat patiënten zou moeten praktijkervaring langer dan typische uithouden situaties aantal van de objecten die ze nodig hebben.

Een bijkomende essentiële situatie te overwegen is, ongeacht of de govt principe kan omgaan met het werken een universele gezondheidszorg procedure. Dit soort techniek zou een uitstekend aanbod van bestuur te betrekken en de overheid heeft aangetoond dat het niet kan functioneren systemen effectief boven een langere periode van tijd. Door te zoeken op de Sociale Zekerheid en Medicare procedure, is het gemakkelijk om te zien hoe dit waarschijnlijk een grote last voor de betreffende administratie zou kunnen zijn. Dit kan leiden tot nog meer problemen voor mensen die behandeling willen.

De kans dat de belastingen hoger zou zijn is waarschijnlijk op de lange termijn. De overheid zou moeten up verschijnen met de dollars voor gemeenschappelijke wellness-behandeling op een bepaalde manier. Het stimuleren van de belastingen zou onvermijdelijk zijn op een bepaalde positie om uit te shell voor alle zorg die de gemeenschap nodig heeft. Dit houdt in dat iedereen de algehele gezondheidszorg facturen uiteindelijk zou toenemen, omdat ze helpen om personen die niet gezonder en net winst van het proces nemen subsidiëren.

Onder de huidige gezondheidszorg procedure, bedrijven giet miljarden ponden om de 12 maanden in exploratie en ontwikkeling van behandelingen voor aandoeningen en nieuwe medicatie. Als de federale overheid is verantwoordelijk voor de stroom van inkomsten, particuliere organisaties misschien niet wezenlijk van een prikkel tot innovatie hebben. Ze zullen weten dat er een uiterste best om hoe veel ze kunnen de kosten voor geneesmiddelen of medicijnen en het kan leiden tot minder innovatie. Dit kan uiteindelijk het verminderen van de kans dat behandelingen voor dodelijke ziekten worden geïdentificeerd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.