Coral Calcium voor Weight Decline

Volgens een Maart 2009 beoordeling door de British Journal of medicatie, calcium is aangetoond dat versmaden op pond verlies. Een groep vrouwen werden uitgenodigd in het wilde weg om deel te nemen in een 15-7 dagen experiment. Alle belandde bijgeleverde rigide richtlijnen voor de manier waarop heel wat energie konden ze binnenkrijgt, maar de helft van de vrouwen van alle leeftijden is meegedeeld aan een bepaalde tablet per dag bestaat uit een, tweehonderd mg calcium kiezen. Bij de conclusie van de vijftien weken werd het calcium team bewezen 6 kg (11 lbs) verloren te hebben, terwijl de andere groep werd aangetoond alleen misplaatst 1kg (£ 2). Ze kwamen tot de conclusie dat iedereen die een tekort ervaren aan calcium belandde in de verleiding om veel meer eten om het goed te maken, terwijl een overvloed aan calcium afgeremd iemands honger.

Het onderzoek schrijvers beweerden dat vrouwen begon te merken een passen in gewicht in slechts twee weken tijd.

Mike Adams, een bijdragende auteur voor NaturalNews.com, dat koraal calcium is een ‘gemakkelijke, veilige en gezonde manier om de calcium te nemen om uw dieet regime dat je nodig hebt om je vet daling energie te helpen.’ Hij beweerde dat velen ons bewoners geloven dat dat het eten van een plakje kaas pizza of het nuttigen van een glas melk gezond zijn benaderingen van extra calcium te krijgen, maar pizza is geladen met natrium en verzadigd ongewenst vet en melk wordt ingenomen met veel te veel hormonen aan tellen. Koraal calcium, stelt hij, heeft een persoon van de maximale concentraties van calcium in een aanvulling op de gezondheid op de markt, en calcium is getest om hulp lichaamsgewicht verminderen.

Koraal calcium kunnen worden gekocht bij de meeste apotheek verkooppunten waar around-the-counter supplementen worden verkocht. Walgreens.com en iHerb.com allebei van die schepen koraal calcium. Met ingang van september 2009, een fles van meer dan 300 capsules verkocht voor ongeveer $ 20, en de fles legde betreffende 1 te nemen en een paar pillen per werkdag. Het dieet specifieke voorwaarde dat een ieder, 000 milligram capsule bestaat uit 350 milligram calcium.

Voor de reden dat koraal heeft sporen van mangaan, strontium en zelfs uranium, het complement is niet fantastisch voor ons of onze buik. Sharon Lawrence schreef een rapport over calcium voedingssupplementen voor USAToday.com in 2004 dat verklaarde dat de belangrijkste aspect uitkomsten van alle calcium capsules, niet alleen koraal calcium, zijn gastro-intestinale problemen, brandstof, een opgeblazen gevoel en buikpijn. William Keane, directeur van Conservation Science and Reef Check, adviseerde Lawrence dat er wordt een stuk veiliger methoden om calcium te krijgen. Riffen, legde hij uit, zijn onder normale risico van de ecologische en op door mannen vervaardigd gevaren.

Koraal calcium artikelen zijn samengesteld uit calciumcarbonaat waargenomen in populaire rotsen en kalksteen afzettingen. Wetenschappelijk is er geen significant verschil tussen de koraal calcium en andere calcium supplementen van dit soort als Tums. Maar Dr Barrett noemde hij is er niet van overtuigd dat koraal calcium is een veel betere keuze dan het veranderen van een dieet om dingen zoals extra calcium-rijke voedingsmiddelen bevatten (deze soorten kaas, broccoli en magere melk).

Hoewel Dr Barrett schrijft dat koraal calcium kan werken want het is slechts een geconcentreerde vorm van calcium die is bevestigd zodat mensen lichaamsgewicht schuur. Het is echt gewoon niet in de weg Barefoot geeft.

1, Dr Barrett schrijft, is er de psychologische gevaren van het vertellen van mensen vandaag de dag dat calcium helpt hen vet te laten vallen, zonder hen ook vertellen van de potentiële risico’s van inname van veel te veel van een een enkel mineraal. Dr Barrett wijst op het beweren dat Robert Barefoot, ontwikkelaar van het koraal calcium pil, maakt als hij zegt in zijn infomercial dat in ‘alle culturen waarin mensen leven vrij lang, alle mensen vandaag honderd eet, 000 milligram calcium . ‘ Dr Barrett wijst erop dat zelfs in de buurt van die veel calcium zou leiden tot nierfalen en zeker dood. Hij schrijft dat het Institute of Medicine onderschrijft niet veel meer dan twee, 500 milligram per dag.

Vervolgens Barefoot helpt geen enkel punt van aanvulling van gemiddelde hoeveelheden koraal calcium met een gezond dieet plan. Het is niet, zoals dr. Barrett zei, het koraal calcium, waardoor je je te ontdoen van gewicht. Het is de mate van iemands honger die arriveert met toenemende calcium verbruik dat een persoon druppel vet helpt. Ook wanneer een verbetering calcium is bevestigd om met hypertensie en andere bloedsomloop problemen is de toevoeging van lichamelijke oefening in een dieet plan dat het hart pompt vaste, niet popping pillen.

behoudt

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.