Cosmetische Tandheelkunde: Ultraviolet Tanden Bleken

Zou ons allemaal aanbidden om witter, helderder glazuur hebben? Een van de meest ontwikkelde en meest gevraagde strategieën van whitening tand is ultraviolet tanden bleken. Dit proces is gemaakt voor de leerlooierij. Thats right! Nu kunt u uw tanden gebleekt, zelfs al bent u het verwerven van uw heerlijke, gouden tan. Ultraviolet tanden bleken kan worden gebruikt door iedereen rond de leeftijd van vijftien willen merkbaar witter hun tanden.

Wat brengt over glazuur om vlekken of verkleuren in de mate dat we rekening houden met cosmetische tandheelkunde witter of bleken ze ? De witte, buitenste component van onze tanden is glazuur. Het begint gewoonlijk grondig schoon en wit, maar als de jaren gaan voorbij, wordt emaille versleten en in de loop van de actie, de resultaten in het zijn extra duidelijk. Op deze positie email begint de gele kleur van dentine, het tooths hoofdproduct toestaan ​​te tonen door middel van. Gedurende het gewone proces van kauwen, dentine intact blijft maar weinig, microscopische scheurtjes vinden plaats in het glazuur, tientallen miljoenen van hen. Aangezien deze kleine scheurtjes beetje bij beetje vullen met puin en vlekken, vergeling of verkleuring begint. Er zijn twee soorten vlekken, extrinsieke en intrinsieke. Extrinsieke vlek lijkt op het gebied van email.

Of je uitzoeken om je tanden witter te maken door op weg naar een tandarts of ultraviolet tanden bleken, waarschijnlijk wil je het beste proces verkrijgbaar voor een betaalbare verkoopprijs. Van deze opties, in-plaats van het werk tandheelkundige whitening zal de meest dure manier van handelen zijn. De gemiddelde kosten, landelijk, is ongeveer $ 600,00. Deze aanpak zal ongeveer een uur per therapiesessie nemen. 35% waterstofperoxide of carbamide peroxide in een gepersonaliseerde ingerichte lade – De tandarts zal een optie van 25 te gebruiken. Om de blekende cursus van actie te bedienen extra snel, zal hij of zij ook gebruik maken van warmte of zacht. U kunt eventueel ook willen kijken naar het uit te houden voor afspraken en het voordeel van het reizen naar uw tandarts plek. Verdere behandelingen bij de tandarts bedrijf kan heel goed ook nodig zijn.

UV Enamel Whitening

Ultraviolet emaille whitening is een moderne strategie van bleken of whitening tand. Sinds bleken klinkt extra bevredigend als een term dan bleken, is de uitdrukking whitening gebruik van veel meer meestal gemaakt. Bleken, zoals een beschrijving, kan alleen worden gebruikt wanneer tand buiten hun natuurlijke kleur kan worden gewit. Sinds de Ultraviolet bleken van tanden programma maakt gebruik van carbamide peroxide, het doet verlichten de schaduw van tand buiten hun pure color.Most normaliter worden gebruikt in uw zonnestudio, kan gebruik worden gemaakt van elke individuele tijd je tan.

Bij voorkeur zal de UV emaille whitening therapie zowat elke andere werkdag gebeuren voor 8 tot tien klassen. Een lade wordt gebruikt om carbamideperoxide gelden exact dezelfde concentratie toegepast bij tandartsen werklocaties. De carbamide peroxide wordt verwarmd en geactiveerd met ultraviolet licht zodat daarin doordringt poriën in het oppervlak van het glazuur en krijgt ontdoen van vlekken door de nadering van oxidatie. Deze manier van handelen voordelen in een snel veranderen in tandkleur en duurt tot zes maanden, waarna touch-up of routineonderhoud behandeling plannen zou te wensen over.

Voors

Sommige de pro’s van UV tanden bleken zijn toegankelijkheid, kosten, en succes. Als je in een zonnestudio in ieder geval zal het geen extra tijd of moeite en hard werken op het apparaat om uw tanden gebleekt op de dezelfde tijd te verwerven. Er is geen nood alle door het systeem en de resultaten zijn duidelijk direct na 15 tot twintig minuten sessie. De lading is zeker te verminderen dan een cheque uit aan uw tandarts, gemiddeld all-around $ 35,00 naar $ 45,00 voor elke sessie.

UV whitening succes zijn veel meer uniforme resultaten dan andere technieken te wijten aan het simpele feit dat er een gemeenschappelijke mondstuk wordt gebruikt. Het heeft niet het bezit komen van rechts met de tand vloer maar wel toestaan ​​dat de UV warmte en het zachte verkrijgen om het tandoppervlak en de warmte geactiveerde gel. Deze resultaten in herstel van de tanden om de reden dat stof en deeltjes losgemaakt. De gel is dik genoeg om af te wenden zijn resterende verplaatst in de lade, die zou resulteren in een ongelijke succes alle tanden worden gebleekt tot een betrouwbare, lichter, helderder schaduw. Een aangename, mint-smaak stijl is een extra bonus.

omlaag zijden

Haalbaar negatieven van UV bleken van tanden programma’s zijn die UV zachte destructief voor de poriën kunnen zijn en huid of ogen. De oplossing voor dit probleem is haalbaar in de beperkte totale tijd die u zal worden blootgesteld aan UV zacht en de realiteit dat oog schilden of bewakers zijn werkzaam in zonnestudio’s.

Een ander nadeel is dat de tand of tandvlees gevoeligheid kan heel goed plaatsvinden. Meestal deze gevoeligheid duurt slechts een korte tijdsinterval, vaak alleen al door en direct na de behandeling. Als de gevoeligheid blijft, of is extra kritisch dan voorspeld, zal elke gevoeligheid verdwijnen na een snelle, meestal 1 of 2 dagen, barst van de aanpak.

tandpasta ontwikkeld voor gevoelige tanden kan misschien ook nuttig zijn. In negenennegentig% van omstandigheden, elk aspect uitkomsten zijn snel meningsuiting en de minderjarige in de natuur en moet echt niet voorkomen dat u van het kiezen van UV tanden bleken als een voorkeur keuze om andere methoden. UV bleken van tanden kan alleen bleken natuurlijke tandglazuur, dus als je hebt gehad herstellende tandheelkundige uitvoeren zoals kronen, lijmen of brugwerk, zullen deze geen whitening eindresultaat te geven.

Laatste Woorden en zinnen

Te midden van de voordelen van Ultraviolet bleken van tanden zijn de snelle passen in tandkleur, vaak zes tot acht tinten lichter is dan je voorheen deskundig. Deze constructieve verandering is tandkleur duurt over het algemeen maximaal 6 maanden, waarna contact op of routine-onderhoud bezoeken zal herstellen of verbeteren van de lichtere, wittere schaduw u eerst ervaren en geliefd. Als de kosten is een factor, UV bleken is extra economical.The remedie wordt gebruikt door de tijd zou u het vinden van uw tan, dus er is geen extra uitgaven van uw tijd of vervoer.

Ongeacht welke je systeem komen tot een besluit over, het is zeker een behandeling in aanmerking te nemen als je zelfbewust over uw glimlach en zou graag veel meer zelfbewust en verzekerd wanneer die aanvankelijk perceptie is ontworpen te zijn. Cliënten die de Ultraviolet tand hebben geprobeerd whitening techniek melden dat het is comfortabel en eenvoudig en dat de voordelen zijn verbazingwekkend. Met de lading van de behandelmethode steeds zo competitief, is het misschien perfect echt de moeite waard uw tijd om de expertise van de UV tanden bleken expertise.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.