Crimson Vlees en Uw Welzijn

Nieuwe Onderzoek

Klanten krijgen veel meer en veel meer van bewust dat aanzienlijke inname van roze vlees schadelijk is voor hun welzijn kan zijn. Een overvloed aan gezondheidsrisico’s kunnen worden ontdekt in de gezondheidszorg tijdschriften, in nieuwsberichten en in gesprekken met hun gezondheidszorg bedrijven (idealiter). Maar nu nog veel meer onderzoeken heeft geleerd waarom overmatige karmozijn vleesconsumptie schadelijk kan zijn. Hieronder is nieuw bewijs over links naar rood vlees gebruik en Alzheimer wanorde, gevolgd door de andere bedreigingen individuen moeten alle kennis van.

Purple Vlees en Alzheimers

Rood vlees is vol van ijzer , en een eetplan groot in paars vlees kan leiden tot ijzer opbouw in de hersenen. Volgens een onderzoek geplaatst in de augustus moeilijkheid van het Journal of Alzheimer Ziekte, hebben wetenschappers van UCLA ontdekten dat extra ijzer in de geest zou kunnen richten op de groei van de kwaal. Wetenschappers onderzochten de hippocampus en de thalamus locaties van de hersenen van 31 cliënten met Alzheimer en achtenzestig gezonde handvat onderwerpen. MRI effecten gebleken dat in de hippocampus locatie, de interactie van ijzer met amyloïde eiwitten resulteerde in hun toxiciteit. Onderzoekers hebben lang gedacht dat het amyloïde eiwitten de oorzaak van de stoornis, maar zij begrepen dat de aanwezigheid van de eiwitten op eigen verstrekte geen totale kennen van de ziekte. IJzer is de ontbrekende schakel. Deskundigen hebben geconcludeerd dat de aandoening wordt veroorzaakt door een dodelijke mix van de amyloïde eiwitten en superieure niveaus van ijzer, die samengevoegd, een giftige omgeving in de geest te ontwikkelen.

Crimson Vlees en cardiovasculaire aandoening

Jarenlang aansluitingen zijn geproduceerd tussen consumptie van karmozijn vlees en cardiovasculaire aandoening. Er werd gewoonlijk aangenomen dat de ziekte werd veroorzaakt door de hoge niveaus van verzadigde vetten en cholesterol ontdekt in rood vlees. Maar de meest recente studie heeft geconstateerd dat darmmicroben breken een verbinding waargenomen in het vlees gezien als carnitine, die in verandering biedt trimethylamine-N-oxide (TMAO). Ongewenst vet maken-in slagaders rechtstreeks aan atherosclerose, die-transformatie kan leiden tot een hartaanval. TMAO is geassocieerd met dit vet make-up en atherosclerose.

Purple vlees en darmkanker

Verschillende experimenten hebben aangetoond dat belangrijke consumptie van rood vlees de kans op colorectale kan verbeteren, of colon meeste kankers. Negatief, kan de consumptie van gevogelte en vis het risico op darmkanker te verlagen. In een paar grote Amerikaanse en Europese wetenschappelijke tests uitgevoerd in 2005, identificeerden de onderzoekers dat medewerkers volledig vrij van de ziekte die vijf gram of meer van roze vlees per dag geconsumeerd waren ongeveer een derde extra kans op dikke darm de meeste kankers te bouwen dan al degenen die minder dan een gram van karmozijn vlees gegeten voor elke dag op de reguliere. Gebruik van hen door de deelnemers niet kijken naar een effect op hun kans om 1 of andere manier, maar aanzienlijke consumptie van vis daalde hun risico met ongeveer een 3.

Roze Vlees en Sorteren twee Diabetes

Laatste analyse heeft ontdekt dat slechts een paar extra porties van roze vlees iedere 7 dagen de dreiging van Sorteer 2 diabetes problemen kan verbeteren met 50%. Er is constant een url betrekking tot het gebruik van karmozijn vlees en de ziekte.

Andere Wellness Gevaren

Zelfs met de waarheid dat zijn er slechts 3 gemeld scenario’s van Mad Cow Staat in de Verenigde Staten, de aandoening is echter een bedreiging voor particulieren. Wetenschappers geloven dat dat er uiteindelijk zullen er meer gevallen genoteerd. Ook zijn commercieel meest verheven dieren volledig van hormonen en antibiotica gepompt. Terwijl de Food and Drug Administration het gebruik van deze chemische stoffen in vlees en zuivel te maken voor mensen heeft goedgekeurd, de evaluaties gebruikt om hun basisveiligheid onderscheiden hebben op geen enkele wijze gekoppeld met andere chemische stoffen in de omgeving, die antibiotica en andere stoffen gegeten omvatten door mensen. Chemische stoffen in de lucht, water en andere voedingsmiddelen gegeten kon negatief met de antibiotica en hormonen aan vee reageren, wetenschappers stel

Leef Verbeterde

Met alle van de meer dan info samengesteld door onderzoekers en deskundigen van meer dan vele jaren van studie, zullen klanten nodig hebben bewust en voorzichtig met hun rode gebruik vlees te zijn. In opdracht van het vee en varkensvlees industrie, zijn Amerikaanse klanten zijn praktisch-aandrijving gevoed hun product voor vele jaren, tegen lagere kosten en aanzienlijke beschikbaarheid. Met een verbetering van in plantaardige voedingsmiddelen en het gebruik zeevruchten, kunnen consumenten hun kansen van de woning voor een langere tijd, veel gezonder en een betere levenskwaliteit te verhogen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.