Cruciale factoren pond verlies

ik mislukte mijn dieet regime voorafgaand aan, en op weg naar nog maar eens proberen.

ik op dieet programma zijn op elk moment te wijten aan het feit dat ik ervoer mijn eerste kind. Nou dat was veel meer dan tien jaar terug. Ik begon van 80kg, dan 90kg. Elke keer dat ik moet beginnen vanuit een nieuwe en grotere variëteit. Ik ben volledig verloren. Er was niet op het moment dat ik bleef in het plan langere dan 6 maanden. Alleen rechts tot voor kort ontving ik mijn bloedonderzoek effecten weer van mijn dokter. Sommige figuren niet zeer uitstekend. Het is tijd voor mij om serieuze aanpassingen te maken en vast te houden of anders.

Wat ik heb gekocht van mijn overtollige gewichtsverlies reis.

Ik keek nog eens op al mijn gewichtsverlies plannen in dit artikel worden enkele factoren om hulp mijn dieet plan om winstgevend te zijn.

  1. korte termijn doelen. De strategieën die ik gebruik om te doen zijn echt enorm types. De meeste momenten leg ik neer op 20 of 30 kilogram laten vallen. Effectief Ik moet om zich te ontdoen van die substantieel. Maar ik heb geleerd dat te maken kleinere doelen zal minder moeilijk om vast te houden zijn. Bijvoorbeeld, ik mijn doel voor de maand. Laat zeggen als ik nodig om zich te ontdoen van 5kg. Het is een kleine voldoende hoeveelheid die je gewoon bestrijden. En als je jezelf weegt op het sluiten van de maand, zal er uitstekende verrassingen.
  2. Kleine verbeteringen helpen grote tijd. U stelt een paar dingen zoals geen frisdrank voor een 7 dagen, geen zweet voor een dag of een drankje hopen van water, nemen slechts een keer per week en vele anderen. Compact factoren maken groot verschil. Je beetje bij beetje breken de oude waardeloze gedrag en nieuwe zeer goede.
  3. Dont altijd verschijnen op de weegschaal. Ik gebruikt om mezelf te wegen om de 7 dagen, soms elke werkdag. Ik weet dat wanneer je een eetplan programma dat u wilt voordelen snel zien starten. Maar zoals we allemaal weten, zijn minder ingewikkeld om op de kilo’s te zetten. Niet moeiteloos om zich te ontdoen van hen. Er zijn andere methoden om te ontdekken of uw stoere de klus te klaren besteedt uit. Net controleren of de montage van uw kleding, en kijk of je hebt meer kracht dan voorheen. Je zult gelukkiger zijn als je gewoon kijkt naar je vet over op het moment dat een maand. Geloof me, ik ben er geweest.
  4. Maak een geschiedenis van wat je probeert te eten. Hier krijg je een notebook, vastgelegd bijna alles wat je eet. Zelfs zijn slechts voor een bepaalde beet. Elk klein beetje telling. Het zal u verbazen hoe veel energie in deze kleine beten. Ik ben ook begonnen met het kappen van de vleesproducten en oplossingen. Daarna heb ik geprobeerd met behulp van om te proberen om minder te eten tijdens het diner. 1 Ik was zo hongerig door de werkdag. Dit is de plaats waar ik zal in mijn fruit en vegs vullen. Wanneer de nacht valt, komt u over u ervaren proberen om alles wat je moet eten om in een werkdag, en je zal niet over je beperkingen van calorieën inname. . Om te proberen om minder te eten is een belangrijke sleutel tot het pond verlies

te vatten dat op, ik zal zeggen: Dont nemen als je geen honger hebt, probeer dan alleen kleine delen eten wanneer je moeten.

  1. Over werk verbruikt. Ik heb geprobeerd een groot aantal vormen van lichaamsbeweging. Van aerobics tot yoga, een fantastische bits. Ik weet zich te ontdoen van het lichaamsgewicht door de onderneming hen. Maar het dilemma is dat wanneer ik moet stoppen met het uitoefenen van een, hoewel. Mijn lichaamsgewicht komt weer op ongelooflijk snel. Soms heb ik het verwerven van veel meer. Op het einde, ik gelegen het beste werk voor mij is wandelen. We hebben het over gaan wandelen zo snel als je kunt. Ik loop op zijn minst veertig minuten per werkdag voor ten minste 3 of 4 dagen per week. Net na 1 maand, merkte ik mijn overgewicht daalt in een continue manier. Zelfs op de dagen dat ik niet kan gaan, ik niet moet zorgen te maken over mijn gewicht weer terug te gaan naar boven. Als ik de kans krijg zal ik beetje macht onderwijs vullen in de avond tijd. Trage en constante wint de race.
  2. Dont opgeven. Ik toegepast op dat er iets goed gaat. Dus elke keer als ik missen op een dag, ik voelde me heel slecht. En ik verscheidenheid van denken moet ik alles over opnieuw beginnen. Nu voor iedere werkdag dat ik niet perfect te doen. Ik denk vaak morgen weer een werkdag. Ik niet verslaan mezelf. Dagelijks leven heeft ups en downs. Je moet zelf in staat te stellen om zo snel in een wel onwel krijgen. Je moet laten een ding gekomen in een van de strategieën. Dus gewoon een systeem en gaan samen. Vasthouden aan uw plan en je zult je doel fase bereiken door actie.

Dit zijn de handvol problemen ik erachter uit mijn lichaamsgewicht daling reis. Ik brak mijn 85kg nachtmerrie juist de laatste tijd. Ik zal houden met mijn aanpak. Ik wil graag iedereen die ook op een manier om hun leven elke resultaten te verbeteren. Hopelijk mijn deskundigheid kan enige steun. Fantastische Luck!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.