Cyste Acne Therapieën

Een zorgverlener kan orale antibiotica, die typisch zijn efficiënt in het beperken of het wegwerken van de vorming van cystische zits voorschrijven. Orale antibiotica werken door het voorkomen van de verschillende bacteriën in de huid die bijdraagt ​​aan de vorming van puistjes en irritatie. Typisch een regime van orale antibiotica begint met een hogere dosering van de ernst van acne snel verminderen. Daarna worden doseringen verminderd tot het absolute minimum dat een kristalhelder gezicht zal houden.

Typisch, personen knijp een klein puistje op de pus te starten en het minimaliseren van de smet. Dit kan functioneren met regelmatige pukkels, maar knijpen cystic acne kan het dilemma verergeren, bouwen irritatie, littekens en pijn. Dermatologen kunnen uitlekken en chirurgisch te verwijderen cysten die niet reageren op medicijnen plannen.

Gezien het feit dat kritische acne cysten verlaten als regel aan de achterkant van lelijke littekens, zijn ze af en toe behandeld met injecties met corticosteroïden. Deze injecties lager de som van zwelling van de cysten, hetgeen helpt weefsels herstellen, krimpen de afmetingen van de vlek. Vooral omdat de cyste krimpt, zal littekens die laat aan de achterzijde van zijn kleinere of geëlimineerd.

Isotretinoïne is een effectieve gezondheidszorg procedure die oraal wordt ingenomen, gewoonlijk onder de merknaam te identificeren Accutane. Isotretinoïne krimpt en verlaagt de opbrengst van de olie-klieren in de huid, die aansprakelijk is voor verstopping follikels en het genereren puistjes zijn. Door het beperken van olie productie, de huid verdwijnt meestal aanzienlijk omhoog. Deze vorm van therapie is vaak succesvol bij de behandeling van puistjes die andere benaderingen te kort om veel na te denken over haar te helpen de meest productieve puistjes procedure aangeboden.

Voor meisjes werken met cystic acne, kan orale anticonceptiva hormonale schommelingen die een constructieve invloed op puistjes veroorzaken. Omdat de hormonale veranderingen bekwaam puberteit zijn een belangrijke oorzaak van acne, voorbehoedsmiddelen dat de concentraties van mensen hormonen veranderen of te onderdrukken, dit soort als Ortho Tri-Cyclen, kan ook de ernst van acne te verminderen. Voorbehoedsmiddelen gewoonlijk niet verwijderen acne, en ze konden verwaarlozen indruk hebben op significante acne.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.