Cystic Acne bij volwassenen

Licht tot matig kritische zits kan heel goed bestaan ​​uit comedonen (mee-eters en whiteheads) die vorm op de oppervlakkige lagen van de huid. Dat gezegd hebbende, cystic acne effecten wanneer een infectie duurt normaal positie diep in de haarfollikel, sloot aan de wortel. Cystic puistjes zijn diepe laesies die zijn gevuld met vloeistof bestaat uit witte bloedcellen, dode cellen en micro-organismen. In talrijke gevallen, ze zijn echt ontstoken en onaangenaam en laat littekens.

Delicate tot matig ernstige acne kan worden verminderd door gebruik te maken van voorgeschreven topicals, dit soort als antimicrobiële middelen, die kiemen worstelen en retinoïden, die helpen bij het draaien van meer dan nutteloos huid op het oppervlak van de huid. Iemand met acne moeten geïnspireerd worden om grote netheid gebruiken. Dermatologen onderschrijven het wassen van de geïnfecteerde plaats bij minimaal 2 keer per dag met een milde reiniger, gebruik makend van alleen de vingertoppen of armen vrij van vervelende de huid om te sturen in het creëren van veel meer talg. In sommige gevallen van puistjes gemakkelijk kan worden geregeld gebruik alleen lokale behandeling opties besteld bij de drogisterij. Maar als het om het verkrijgen ontdoen van cystic acne zal komen, agressieve klinische behandeling is essentieel.

Orale antibiotica zijn gebruik van te zits systemisch behandelen voor tal jaar gemaakt. Deze geneesmiddelen werken door het vechten tegen de bacteriën die leiden tot acne. Mensen met aanzienlijke cystic puistjes kan heel goed worden geleverd een betere dosering van een antibioticum. Er bestaat echter het risico dat de micro-organismen die de acne veroorzaakt zal veranderen in resistent tegen antibiotica, noodzakelijk maakt om nog andere stijl van antibioticum. Drugs gewoonlijk gebruikt om te gaan met acne omvatten doxycline, erythromycine, minocycline en tetracycline.

Volgens de American Academy of Dermatology, orale isotretinoïne is de meest succesvolle behandeling voor cystic puistjes, want het richt zich op alle van de componenten die het (excessieve olie, microben en accumulatie van dode huidcellen) induceren. Deze kuur duurt meestal meestal 16 tot twintig weken, in de loop van die tijd isotretinoïne wordt genomen elke dag. Toch komt dit geneesmiddel komen met een aantal facet-uitkomsten, zoals droge ogen en slijmvliezen, wazig zicht, dunner wordend haar, en hoofdpijn. Bovendien, aangezien deze drug schade een foetus in utero veroorzaken, vrouwen van kind dragende leeftijd worden hoge controle en zwangerschap screening tijdens de training van hun behandeling. Doorgaans wordt slechts een ronde van isotrentinoin eiste om te zorgen voor cystic acne.

In sommige gevallen persoonlijke cysten kan worden beheerd in het bedrijfsleven van uw arts. Cysten die niet beantwoorden aan een andere stijl van professionele medische procedure kan eventueel operatief worden gedraineerd en geëxtraheerd. Ernstig geïnfecteerde laesies kunnen worden geïnjecteerd met een verdunde corticosteroïd, die zorgt voor de cyste afwezig smelten rond een tijdsperiode van enkele dagen, waardoor het verminderen van de kans op littekenvorming. Dames met cystische zits wellicht willen overwegen gebruik te maken van orale anticonceptiva, die olieproductie onderdrukken. Hoewel deze kunnen worden gebruikt voor een langere tijd, zijn ze niet aanbevolen voor vrouwen van alle leeftijden die roken, meer volwassen dan 35, of migraine of dysfunctie die tot bloedstolling.

Category: Dieten

Comments are closed.