Cystic Acne – Foto’s, tekenen of symptomen, Brengt, Remedy, Cures

Wat is Cystic puistjes?

Cystic acne is een soort van poriën en de huid aandoening die heerst in de westerse landen. Ongeveer zestig tot zeventig procent van ons bewoners kunnen dit probleem te krijgen op een bepaald moment van hun levensstijl. In overeenstemming met studies, volwassen mannen zijn extra meeste kans om dit soort problemen te maken. Dit is een uiterst voorkomende huidaandoening die zal een invloed hebben op het behandelen en zelfs de bovenste kant van de borst en de rug. Dit gebeurt in de loop van de adolescent sectie of puberteit op de meeste tijden, maar kan ook blijven tot de volwassenheid. Niemand kan zeggen dat deze aandoening is absoluut tot ongeveer komen op een bepaalde leeftijd, zijn verschillende aspecten geworteld voor deze kwaal en niet alleen de leeftijd.

Zal veroorzaken

Deze situatie wordt genoemd om geïnduceerd door vele dingen. Er wordt gedacht dat als een persoon moeders en vaders ervaren acne, zou hem vatbaar maken voor deze aandoening krijgen. Bijgevolg kan de poriën en de huid aandoening genetisch worden verkregen. Afgezien van de genetica is bezorgd, dit zijn de vast te houden aan triggers en triggering elementen voor cystic zits:

Hyperkeratinization – het behoud van keratine in de huid wordt aanvankelijk geïdentificeerd in de voortgang cystic acne . breakouts

Enhanced androgene hormonen – dit is een verdere triggering element voor deze poriën en de huid aandoening. Verhoogde hormoon deze als testosteron is ook de schuld voor de kiemen van puistjes

overmatige talgproductie -. Dit element zeker kan uitkomst om cystic acne. Gewoonlijk wordt talg productie beheerd en dat is uitgescheiden uit onze huid. Dit kan ook worden aangeduid als een overactieve olie klieren

Extreme nutteloze huidcellen binnen slechts de poriën -. Dit kan uiteindelijk leiden tot verstopping van de ruimte en huishoudelijke vuil dus resulteert in een oplaaien van cystische zits

Propionibacteria acne -. een zits-resulteert in bacterie die kan leiden tot ontsteking en intense uitbarstingen van puistjes. Dit verklaarde een besmettelijke agent en moet worden aangepakt ideale weg.

Greater stress kan veroorzaken voor de ontwikkeling van cystic puistjes. Het legitiem is in overeenstemming met een aantal statistische feiten die druk inderdaad zou veroorzaken puistjes oplaaien.

Andere mensen zouden zeggen dat het dieet programma kan niet puistjes puistjes veroorzaken. Maar het is gezegd dat een hoge glycemische dieet of significante suiker dieet programma zits kan verergeren.

Het systeem van deze huid aandoening begint wanneer zits vlekken vestigen en zal ontstoken. Dit infecteert vervolgens de dermis van onze huid (de laag net beneden het hoogste gedeelte van onze poriën en de huid) veroorzaken voor crack outs. Als de puistjes heeft een effect op diep, kan de extra significant de laesies. Knobbeltjes kan zelfs produceren en vervuilen meer de poriën en de huid. Deze knobbeltjes zijn wat wij als de cysten. Zo jammer als het is voor de invloed, kunnen cysten over te brengen voor de breuken dus het breken van de porie muur. Om de reden dat van deze, onze gezonde huid heeft blijken te worden geschaad en gesloopt. Een populaire complicatie zou kunnen ontwikkelen en dat is op lange termijn littekens. Dit is echt haalbaar en kan een resultaat in een individu lichamelijke ongemakkelijk. Extra uitdagingen kunnen voordoen, zoals emotionele veranderingen deze soorten zoals verlegenheid, schaamte of lager gevoel van eigenwaarde en woede. Wanhoop kan zich ook ontwikkelen.

Indicaties

Deze poriën en huid probleem wordt gekenmerkt door het uitbreken van de mee-eter, pukkels, puisten en knobbeltjes. Deze kunnen worden weergegeven op het gezicht personen, maar kan ook invloed hebben op de borst, weer en bovenarmen.

 • comedo oplaait en kan in een verscheidenheid van witte kop of mee-eter, maar niet aanwezig als besmet . Dit is de eerste indicatie van puistjes.
 • papels en puisten wordt gezegd dat ze worden opgeheven builen met ontsteking.
 • Zoals eerder beoordeeld, kan het probleem leiden tot littekens. Ze kunnen worden gekarakteriseerd als diepe kuilen van littekens, hoekig litteken het kan worden vergeleken met waterpokken zijn, glooiende littekens die wordt gesteld aan wave-achtige advertentie worden kan keloidlittekens-ergste vorm van litteken kan iedereen zichtbaar zijn. Een ander soort huid complicatie is zowel hyperpigmentatie of hypopigmentatie. Deze kan maanden, zelfs jaren te krijgen voor de poriën en de huid kleur te laten verdwijnen of terugkeren naar de normale stand.

  Behandeling

  Professionele medische behandeling voor deze kwaal zou over het algemeen leiden tot systemische medicijnen. De hoogste doel voor de remedie studie cursus is te minderen met de prevalentie en complicaties. Dit zijn ongelooflijk waardevol agenten in het controleren en het verzorgen van het probleem. Er zijn specifieke behandeling plannen voor degenen die cystic acne, die is veel beter gefuseerde of in combinatie om te helpen bij het verlagen van de tijd van herstel. Hier zijn de populaire therapieën voor cystic zits:

  Retinoids – deze drug classificatie actie is het verlagen van de verslechtering van de huid probleem. Deze kunnen in actuele allerlei maar andere orale vormen worden geclaimd aanzienlijk productiever te zijn voor deze poriën en de huid probleem. De medicijnen voor deze klasse zou bestaan ​​uit isotretinoïne, tretinoïne actueel, adapaleen, en tazarotene

  Antibiotica -. Actuele formulieren zijn ook farmaceutisch klaar voor deze aandoening en andere zijn systemische antibiotica. Deze hebben anti-inflammatoire huizen, zodat het bijstaan ​​van het individu in het verminderen van de acne flare-ups. Deze medicijnen omvatten zaken als minocycline, doxycycline, tetracycline en trimethoprim / sulfamethoxazol.

  Als de zorgverlener deze medicijnen heeft voorgeschreven, is het vrij veel verwacht dat slechts een volgt de procedure programma religieus tot grote bereiken en gunstige resultaten. De prognose zal goed zijn als het individu is echt aanzienlijk voldoet aan de behandelingsmethode programma.

  Cures

  Woning therapieën zijn zeker nuttig, speciaal wanneer een persoon niet heeft ontwikkeld tot een aanzienlijke cystic puistjes. Compliance is weer nodig voor deze klasse, dus dat fantastische resultaten worden bereikt in de af te sluiten. Hier zijn enkele van de thuis behandelingen die eenvoudig en derhalve moet worden aangenomen:

 • Hebben een evenwichtige manier van leven. Blijf een stress gratis leven als een groot deel als waarschijnlijk. Maak gegarandeerd heb je een voedzaam dieet regime. Als 1 wordt gebruikt om hoge suiker maaltijden, te verminderen naar beneden voor het zou kunnen leiden tot puistjes flare-ups.
 • Regelmatige reiniging van de regio wordt voorgesteld. Het gebruik van antibacteriële zeep wordt aanbevolen. Zachte behandeling moet dus worden beoefend niet aan de knobbeltjes breken en leiden tot haalbare littekens. Schoon make-up af kort na gebruik.
 • Bescherm de huid. Gebruik zonnebrandmiddelen voor de gevoelige huid en foto-beschermend middel.
 • Doe typische oefening. Dit vergemakkelijkt het onderhoud van zeer goede huidcellen met behulp van voldoende zuurstof en het nemen van afval weg door zweten.
 • duidelijke littekens sturen, controleer dan of je niet knijpen de acne cyste. Dit kan pijnlijk zijn en kan andere bacteriële infecties veroorzaken.
 • Toepassing van honing op de ervaring wordt uitgelegd te worden resulteren in voor het probleem te worden verminderd. Dit kan de huid
 • duidelijk uit en is het grootst in combinatie met aspirine.

 • Citroensap gebruikt op de deal met kan ook gekapt de zwelling en gekapt pigmentatie.
 • Inzetten van appelcider azijn op het confronteren. Aangenomen wordt dat dit goed bij het stabiliseren van de zuurgraad van de poriën en de huid te zijn.
 • Blijf uit de buurt van te veel zweten. De poriën zijn geneigd wanneer een persoon zweten overvloedig verstopt zijn.
 • Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.