Cystic Puistjes Woning Cure: Een Persoon Evaluatie van Salicylzuur

Ik heb cystic acne en doet het op elk gewenst moment te zuigen. Als je het hebt veel te, je hebt mijn sympathie. Het is zo irritant om nauwelijks ooit duidelijk poriën en de huid en de situaties waarin ik heb nooit een split uit? Ik heb al de verkleuring van de vorige breakouts.

En ik ben zo ongeveer 40?!

Hoewel een flink aantal items bijstand, zeer weinig zal absoluut ontdoen van cystic acne.

Ik gebruik antibiotica capsules, antibiotica lotions, Retin A, de geboorte beheren capsule (for girls only, uiteraard) en allerlei andere voorgeschreven therapieën hebben geprobeerd.

En ik blijf die mensen grote toeterende hobbels die gewoon zitten, onroerende als bergen te krijgen.

Toevallig, ik niet zo lang geleden hebben fantastische effecten te werken met een aantal zeer eenvoudige huishoudelijke behandelingen in combinatie met alle ervaren het recept dingen. Idealiter is dit zal u toelaten!

How to Get Rid van Cystic puistjes met Aspirine of salycilic Acid

Cystic acne is in wezen een heleboel ontsteking en wat bestrijdt zwelling ? Ontstekingsremmers zoals aspirine.

Als u de verbinding gebied dat je gaat om een ​​verbinding om te zien hoe je kunt maken controleer je hebt aspirine zits maskeren. Check out het uit voor een selfmade huis remedie.

Aan de andere kant, het is net zo eenvoudig om wat salicylzuur kopen, blijft het in de drugs kast te houden en ter plaatse behandelen cystic puistjes. Dat is wat ik heb uitgevoerd.

De effecten zijn geleidelijke, gestage krimp van de cystic klomp. Het is echt te ondersteunen, maar het is niet een overnachting punt. Het zal vele malen van software te nemen om goede vooruitgang te zien, maar het werkt in wezen functioneren.

Er zijn inderdaad meer dan-the-counter acne geneesmiddelen die salicylzuur gebruiken, maar de concentratie is twee of two.five % die in hoofdzaak ook wordt gereduceerd tot de klus te klaren. U wilt een verhoging van het aandeel van salicylzuur, aanzienlijk aanzienlijk toegenomen! De een bepaalde ik gebruik is twintig%.

Als je denkt hoe het salicylzuur aanvoelt op je huid, het steekt maar een klein beetje. Het kan ook leiden tot een aantal roodheid en irritatie van de huid, maar dat is van voorbijgaande aard en zal bewegen. De enorme punt is, als je allergisch bent voor aspirine moet je echt vermijden salicylzuur zijn.

Let Up With Glycolzuur

Dus zodra mijn bult is op het uitweg kan zijn, ik beginnen met het toepassen Glycolzuur alternatief van de Salicylzuur om de verkleurde nutteloze laag van mijn huid te overtuigen te pellen.

Glycolzuur heeft ook anti-inflammatoire huizen dus het zal blijven vechten de cystic puistjes hoewel ook voorkomen dat het verlaten van langdurige pijn op je huid.

Op dit moment kunt u een rond-de-toonbank Glycolzuur gebruiken, maar voor de lange zin poriën en de huid behandeling, sla uw centen en zie een huid arts voor een opeenvolging van geschoolde Glycolzuur peelings -. Dit zijn prachtige bij tillen uit verkleurde huid, waardoor soepel roze bloosde huid begeleiden

Category: Dieten

Comments are closed.