Cystic Zits Therapie

Wat is cystic acne?

Een cyste is een heel, heel intens verscheidenheid van acne, die voortvloeit uit knobbeltjes momenteel vol met ziektekiemen, levenloze poriën en de huid, en bloed. Zoals u inmiddels weet, kan cysten zijn, en zijn, vrij onaangenaam en door hun echt aard zij vernietiging poriën en huidweefsel. Dit kan gevolgen hebben in aanzienlijke littekens, dus het is slim om te zorgen voor eventuele cyste die u zo snel als goed te doen te hebben.

Hoe werkt acne schakelaar in een cyste?

Puistjes is de eindresultaat van een mengsel van voorwerpen die poriën die verstopt met nutteloze huid en vuil gemengd met een overproductie van natuurlijke olie. Dit genereert een begrip omgeving voor puistjes producerende bacteriën een reproduceren wonen, die maken de bacteriële infectie erkend als zits. Wanneer infectie gebeurt, acne vordert in een verzameling van niveaus. De aanvankelijk fase wordt veroorzaakt door verstopte poriën en het onthult het is zelf in de vorm van kleine, bijna onmerkbaar mee-eters en whiteheads. Hoewel deze kleine oneffenheden lijken onschuldig, ze in principe niet. Dit is simpelweg omdat ze bevatten alle essentiële stoffen vast te stellen in de tweede fase van acne. Deze fase wordt ingegeven door de compacte mee-eters en whiteheads die onbehandeld ging, en het wordt gekenmerkt door vreselijke puss lekken puistjes en pukkels, die medisch worden beschouwd als pukkels. Als u een zits lijder dan heb je ongetwijfeld op dit moment had een flink aantal exemplaren van de volgende fase van puistjes, maar het is de derde fase dat dit artikel zal de concentratie op, die bekend staat als cystic puistjes. Deze 3 hert wordt veroorzaakt door puistjes en pukkels die niet worden behandeld, die vervolgens uitgroeien tot erger bacteriële poriën en huidinfecties. Cystic acne wordt gekenmerkt door extreem grote, zwol hobbels, die verlengen tot diep in de poriën en de huid. Indien onbehandeld, kan dit ras van zits extreme en langdurige littekens. In de volgende paragraaf leert u wat u kunt doen als u of een persoon die je kent of die lijden aan cystische zits.

Cystic puistjes remedie tijd om uw huisarts

Zie voor de reden dat cystic puistjes is de meest ernstige vorm van puistjes moet worden voldaan met de meest krachtige, ernstige vormen van behandeling plannen. Dit zijn geen normale remedies voor acne – deze behandelingen zijn zo ernstig in werkelijkheid, die je niet klaar bent om ze te beheren door jezelf zal zijn, maar je zult moeten hebben om een ​​excursie te maken naar uw arts. Zodra je de vastberadenheid om uw arts te zien met betrekking tot uw cystic acne zult u in staat zijn om snelle behandeling methode beginnen. De originele remedie kunnen zijn mondelinge en lokale antibiotica. De volgende stap die uw arts kan eventueel gewoon als dit niet werkt kan een steroïde injectie mogelijk zijn. Verleden, als de twee vorige remedie oplossingen niet het werk doen, uw arts kan eindresultaat een ongelooflijk krachtige soort procedure als isotretinoïne erkend, dat is een zeer krachtige vorm van vitamine A. Deze cystic puistjes behandeling kan hulp verzorgen van alle de belangrijke verklaringen voor cystic acne die extra olie productie te betrekken, verstopte poriën, en bacteriële infectie.

Vermoedelijke facet effecten

Als je hoeft bepalen dragen een enkele of veel meer van deze behandelmethode mogelijkheden moet je weten dat er haalbare kant resultaten in verband met elk.

Orale antibiotica of breed-spectrum antibiotica zijn de minst kant resultaten gelieerde mee. Sommige mensen vandaag de dag zou kunnen diarree, braken of overstuur buik tegenkomen. Persoonlijk heb ik professionele duizeligheid en licht hoewel het nemen van tal van variëteiten van orale antibiotica. Dus, dit is een ding dat je zou willen met uw huisarts om te spreken over, in het bijzonder als je functioneren gewichtig apparaten.

Als je een meisje bent dan kan het misschien van fascinatie voor u dat orale anticonceptiva kan richten verschillende soorten bacteriële infectie, met puistjes en cystic acne. Dit kan te betekenen dat als u op dit moment denkt het krijgen van een oraal anticonceptivum, kunt u eventueel in staat zijn om knock-out twee vliegen in een enkele steen.

steroïde injecties hebben tal aspect effecten verbonden met hen, de reikwijdte van die boven dit bericht. Ik zou pleiten voor onderzoek naar het onderwerp, in-diepte, op voorhand van u tot een beslissing komen om te gaan door steroïde injecties. Een goede positie om te beginnen met je studie is WebMD.

>

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.