Cytomel en Fat Loss

In de Verenigde Staten, Glaxo-Smith Kline produceert en distribueert Cytomel (liothyronine natrium), een kunstmatige editie van het op een natuurlijke manier ontwikkeld schildklierhormoon liothyronine (ook geïdentificeerd als T3). Onder omstandigheden van gewone wellness, liothyronine boosts en reguleert de stofwisseling van vetten, koolhydraten en vitaminen, het beïnvloedt de eiwitsynthese en helpt make zal adrenaline gevoeligheid te verhogen. Liothyronine wisselwerking met de meeste cellen, en een tekort aan dit hormoon kan derhalve ook onregelmatige stofwisseling en vooruitgang.

Volgens Rxlist.com, kunnen gezondheidswerkers voorschrijven Cytomel te verzorgen en te stoppen geselecteerde soorten schildkliervergrotingen, en om te zorgen voor hypothyreoïdie, dat is een tekortkoming van de normale productie van liothyronine. Patiënten met hypothyreoïdie kan met aanwijzingen die variëren van vermoeidheid te zetten, lichaamsgewicht krijgen, verhoogde gevoeligheid voor koude, verminderde groei, langzame spraak, verlies van haar en een droog-of verdikking van de huid. Artsen voorschrijven Cytomel in get om deze tekenen te keren of te verlichten.

aangeraden dosering berust op een aantal elementen, waaronder de fundamentele induceren van hypothyreoïdie de patiënt en de leeftijd van de patiënt. Lijders worstelen van zacht hypothyreoïdie meestal beginnen met vijfentwintig microgram (mcg) per werkdag en misschien ontwikkelen tot een onderhoud dosis van 25 tot vijfenzeventig mcg voor elke werkdag.

‘schildklierhormoon dient niet te worden toegepast om te zorgen voor obesitas bij mensen met standaard:

Medline Bovendien is de informatie over drugs web-site van de Nationale Instituten van Welzijn, heeft de volgende waarschuwing over het gebruik van Cytomel te pond vermindering uitgegeven schildklier functionaliteit. Liothyronine is niet effectief voor overgewicht verminderen in de typische schildklier patiënten en kan mogelijk leiden tot ernstige of lifestyle-bedreigende toxiciteit, in het bijzonder wanneer genomen met amfetaminen. Praat met uw medische professional over de kans gevaren verbonden aan deze behandeling. ‘

In overeenstemming met Medicine.com, het nemen van extra dan de aanbevolen doseringen van Cytomel kan eindresultaat tot ernstige en fatale problemen. Overdosis tekenen en symptomen kan de selectie van diarree, buik lijden, onregelmatige menstruatie, nervositeit, hoofdpijn en slapeloosheid te overvloedig transpireren, bovenlichaam ongemak, snelle hartslag en moeizame ademhaling. Patiënten kunnen ook werkervaring shock, hartstilstand of congestief hartfalen.

In zijn artikel ‘Militant Fat Loss Tips,’ Bodybuilding.com schrijver Jonathan Deprospo geeft aan dat mannen en vrouwen en bodybuilders Cytomel kunnen gebruiken om hun vetverbranding te verbeteren, verbrandt extra calorieën en vet schuur. Terwijl hij onderschrijft in tegenstelling tot de ‘extra is veel beter’ mind-set, Deprospo impliceert een ‘aanvaardbare dosis ‘van vijftig tot honderdvijftig mcg of veel meer van dag tot dag. Hij adviseert bodybuilders fietsen dit geneesmiddel door met 25mcg dag tot dag de beginnen week en waarin stappen van vijfentwintig mcg dag, waardoor tot een routine onderhoudsfase van honderd mcg dag tot dag twee maanden. Mensen moeten dan afbouwen het geneesmiddel langzaam maar zeker.

Medicine.com adviseert patiënten met een voorgeschiedenis van hart-stoornis, bovenlichaam ongemak of hogere bloeddruk aan het advies van een arts voorafgaand aan het hebben van Cytomel te zoeken, en suggereert dat mensen met coronair letsel moet beginnen met een lagere dosering. Mannen lijden aan een tekort aan testosteron zou hebben dit probleem aangepakt net voordat ze Cytomel.

Op de top van dat, een volk die orale (pil of tablet types) anticoagulantia, aluminium-dat maagzuurremmers, ijzer voedingssupplementen en bepaalde ulcus en cholesterolverlagende geneesmiddelen op recept bevat nodig hebt om deze te verwerven op verschillende momenten van de werkdag van wanneer ze Cytomel. De acties van deze goederen kan een invloed hebben op hoe goed het menselijk lichaam absorbeert T3.

Cytomel heeft klanten gevraagd om te gaan door allergische reacties die misschien nemen nervositeit, ontsteking van de lippen, tong of confronteren, bemoeilijkte ademhaling, krampen in de benen, netelroos, sluiten van de keel, borst lijden en een onregelmatige hartslag.

Werken met Cytomel kan ook leiden tot schadelijke gezondheid en fitness consequenties, dit soort als koorts, extra zweten, slapeloosheid, prikkelbaarheid, veranderde menstruatiecyclus en de verhoogde gevoeligheid voor warmte.

Category: Gezond eten

Comments are closed.