Dagboek Evalueer: Ergotherapie in de huidige tijd volwassen acute Psychologische Welzijn plaatsen

Ergotherapie in de moderne acute psychische plaatsing gezondheid dag volwassene: een overzicht van recente observeren: Wereldwijd Tijdschrift voor Therapie en Revalidatie, Vol. 17

In dit tijdschrift de auteurs bedoeling om uit te leggen en een overzicht van de literatuur die is juist de laatste tijd van de moeilijkheidsgraad van de hedendaagse methoden van ergotherapie in de intramurale geestelijke gezondheid instelling vrijgegeven. Ze bellen voor ervaren ergotherapeuten om te reflecteren op de huidige methoden en de bouw van een nieuw doel op wetenschappelijke analyse.

De belangrijkste onderwerpen van het onderzoek zijn de mensen wonen met psychische algehele gezondheid ziekte en de ergotherapeuten die zorg te leveren voor ze. De auteurs wijzen erop dat het merendeel van de behandeling ingericht om mentaal zieke mensen moeten worden voorzien in de groepsfase. Williams en Lloyd (2010) hebben gemerkt dat de verschuiving van de zorg van intramurale naar de lokale gemeenschap instellingen is vooruitgang te zien in de uitstekende zorg uitgebreid tot de psychische patiënten. Bovendien heeft de verschuiving geholpen om de reikwijdte van observeren ergotherapeuten verhogen.

Reference elementen gebruikt door de auteurs bevatten beleid bestanden, tekst gidsen en beroepsmatige remedie dagboek berichten van Canada, Verenigd Koninkrijk en Australië uit de jr 1990 tot vandaag. EbscoHost en CINAHL databases belandde gebruikt voor elektronische onderzoek.

De auteurs van het rapport ligt dat klanten attitudes, hoop, angsten, hun specifieke sociale situaties zo perfect als hun gedrag met betrekking tot hun herstel moeten worden geïntegreerd om elke volledige procedure aanpak. Sommige patiënten zijn over het algemeen toegelaten na de release simpelweg vanwege de slechte betrekkingen met een aantal anderen of sociale problemen van dit soort als gebrek aan huisvesting, financiën en werk. Voor dit veroorzaakt, ergotherapeuten moeten procedure geven aan de patiënten met een blik op van het dienen aan hen om deel te nemen aan zinvolle bezigheden als in de algehele gezondheid faciliteiten en spoedig daarna blijven ontladen. Occupational remedie aanbieders zijn nuttig voor zowel de algemene gezondheid en het herstel van klinische patiënten. Beroepen vaak ook functies te laten functioneren, zelfzorg en vrije tijd relevant.

Vier belangrijkste factoren van ergotherapie oefening in acute psychische gezondheid en fitness locatie werden bepaald uit de literatuur. Ze zijn specifieke evaluatie, precies waar de ergotherapeut analyseert de verhoudingen waarin de gezondheid, ziekte en beroepsmatige bedrijfsresultaat. Vervolgens zullen therapeutische teams die zijn onderverdeeld in twee soorten, actie gebaseerd en hulp afhankelijke groepen te betrekken. 3 factor betreft unieke remedie die hen kan helpen hebben interactie in zinvolle bezigheden direct na lancering. Last but not least is de afvoer regelen en de ergotherapeuten moet echt leveren strategieën op de beste producten en diensten en de instelling voor de klant onmiddellijk na momenteel wordt geloosd. Deze factoren follow fungeren als een betonnen fundering waarin wetenschappelijke oefening kan worden geëvalueerd (Williams en Lloyd, 2010).

De auteurs van de post uitgevoerd vrij een uitstekende onderzoek op ergotherapie zoals blijkt uit de literatuur inhoud die ze in dienst. Plaatsen van de oefening uitgelegd in de literatuur zijn beoordeeld, maar niet naar tevredenheid. Wat meer, een aantal van de dreigende rollen in de ergotherapie zijn niet opgenomen. De auteurs zouden op zijn minst gesproken over de moderne vooruitzichten voor ergotherapeuten dit soort te hebben als de aanpassing van sensorische modulatie tactiek en idee en ook de beroepsrehabilitatie behulp van de bewezen voornamelijk gebaseerd Specifieke Plaatsing en Assist Model.

Occupational remedie substantieel bij aan de levering van de geestelijke wellness-behandeling. Nieuwe functie procedures gemaakt en uitgevoerd door beroep therapeuten zal een lange weg te gaan in het stimuleren van het beroep remedie creëren een specifiek deel in de trendy acute psychologische wellness oplossingen. Hernieuwde concentreren op het uitvoeren van zinvolle analyse van de ergotherapie ondergaat medische toepassing, in staat zal stellen de bezetting passen goed in de hedendaagse werkdag acute psychische welzijn instelling.

De variaties te voorzien ondersteunen in psychische gezondheid en fitness hebben had een effect op de baan van beroepsziekten remedie in de acute geestelijke gezondheid en fitness locatie. Ook is het beter volkeren begrip van psychologisch welzijn, dat is niet alleen over het kappen van indicatoren, maar ook de nadruk te leggen op de personen die deelnemen aan beroepsmatige rollen. Een hernieuwde concentreren op de vier kernelementen van observeren zal een stabiele basis te leveren voor een gemeenschappelijke taal in het bedenken van nieuwe rollen, en voor het bouwen van een betonnen fundering bewijs voor het totale potentieel van beroepsmatige behandeling in de acute geestelijke gezondheid en fitness instelling.

Category: Dieten

Comments are closed.