Dalacin T – Acne Goederen

Zits Producten en oplossingen die u

p Er zijn een aantal basis koopwaar acne dat u niet in staat te doen met uit moet .

Zits Solutions # 1
Salicylzuur

Salicylzuur kan toelaten om het schoonmaken van uw poriën en de huid en doodt de onaangename microben, allemaal zonder uitdrogen. Salicylzuur is een van de meest succesvolle en maar onderschatte acne producten en oplossingen . Krijgen van uw huisarts of jagen in uw apotheek voor commerciële items die het bevat.

Puistjes producten en oplossingen # twee
Dalacin-T Gel

Dalacin -T is een kalmerende antibiotische gel zeker u helpen in de oorlog van microben. Maken gebruik Dalacin-T gel ‘s morgens en’ s nachts rondom uw ervaring niet alleen op belaste locaties om te voorkomen dat de te verdelen. Laat me weten wat u overwegen van Dalacin-T beneden!

Zits Items # drie
Clay Mask

krijg je een fantastische kleimasker, vrijwel elk model zal doen. Het moet echt duidelijk uit je poriën en maak je echt aanzienlijk minder vettig aanvoelen. Gebruik dit moment een 7 dagen en echt niet vertrekken het op voor al te lang. Als je serieus smeren meer dan dan kun je een kleimasker gebruiken op specifieke locaties twee keer per 7 dagen of het zal u zich beter voelt. Ik individueel opladen Anthony’s (voor de heren) ‘s kleimasker voor beide even jongens en meisjes!

acne Goederen # 4
Tea Tree Oil

Tea tree olie is geweest aangemoedigd als een prachtige acne product door een aantal van onze kijkers om zijn antiseptische eigenschappen. Ikzelf heb ik tea tree olie gevonden een beetje te sterk, zodat je een gevoelige huid hebt dan gewoon gebruiken op een kleinere ruimte 1 en zien of het werkt voor jou.

Puistjes Solutions # vijf
Concealer

Ga niet door meer dan je moet hebben om. Zoek een grote basis en concealer. Ik adviseer Lancome voor fundering en MAC voor concealers. U kunt make-up hoeft niet zo uitgebreid als je het toepast op de nette manier – niet sponzen vingers als ze zijn hemel voor microben. Ook moet u het schoonmaken van uw huid ‘s nachts om het zo nieuw als uitvoerbaar te maken. Gebruik een lichtgewicht crme reiniger en spoel af met H2O.

Category: Dieten

Comments are closed.