Dandelion Root Wellness Voordelen

Al generaties lang paardebloem wortel gebruikt als een geneeskrachtig kruid door culturen al meer dan de planeet. In Europa, waar de paardebloem wordt toch sterk als geneesmiddel beschouwd en dieet resource, worden paardebloem wortels gebruikt voor gewichtsverlies, koorts, diabetes en diarree. Chinese kruidendokters meestal gebruikt paardebloem wortel aan spijsvertering problemen, irritatie van de borst bij vrouwen, melk circulatie in vrouwen die borstvoeding geven en appendicitis behandelen. Native Americans gebruikt paardebloem wortel in een gekookt editie tot ontsteking, huid problemen, buik overstuur en nieren ziekte te behandelen.

p Er zijn honderden soorten paardebloem die rijpen in een flink aantal delen van Noord-Amerika, Azië en Europa. In Frankrijk en Duitsland, wordt de paardebloem algemeen gekweekt voor zijn geneeskrachtige waarde. Alle elementen van de paardebloem – bloemen, bladeren en wortels – worden toegepast voor de voedingswaarde en medicinale toepassingen. In Europa worden de bladeren van de paardebloem gegeten in salades, sandwiches of andere manieren die greens worden gegeten voor hun voedingswaarde. De bladeren zijn het meest effectief wanneer geoogst in het voorjaar wortels zijn het meest doelgericht indien ze worden geoogst in de wasdroger. Paardebloem wortels zijn zwartbruine, vlezig en bros en geladen met een melkachtige substantie die is bitter om de smaak met een lichte geur.

De wortel van de paardenbloem bevat nuttige bronnen van vitamine A, C en D als zeer goed als B-complex. De wortel bevat ook de mineralen zink, ijzer en kalium. Wanneer gegeten als levensmiddel, paardebloem wortel een aanzienlijke antioxidant waarde aan het dieet regime die volgens de Countrywide meest kanker Institute, wetenschappelijke proeven vertonen kan efficiënt in het blokkeren van kanker en tumoren bestrijden. De grote ijzer en zink inhoud materiaal helpt paardebloem wortels een nuttig middel tegen bloedarmoede.

In overeenstemming met de Universiteit van Medische Centrum van Maryland in haar on-line plaatsen, ‘Paardebloem,’ paardebloem wortels worden gebruikt vandaag de dag vooral voor de lever en de galblaas opereren, als een eetlust opwekkend middel en een digestief hulp. Aan de andere kant, zijn er verschillende andere gezondheids-en fitness voordelen van paardebloem wortel, zoals:

Behandeling van anemie. Aangezien de significante inhoud van ijzer in paardebloem wortel, is effectief voor het ontwikkelen Crimson bloedcellen in het menselijk lichaam te behandelen bloedarmoede.
Behandeling van diabetes. Paardebloem wortel is aangetoond dat de bloedsuikerspiegel fasen te verlagen bij patiënten. In Europa, het is gebruikt om te gaan met diabetes problemen.
Ontgiften van essentiële organen. Vanwege het diureticum vaardigheden van paardebloem wortel, is het nuttig voor het verwijderen van de lever, de nieren en de galblaas. Dit heeft ook de neiging om het een uitstekend kruid voor vechten infecties.
Laxeermiddel. Paardebloem wortel is ook een zacht laxerend en wordt gebruikt om hulp met regelmaat.
Digestive methode. Paardebloem wortel, als ingebouwd in een thee, is voordelig voor het verlichten van constipatie, winderigheid en volheid.
Omgaan met superieure bloeddruk. Paardebloem wortel is een organische diureticum. Wanneer gemengd met zijn superieure kalium materiaal, is een succesvolle behandeling methode om verlaagde bloed stress.
Aanzienlijke voedingswaarde. Paardebloem wortel heeft vitaminen A, B-geavanceerde, C en D zo mooi als de mineralen ijzer, zink en kalium. Dit mengsel van vitaminen en mineralen helpt ook paardebloem wortel een superieure antioxidant levensmiddel.
Stemming versterker. Vanwege de grote hoeveelheid vitamine B-complex, paardebloem wortel kan helpen om de stemming te stabiliseren en behandelen van depressie.

Naast deze voordelen, is paardebloem wortel ook gebruik gemaakt van om te gaan met huidproblemen zoals puistjes, eczeem en psoriasis. Het wordt ook toegepast voor artritis, osteoartritis en jicht. Lopende studies doen de taak om aansluiting van de voordelen van paardebloem wortel te verhelpen van de meeste vormen van kanker en als een medicijn voor het verlagen van cholesterol.

p Er zijn ongelooflijk aantal facet resultaten verbonden met het gebruik van paardebloem wortel. Allergische reacties op het kruid gemeld. Individuen krijgen voorgeschreven lithium, een diureticum, medicatie om de bloeddruk of medicijnen dalen tot verminderde suiker bloed moet niet overwegen paardebloem wortel. Gals die zwanger zijn of borstvoeding geven moet echt praten met hun arts voordat u dit kruid.

Paardebloem wortel is verkrijgbaar in vele soorten die in drogisterijen of kruidenthee afzetmogelijkheden kunnen worden verworven. Capsules, wortelsap, elektrische stroom of vloeibaar extract en tinctuur zijn toegankelijk, zo heel goed als een vorm van thee. Paardebloem wortel is ook toegankelijk in een zalf voor huidirritaties. U kunt ook het verbeteren en oogst je hebben paardebloemen om uw have items maken van de wortel.

Category: Gezond eten

Comments are closed.