DANSEN VOOR UW Gezondheid

Dansen uit de buurt van een hart aanval

Weet je waarom dansen helpt je gezond te blijven?

Verschillende mensen hebben gehoord dat dansen is een fantastische werk workout, die de oorzaak waarom je ontdekken aerobics en zumba in elk gezondheids-en fitnesscentrum, maar heb je echt weten waarom is het zo uitstekend geschikt voor u?

Een persoon van de belangrijkste grote gevolgen dansen is op de lichaamsbouw is vet verlies . De meeste mensen dans behandeling te verwerven tegen fitnesscentra vooral omdat ze willen om vet verstoken van zelfs een verblijf geïnformeerd over hoe het eigenlijk hen te helpen verminderen. Het kan tijd om te zeggen hoe ons menselijk lichaam voordelen voor de reden dat het veel meer u geïnformeerd bent, hoe meer stroom je plaats in.

Een uitstekende beloning van dansen kan gewoon niet getuige zijn, maar kan zonder twijfel worden gevoeld, dat is ons hart. Dansen is een uitstekende cardio uit te werken en als je cardio doet, pak krijg je als je gezond je je bloed spanning te verminderen als gevolg het kappen van de dreiging van een hart-aanval krijgen.

Bovendien, dansen handhaaft de spiergroepen afgezwakt en zal bot versterking helpen. Drugs tijdschriften hebben zelfs aangetoond prachtig resultaat van uitgevoerde wetenschappelijke studies over de voordelen van dansen!

Andere geweldige ongezien beloningen zijn in de geest. Dansen verbetert de coördinatie, het krijgen gecoördineerd geeft je solliciteert beide even kanten van je hersenen: dit betekent dat we werken onze hersenen die kan leiden tot andere extra voordelen. Ook dansen laat ons niet alleen plezierig, maar voor veel meer verzekerd en tevreden als resultaat de resterende een natuurlijke remedie voor melancholie en onzekerheden. Worden

Als je danst je verschuiven elk een bijzonder van je spieren hoewel het uitvoeren van een cardio workout dat is waarom mensen de neiging hebben om overtollig gewicht te gemakkelijk te laten vallen. Van de opleiding, vast te houden aan een gezond dieet programma wordt aangemoedigd om voedzame hele lichaam overtollig gewicht te behouden.

Nu, als je wilt om te dansen, maar je echt niet inkomsten hebben om een ​​deel van een health club of om te investeren in dure voeren uit tapes, kun je vaak transformeren naar het net. U kunt kijken op diverse ritmes thuis en op uw tempo hebben. Tutorial video’s zijn die er van rookies tot innovatief. . Hier is beperkt overzicht van enkele van de meest goed vond dansen ontwerpen

een) SALSA:

Denk het of niet salsa is geweldig cardio. Als je plezier in dit ritme, kunt u deze gebruiken om gewicht te laten vallen. Met dit ritme ga je je armen, taille, schouders, heupen, en natuurlijk je routine uw kuiten en dijen te oefenen. U kunt deze dansen met een minnaar of op je heb. Als u wilt weten kun je een kijkje nemen op deze website, die is echt geweldig en heeft gratis salsalessen.

updating

2) HIP HOP

Veel mensen genieten van dit soort nieuwe muziek en wat een geweldige trainingssessie het levert! Hip Hop heeft mooie stevige bewegingen en heeft grote harde werk dat is waarom het levert deze superieure cardio. Daarnaast kunnen Hip Hop dans helpen je extra afgezwakt zijn. Als u wilt beheersen, beneden je een backlink met basis hip hop voor nieuwkomers zullen vinden.

http://www.dailymotion.com/online video/xs6qmg_how-to-dance-hip-hop -voor-beginners_development #. Ud8KDEHVB14

drie) Tummy DANCE

het denken of niet buik dans heeft een geweldige training. Ondanks het feit dat het lijkt een beetje traag en het is niet van plan om te verschijnen als een grote deal op keer, het in feite is het wel zo handig. 1 van de belangrijkste voordelen van deze persoon dans is hoe coördinatie verbetert. Ook de maag beweging is een geweldige training van de buikspieren (natuurlijk! Het is zoals sit-ups, maar staan). Als u graag een aantal standaard buik dans maatregelen zien, kunt u voldoen aan de hyperlink onder.

http://www.howcast.com/films/83350-How-to-Belly-Dance p> 4) SAMBA

Deze training is uitstekend. Samba is een ritme dat een beetje lastig kan zijn om de reden dat van alle macht het duurt normaal dat gezegd hebbende, het is gewoon meestal betekent dat het een geweldige workout. Samba gaat uitstekende coördinatie en de luchtwegen, zodat u kunt de vorige. Als u graag een kleine Samba kunt u zich te houden aan de url onder.

http://www.youtube.com/look bij? V = W551R1h_LKA

ontdekken 5) CHA CHA

Cha cha is een andere latin dans die ongelooflijk goed. Het is meer elegant dan sterk, maar voor deze klasse te bereiken moet u uw spierweefsel scherpen en hoewel het uitvoeren van het u het werk te doen uit! Als je wilt begrijpen veel meer kunt u kijken op de instructievideo online video beneden

Dus, als je plezier in dansen en je wilt plezier hebben tijdens het werken, dansen is ongetwijfeld voor u. Wat is eigenlijk zo uitstekend over dit is dat het niet eens echt zal voelen als een training dus overweeg het en zie de voordelen voor jezelf.

Category: Gezond eten

Comments are closed.