Darkish Places van Zits – Hoe zich te ontdoen van hen en Avert Terugkerend.

Puistjes Littekens

Ook al is het vrij cruciaal belang voor diagnose en behandeling van acne, de belangrijkste concentratie van dit artikel is hoe zich te ontdoen van de dim plaatsen van acne en hyperpigmentatie die dit soort zwelling weg kan gaan rijden. Bovendien is de begeleiding is van toepassing op alle poriën en huid tinten, niet in het minst deze met donkere of zwarte huid.

Puistjes en Acne littekens kan leiden tot isolement en wanhoop

Acne vlekken, puistjes, cysten en littekens kan een persoon te komen ongelooflijk zichzelf terdege bewust te zijn induceren, zelfs benadrukt dat andere mensen goed kunnen begrijpen ze als vuil zelfs verondersteld dit is niet het geval. Wanneer genezing keuzes niet het werk doen als gehoopt voor de langdurige aanwezigheid van acne en acne littekens kan rechtstreeks aan stemmingswisselingen en wanhoop.

Veel proberen om ze te isoleren zichzelf en niet-vitale uitjes worden afgewend . Zij kunnen eventueel sturen duidelijk van op de uitkijk vele anderen in het oog, waarschijnlijk met uitzondering van de zeer nauwe familie relaties en niet vertrouwd bent met andere mensen op jacht naar hen. Als gevolg van de psychologische gevolgen van zits en puistjes littekens kan zeer invaliderend.

zo mooi als het krijgen van klinische suggesties om te gaan met de werkelijke fysieke en mentale effecten van verlengd kritieke zits, is het ook slim om te zoeken naar uit bijstand groepen als het kan toelaten met vele anderen die weten wat u naar door middel van praten. Als je ernstig worden beïnvloed door zits zorg ervoor dat je niet alleen verdragen

Sunscreen -. Waarom is uw eerste lijn van verdediging

Veel van die overwegen om zich te ontdoen van donkere vlekken op hun huid, zonder prestatie in die hachelijke situatie, omdat zij niet een significante SPF Broad Spectrum Sunscreen te gebruiken op een dag tot dag . In aanvulling op het gebruik van zonnebrandcrème, het is vrij belangrijk om blijven van het daglicht te houden zo sterk als praktisch mogelijk is.

De Amerikaanse osteopathische Hoger onderwijs van Dermatologie adviseert dat zon publiciteit is een toonaangevende reden waarom mensen met hyperpigmentatie (dwz poriën en de huid die donkerder is dan de meest voorkomende / gebruikelijke huidskleur) ontwikkelen extra melanine. Dit soort buitensporige melanine vraagt ​​de vorming van zichtbare darkish vlekken, melasma, levervlekken enzovoort. op de huid.

Hyperpigmentatie kan een hoeveelheid brengt bv. erfelijkheid, hormonale, allergische reactie en gezien het feit dat er geen ‘genezen’ voor hyperpigmentatie, het beperken van blootstelling aan de zon is van groot belang als je wilt huidige darkish plekken vervagen en helpen te voorkomen dat ze te herontwikkelen.

blootstelling zon verlagen normaal, bewust uit te proberen en te behouden uw terug naar de zonne- in plaats dan de zon schijnen op uw ervaring. Hebben op / gebruik een hoed , vizier, parasol of paraplu om publiciteit te beperken en in de schaduw te behouden zo veel als je kunt.

Een essentieel extra winst van het werken met zonnescherm is het zal helpen beschermen je in tegenstelling tot rimpels / voortijdige poriën en de huid wordt oud, oog schade zoals cataract, en huidkanker.

Zelfs als je dim huid / zwarte huid, Zonnebrandcrème is essentieel

Meerdere personen met dim huid of zwarte huid overslaan gebruik van zonnebrandcrème geheel. Ze kan heel goed het gevoel dat, omdat hun huid niet smelt weg als gemakkelijk als waarheidsgetrouw poriën en de huid zonnebrandcrème is een optioneel alternatief toegevoegd dan een noodzakelijke preventieve versus donkere vlekken.

Zwarte mannen en vrouwen die proberen om het verkrijgen van een hoge SPF breed spectrum zonnefilter (SPF dertig +) geven in het algemeen voor de reden dat ze ontdekken dat wanneer ze gebruik maken van dit soort zonnebrandcrème het een onaantrekkelijk verlaat al gegoten of gloed op hun huid. Vandaar dat ze eventueel kiezen om een ​​kleine SPF zonnebrandcrème te gebruiken, of helemaal overslaan zonnebrandcrème.

Het ‘wit’ in de zonnebrandcrème komt meestal van het bestaan ​​van titaandioxide, zinkoxide of gelijkwaardig wat belangrijk is om hulp te beschermen huid tegen even UVA-en UVB-stralen.

Getinte zonnebrandcrème helpt veroveren de moeilijkheidsgraad van een witte gesmeed op de poriën en de huid voor al diegenen die niet goed gevild, maar voor de dames van kleur, vooral die mensen met een diepere huidskleur of zwarte huid nog een haalbaar antwoord zou zijn om make-up te gebruiken op de top rated van de zonnebrandcrème, dus geheel verwijderen van de spookachtige witte look die de significante SPF breed spectrum zonnebrandcrème bladeren op de huid.

Mineral stichtingen worden vaak gemakkelijk gebruikt rond zonnebrandcrème en ondersteuning geven de huid een vlekkeloze fysieke verschijning, hoewel het verbergen van de spookachtige solide van de nodige zonnecrème.

Het voorkomen van de uitstraling van een witte cast op de poriën en de huid is een beetje een karwei om te beginnen met, maar een karwei moeite waard uitvoeren als gebruiker van een zonnebrandcrème is een noodzakelijke preventieve maatregel als je wilt steunen staken dim merken uit terugkerende.

Hoe zich te ontdoen van darkish plaatsen – Enkele All-natuurlijke behandelingen

Puur natuurlijke therapieën zijn kosten efficiënte en duurzame en als gevolg het is echt echt de moeite waard om een ​​poging hen van tevoren je toevlucht nemen tot andere veel hoger geprijsde of invasieve oplossingen voor lichter donkere vlekken van acne. Al wat therapie kiezen kies je zeker om zonnebrandcrème dagelijks gebruik en beperken zon publiciteit naast.

Vitamine E Olie

darkish huid lichter Gebruik een wattenstaafje / watten om therapeutische massage / gebruik van vitamine E olie op de gereinigde getroffen huid. Als je een droge huid hebt u misschien zou zijn om dit op weg gaan voor langere tijd / ‘s nachts. Voor alle mensen met een vette huid schoon te maken direct na zestig minuten.

Voor beste eindresultaten selecteren pure / all-natuurlijke D -Alpha vitamine E olie, in plaats van kunstmatige D l -Alpha vitamine E. (Pure vitamine E olie is geel relatief dan verschillend in kleur en heeft een dikke regelmaat. Mocht u zoek de olie veel te dik je kon testen mengen het met een minor van uw reguliere deal met het product. Een ander alternatief is om het te mengen met citroensap (citroensap steeds een verdere puur natuurlijke behandeling voor het lichten dim vlekken op de huid).

Baking Soda

Blend een klein totaal van bakpoeder in net voldoende H2O tot een dikke pasta te typen. Om puistjes littekens te verminderen, op een dagelijkse basis, gebruik maken van de pasta aan op de gereinigde locaties van puistjes littekens , gebruik een wattenstaafje of watten, afhankelijk van de grootte van de ruimte te worden behandeld. Probeer om de pasta te beperken tot plaatsen van slechts donkere huid. Vertrek van de pasta op de huid voor maximaal 15 minuten en spoel af met warm h2o .

Oatmeal

havermout Maal in een blender tot een soort poeder en meng het poeder met net voldoende drinkwater tot een pasta te typen. Om acne littekens vervagen, gebruik dan een wattenstaafje of watten om de havermout pasta van toepassing op de gereinigde puistjes littekens alleen, dat wil zeggen het voorkomen van gebieden onaangetast door de puistjes. Vertrek van de pasta op de huid gedurende maximaal vijftien minuten en dan schoon te maken met warme h2o. Herhaal elke dag.

Vitamine E Olie, Baking Soda en havermout zijn maar drie biologische behandelingen voor fading puistjes littekens. Zie de blauwe banden doos eerder genoemde ideaal voor informatie en feiten over andere home therapieën die kunnen verminderen hyperpigmentatie, melasma, levervlekken, leeftijd plaatsen, sproeten, zwarte vlekken en ga zo maar door.

Wanneer zul je eindresultaten zien?

Als u verwacht om zich te ontdoen van donkere plekken ‘s nachts zul je teleurgesteld worden. Wees eerlijk dan geven op een routine voortijdig Slachtoffer. Voer je uitgezocht strategie van vervagen de littekens samen met dag-tot-dag programma van zonnebrandcrème , zonnebrandcrème verblijft een essentieel ingrediënt van bliksem puistjes littekens zo specifiek eerder vermeld. Iedereen is divers en sommigen zullen resultaten te zien, rechts na slechts een paar weken, terwijl andere individuen wellicht niet eindresultaten zien voor een paar maanden .

Checklist voor hoe zich te ontdoen van donkere plekken van acne / hyperpigmentatie

.

Inschakelen met behulp van uw besloten methode van fading de donkere huid. (Het is echt essentieel om een ​​kosten succesvolle routine die u kunt houden voor de uitgebreide periode bijv. puur natuurlijke geneeswijzen van dit soort als Vitamine E Olie selecteren)

Alle p een paar van de meer dan belangrijk zijn om hulp te vervagen darkish plekken en te helpen holt de reformatie van darkish poriën en de huid.

Eindelijk, Het moet worden gesteld dat er geen ‘magic wand’ zo kan worden gegarandeerd dat de donkere plekken zal verdwijnen en op geen enkele wijze opnieuw, maar door het zorgvuldig uitvoeren van de eerder genoemde informatie wordt u volbrengen jezelf een groot plezier en je zal maximaliseren je mogelijkheden van het bereiken van een duidelijker, zelfs afgezwakt en aantrekkelijke teint.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.