Darmbacteriën: Darm flora misschien wel cruciaal voor lichaamsgewicht reductie

Nieuwe exploratie impliceert darm bacteriën in de problemen met het gewicht epidemie

Is er een aanvulling op gewichtsverlies dan de energie in / energie-out model? Heeft een beetje iets anders dan de genetica beïnvloeden neiging van een individu om te krijgen of te elimineren lichaamsgewicht? Gefrustreerde lijners hebben over het algemeen zo aangenomen, en wetenschappelijke rapporten van alle meer dan de aarde leveren nieuwe iinsights in een eerder vergeten aspect van het lichaamsgewicht verliezen: ‘. Gut microbiome’ darmbacteriën, aka uw

Een 2011 Harvard onderzoeken volgde een grote groep mensen boven een periode van verschillende jaren en besloten dat bepaalde voedingsmiddelen invloed hebben op gewichtsreductie of winst. Het was niet veel van een verrassing om te studeren dat chips, glad drankjes en patat zijn betrokken met vet te bereiken, of dat mensen die veel meer greens aten werden veel meer waarschijnlijk om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht. Maar een bijzonder van de belangrijkste verrassingen van de studie was het levensmiddel sterkst gerelateerd met overtollig gewicht te verliezen yoghurt.

‘Yoghurt inname werd ook geassocieerd met minder gewicht te bereiken met al een paar cohorten. Potentiële mechanismen voor deze resultaten zijn onduidelijk intrigerend bewijs geeft aan dat verbeteringen in de dikke micro-organismen vet zou kunnen beïnvloeden. ‘

Andere deskundigen zijn begonnen met het werk van de darmbacteriën in lichaamsgewicht administratie te onderzoeken. Onderzoek is zelfs te suggereren dat een aangepaste evenwicht van bacteriën in de darm verantwoordelijk voor 20% van het lichaamsgewicht reductie uitkomst van bariatrische chirurgische ingrepen kunnen zijn.

Blijf uit de buurt van het browsen voor een ‘magic bullet’

De vetreductie markt is berucht om zijn intense reclame, en het snel naar label yoghurt (of producten op basis van de levende culturen aanwezig in yoghurt) als de volgende ‘magic bullet’ in dieet zou zijn. Maar dat zou een vergissing zijn.

De positie van yoghurt in overtollig gewicht te verliezen is slechts een aanwijzing, de aanvang van een begrip van hoe darmbacteriën baan in de spijsvertering mogelijk een invloed hebben op obesitas kosten kunnen hebben. En het leven kweken stroom in yoghurt karakteriseren slechts een gedeelte van de gevarieerde flora in het menselijke spijsverteringskanaal de soorten die mooi ontwikkelen melk goederen. Je zult veel meer om uw darmflora dan acidophilus vinden.

Nieuwe beoordeling correleert darmflora met metabole proces

Volgens een nieuwe Deense onderzoeken ongeveer 1 op de vier vandaag ten minste 40% minder darmbacteriën dan gewone en minder diversiteit van micro-organismen. Het resultaat in de verminderde kiemen is niet bekend, maar zou de uitkomst van de genetica, dieet-programma, een behandeling met antibiotica, of een mix van componenten.

Dde mensen die vandaag minder darmflora hosten daar duidelijk veel meer te zijn de meeste kans op obesitas, veel meer kans om extra vet te krijgen, en nog veel meer zeer waarschijnlijk met aan overgewicht gerelateerde ziekten, zoals hart-en vaatziekten en diabetes problemen,

De onderzoekers raadsman deze opgemaakt kan heel goed worden gerelateerd aan procedure-enorme zwelling bestaande in de lagere-organismen individuen.

Hoe kunt u uw darmflora te verhogen?

Fiber-overvloedige plantaardig meestal dieet

Een analyse door Franse onderzoekers onderzochten de indruk van voedsel plan op een individu microbiële inhabitants.They vond dat toegenomen gebruik van superieure vezel maaltijden, dit soort als fruit en groenten, prospects om een ​​maximaliseren in bacteriële rijkdom en verbetert een aantal medische indicatoren in verband met overgewicht.

Effect van Antibiotica

Medical artsen hebben uitgebreid geïdentificeerd die antibiotica vernietigen waardevolle buik flora samen met-kwaal producerende microben. Vrijwel zeker het wijdverspreide gebruik van antibiotica, zo perfect als antimicrobiële koopwaar, van invloed op de buik flora bevolking.

Dieet programma Soda

Dieet regime frisdrank is onlangs gekoppeld aan een verbetering in de maag flora als zeer goed.

‘Een evolutie van de darmflora om deze nieuwe zoetstof-welvarende omgeving heeft een prospectieve negatief invloed hebben op onze wellness,’ verklaarde Dr Amanda Payne, gids auteur van de analyse die in verschijnt. ‘Deze signalering kan leiden tot storingen in ons gevoel uitgebreide en dus ons af te wenden van het stoppen om te proberen te eten wanneer we echt moeten,’ legde ze uit.

Probiotica

Yoghurt, maar niet een ‘magic overgewicht daling kogel,’ kan helpen swap sommige soorten darmbacteriën. Andere probiotische voedingsmiddelen betrekken miso, kefir en tempeh.

Sugar

Wetenschappers hebben voor een lange tijd dat een substantieel-suikerarm dieet verstoort intestinale micro-organisme en maakt overgewicht dalen veel beschouwd lastiger.

Espresso

Espresso, met mate, ondersteunt de replica van intestinale microben, volgens een onderzoek van 2009.

Sfeer

Karakter biedt een divers microbiële ecosysteem, maar een groot aantal mensen bijna nooit buiten gaan. Openslaande ramen, wandelen, consumeren picknicks, en vaak blijven blootgesteld aan aa veel minder steriele natuurlijke omgeving zou kunnen leiden tot een gevarieerde darmflora.

Kies de behandeling van uw interne omgeving

Onderzoekers zijn echter het sorteren van de enorme populaties van darmflora die in het spijsverteringskanaal moet wonen. Bepaalde therapieën te herintroduceren ontbrekende intestinale bacteriën kunnen soms direct beschikbaar zijn.

Gelukkig hoef je niet te hebben om uit te houden tot ze het allemaal hebt uitgezocht om te beginnen met het ondersteunen van een gezonde instestinal darmkanaal. U kunt beginnen met het cultiveren van een gezonde natuurlijke omgeving voor uw kleine spijsvertering maatjes met gezondere hebben meteen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.