De 12 beste technieken om Volwassen Acne Struggle

Hier zijn 12 manieren om de poriën en de huid problemen

bestrijden p Er is een gemeenschappelijke mythe over acne en dit zou de perceptie dat alleen jongeren zijn gevoelig voor die lijden aan het. Dat is zeker niet correct als een flink aantal volwassenen ervaring van acne ook. Het zou ook een fantasie om te overwegen zijn er geen effectieve oplossingen voor volwassen acne. De waarheid is dat er een heleboel manieren waarop je kunt maken, zelfs de meest verontrustende puistjes puistjes verdwijnen. Hieronder staan ​​12 van alle vastgestelde acties voor de behandeling van volwassen zits effectief:

1. Prescription antibiotica Supplementen. Kiemen en micro-organismen zijn meestal de oorzaak van acne breakouts. Als u de micro-organismen kan verpesten dan zult u vinden de acne zal afnemen. Recept antibiotica gepaard gaan met een evaluatie van een huid arts voordat ze ze kunnen worden geadviseerd.

Twee. Recept antibiotica actuele oplossingen. Deze actuele opties bieden hetzelfde doel als antibiotica capsules. Het belangrijkste verschil is dat ze gewreven in de vloer van de huid en vervolgens beetje bij beetje nemen via de poriën. Doorgaans worden deze actuele oplossingen gebruikt wanneer de verstopte poriën zijn niet diep begraven in de huid en zijn dichter bij het oppervlak.

3. Reinig uw huid volledig met anti-bacteriële zeep die elke elementen erkend poriën verstoppen bevat. Dit is veel meer een preventieve evalueren ontwikkeld om te ontsnappen aan de ontwikkeling van meer puistjes omdat dit het schoonmaken zeep zal vernietigen off veel bacteriën je huid komt in contact met met te houden. Standard zeep is ‘ok’, maar als u een ernstige vragen over de aanwezigheid van zits wil je een schoonmaak zeep te gebruiken met anti-bacteriële ingrediënten.

Vier. Het opruimen van uw eten plan kan een grote hulp zijn als je geïnteresseerd bent in het minimaliseren van het bestaan ​​van volwassen acne zijn. Hoewel het is een fantasie die zeker voedingsmiddelen leiden tot acne, het is geen fantasie dat een dieet programma dat bestaat uit fruit, groenten en mager vlees vermindert de kans op acne te gebeuren.

5 . Over de teller lotions met benzoylperoxide kunnen uitdrogen puistjes en ruimen de poriën van de huid. Benzoylperoxide producten en oplossingen zijn tussen de meest bekende van alle OTC-acne behandeling opties en voor zeer goede uitleg – ze doen het werk

zes.. Pads die twee% salicylzuur bevatten zou de 2 meest bekende OTC remedie voor puistjes en ze kunnen ook leeghalen en ontstoppen poriën. Er zijn ook sprays die salicylzuur bevatten en ze zijn perfect voor de aanpak lastig om te komen tot plaatsen van dit soort als het midden van het weer of te verminderen schouders.

7. Douchen direct na het doen van werk onmiddellijk. Als je niet snel douchen na het doen van het werk uit, zweet blijft op de vloer van de huid. Dit leidt tot de poriën verstopping. Het is ook aangeraden om uit te nemen en te transformeren een bezwete T-shirt direct voor exact dezelfde verklaring.

Acht. Uitvoering van citroensap om een ​​puistje kunt inschakelen krimpen en het verminderen van roodheid. Als er veel van huishoudelijke behandelingen voor volwassen zits zijn wishful overweegt op het meest effectief, citroensap heeft anti-inflammatoire positieve aspecten die behulpzaam kan verminderen het bestaan ​​van puistjes.

Negen. Injecties met corticosteroïden of capsules kunnen het grootst voor onaangename cystic acne zijn. Oudere mensen aanzienlijk zijn veel meer kans op de ontwikkeling van grote en vervelende puistjes cysten dan zijn jonge volwassenen. Onder de beste technieken om te gaan met deze cysten zou zijn om te kijken naar een dermatoloog de injecties te hebben uitgevoerd om een ​​recept voor de pil type.

Tien verkrijgen nemen. Retin-A actueel product kan bevestigen een nuttig te zijn impliceert het verkrijgen ontdoen van puistjes. Retin-A vraagt ​​om een ​​recept en het is een krachtige vitamine A afhankelijke product dat goed kan zijn in een positie om de poriën en de huid van de aanwezigheid van zits voor degenen die worstelen met de hoop om zich te ontdoen van puistjes wegwerken.

elf. Voor vrouwen kan een lage dosis van geboorte handvat drugs controleren verrassend krachtig te zijn bij de behandeling van volwassen zits. In verschillende, start handvat producten kunnen de aanwezigheid van cystic acne sterk verminderen.

12. Voor extreem echt serieus volwassen zits, kan het voorgeschreven medicijn Accutane eventueel een keuze. Redelijke waarschuwing eisen aan te raden in dit artikel als er kan worden kant gevolgen van gebruik te maken van dit recept en de waarschijnlijke voor aspect uitkomsten verhoogt als je niet aan elkaar plakken om met alle bestellingen van uw arts bij het werken ermee. Het advies inwinnen van uw arts uitvoerig bij het kijken naar deze oplossing.

Omgaan met volwassen acne is niet zo problematisch als velen aannemen. Je wil gewoon de juiste remedie strategieën om het dilemma aan te pakken. De twaalf middelen om volwassen acne hieronder behandelen moet je een strategie van wat kan eventueel worden verplicht om duidelijke up je poriën en de huid geven.

Category: Dieten

Comments are closed.