De Achtergrond van het Milieu Welzijn Zakelijk

Over de hele wereld, problemen zoals honger, dakloosheid en ziekte werken ongebreideld. Deze uitdagingen zijn specifiek aanwezig in Derde Aarde internationale locaties zoals Afrika, waarin mannen en vrouwen zijn niet in staat om te helpen door zichzelf of over te brengen over verbeteringen aan hun leven. De Milieu Gezondheid en fitness Organization is een gespecialiseerd bedrijf dat met deze bezorgdheid biedt. Het wordt ondersteund in zijn streven veruit meer dan 190 landen over de hele wereld. Bij wijze van de WHO, is de planeet die een verenigd ingang in haar strijd voor de menselijke gezondheid en fitness.

De Wereld algehele gezondheid organisatie is opgericht in 1948. Zijn zei bedoeling was om meer reeksen van wellness te bereiken voor alle mannen en vrouwen. Om tot deze conclusie, het bedrijfsleven bevordert publiek wellness stappen als veilig en gezond drinkwater, betere hygiëne, immunisatie in tegenstelling tot haalbare conditie, vermindering van honger en levering handvat. Dit zijn zaken die de WHO geërfd van zijn voorganger, de algehele gezondheid Corporation van de Volkenbond. De hele wereld algehele gezondheid Firm was slechts een van de eerste bedrijven van de VN en een van de essentiële initiatieven.

Om problemen zoals honger, sanitaire voorzieningen en ziekte, die een van ‘s werelds-waarheid verzamelen van bedrijven tegen te gaan. Wie niet zijn persoonlijke studie doen, maar stimuleert het zelfstandig exploratie in biomedische en de algehele gezondheid arena’s over de hele aarde. Het bedrijf werkt met veel meer dan vijfhonderd intercontinentale samenwerkende centra te verzamelen en publiceren van dit onderzoek. WHO organiseert internationale klinische conferenties en coördineert de uitwisseling van onderzoekers en medische medewerkers die reizen over de aarde om de doelstellingen van de organisatie te promoten.

The Globe Welzijn Organisatie functies in de hele planeet. Huishouden kantoor van de organisatie is in Genève, maar het wordt vertegenwoordigd door meer dan honderd negentig landen, of vennoten. Deze partners bestaan ​​uit bijna alle VN-landen over de hele wereld, samen met twee niet-UN vennoten. Typische assemblage van de organisatie voldoet op het moment een jaar om leiders te benoemen en rekening houden met monetaire richtlijnen voor het komende jaar. WHO wordt gefinancierd door de lidstaten, particuliere donateurs en de niet-publieke sector partnerschappen.

Overal historische verleden, de hele wereld welzijn Corporation heeft gewerkt aan besmettelijke en gevaarlijke omstandigheden. De groep zet in een veel meer dan twee decennia alleen voorkomen pokken. In 1980, verklaarde dat de voorwaarde werd uitgeroeid. Het was de 1e conditie afgewerkt door de pogingen van de mensheid. WHO doet nu de taak om extra kwalen uit te roeien, deze als polio en griep, en heeft haar belangstelling zich tot de wereldwijd eliminatie van HIV en AIDS.

Category: Gezond eten

Comments are closed.