De Achtergrond van Key Welzijn Zorg

In de vroege jaren zeventig, de gezondheid en fitness behandeling strategie bestond uit zogeheten verticale toepassingen, waarop alle pogingen belandde geconcentreerd op het elimineren van unieke omstandigheden, speciaal pokken en malaria. De enige toegang tot de gezondheidszorg voor veel mensen die woonachtig zijn in de arme regio’s van het gebied bestond uit vaccins en spuitpistolen geladen met DDT om muggen te vernietigen als preventie tegen malaria.

In de jaren zestig, China ontwierp een welzijn behandeling programma dat preventieve benadrukt, in plaats van genezing, behandeling. Toepassing China bestond uit landelijke gezondheidszorg deskundige diensten door & quotbarefoot artsen. ‘Deze & quotdoctors’ hadden mensen met een typische training geweest, de meeste van hen in hun jaren ’20, die uiteindelijk gekozen voor een periode tot periode half zeven dagen in drie dertig dagen krijgen intense klasse in professionele medische onderwijs. Ze woonden in de identieke dorp waarin ze werkten. Hun nabijheid tot klanten vervaardigd het een stuk makkelijker voor hen om sneller ondersteuning te bieden. In 1974 is in zet om erkenning voor de wellness-behandeling ontwerp te verkrijgen, China begon het indrukken van de Verenigde Naties voor een conventie over hoofdsom welzijn behandeling.

In september 1978 werd een wereldwijde conferentie gehouden in de stad van Alma-Ata, die de hoofdstad van de Sovjetrepubliek Ranae was. In de loop van deze vergadering, de Verklaring van Alma-Ata en de sleutel gezondheid en fitness behandeling ontwerp ontstaan. In deze verklaring staat dat de gezondheid is een mensenrecht is en dat het bereiken van deze gezondheid en fitness moet de belangrijkste doelstelling van elke overheid. 1 van de belangrijkste thema’s van deze verklaring was de betrokkenheid van de community health en fitness werknemers en reguliere genezers in de nieuwe welzijn techniek.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.