De aftrekbaarheid van Welzijn verzekeringspolis Kosten voor llcs

De zelfstandigen zijn uitgerust aftrekken tot honderd procent van de betaalde premies uit voor gezondheidszorg en tandheelkundige verzekeringen, en zelfs lange periode behandeling dekking voor hen zelf, echtgenoten en ten laste. Sinds de IRS classificeert een lid LLCs als eenmanszaken en multi-lid LLCs als partnerschappen, lid managers onder deze classificaties rapporteren hun aandelen van de winst van het bedrijf als zelfstandige werk kasstroom en dus in aanmerking komen voor de aftrek. Als een LLC, als alternatief van de standaard IRS fiscale classificatie aanvaarden, verkiest te worden belast als een S-onderneming, een lid die eigenaar is minimaal een 2 procent aandeel van de LLC en krijgt een loon van het bedrijf komt ook in aanmerking aftrekken tot honderd% van gezondheid en fitness dekking premies.

LLCs belast als een eenmanszaak, kan de gezondheidszorg zijn in zowel de identiteit van de onderneming of op uw eigen gezien het feit dat de IRS negeert de eenzame-lid LLC als een individuele entiteit. In een multimember LLC aangesproken als een partnerschap, moet de heide verzekering plan strategieën hieronder de organisatie vast te stellen worden beschouwd, maar de klanten kunnen ofwel ze zelf betalen van de tarieven of de LLC betaalt de premies en ervaart de bedragen op Routine K-een van een partnerschap terugkeer als bepaalde inkomsten. Maar als het dekkingsplan is onder de namen van de leden en ze vork uit de prijzen zelf, de LLC moeten gebruikers vergoeden en rapporteren de totale als verzekerde winst of de aanpak niet wordt gedacht op te richten onder de LLC. De vaardigheden voor een LLC belast als een S bedrijf zijn het hetzelfde als dat voor een enkel belast als een partnerschap, naast dat het uitbetaald of vergoed door de LLC bedragen worden gerapporteerd over bepaalde persoon W-2 vormen als onderdeel van de bruto inkomsten.

De algemene zorgverzekering van hoge kwaliteit is een ‘eerder vermeld de regel’ aftrek, wat aangeeft dat hij is opgenomen als deel van de berekening van uw bruto-inkomen aan uw soort 1040. Zoals deze, heb je niet nodig om te specificeren aan de aftrek te verwerven.

Het bedrag van de aftrek kan niet hoger zijn dan jouw deel van het internet inkomen van uw LLC. U kunt ook gewoon niet de aftrek krijgen voor een periode van dertig dagen je uiteindelijk geschikt voor de dekking onder een werkgever gesubsidieerde welzijn te bereiden, waaronder een programma behoren tot je vrouw of man.

algemeen, de wellness-aftrek is alleen om het verminderen bereikt winst zaak aan inkomsten belasting relevant en niet het bedrag van de inkomsten materie verlagen tot zelf-werk belasting. Maar de Compact Kleine bedrijven Werk kansen Act uitgereikt door het Congres en ondertekend door president Obama in september 2010 trekt welzijn premies bij het uitzoeken inkomen als zelfstandige iets dan alleen aangepaste bruto cash flow, zo effectief minimaliseren van de SE belasting. Het wellness hoge kwaliteit aanbieden van de factuur werkgelegenheid alleen invloed aangiften die 2010.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.