De algehele gezondheid risico’s van negatieve ionen

Hoewel artsen en wetenschappers kunnen niet met zekerheid zeggen wat er precies schadelijk ionen doen voor personen en dieren, vele autoriteiten overeenkomen dat op de uiterst minimum, kan negatieve ionen helpen maximaliseren van vitaliteit en verbeteren humeur. De deeltjes op zichzelf zijn onder gewone lucht moleculen eventueel kooldioxide, zuurstof, stikstof, of zelfs H2O dat een overmaat elektronen verkregen. Dit zal ze negatief gefactureerd. De procedure van het omzetten van de gebruikelijke luchtmoleculen in negatieve ionen heet ionisatie, en het gebeurt op een natuurlijke manier, wanneer de lucht lager is dan de impact van kracht bronnen dit soort als de zon, bliksem of zelfs watervallen. Maar luchtmoleculen ook het vermogen van een elektron, waarmee zij positief geladen ionen wordt voorkomen. Deze kunnen ook nuttig zijn.

Een welzijn kans van zich te concentreren veel te sterk op destructieve ionen is dat bepaalde personen niet voldoende gunstig ionen, die ook welzijn voordelen zou kunnen krijgen. In verschillende, gunstige ionen hebben een oxiderende invloed die kunnen helpen het lichaam bij het bestrijden opgegeven virussen en andere gezondheidsproblemen. Zelfs grote voorstanders van de gezondheid en fitness gevolgen van ongunstige ionen het erover eens dat mensen moeten de inname van een evenwicht van beide even soorten ionen voor ideale welzijn beloningen.

Een veel belangrijker algehele bedreiging voor de gezondheid die kunnen worden verergerd door de jacht voor extra schadelijk ionen is de kans ozon het menselijk lichaam kon in te nemen van bepaalde apparatuur gewijd aan de productie van schadelijke ionen. Volgens de Japan Situaties, studie wetenschapper Yuko Amo opgemerkt dat negatieve-ion machines gebruiken over het algemeen een elektrische ontlading techniek van de fabricage van deze ongunstige ionen. Anderzijds zijn deze machines het algemeen ook afgeven ozon, gevaarlijke en schadelijke opmerkelijk benzine. Bijgevolg, mensen moeten voorzichtig zijn bij het zoeken naar een destructieve-ion gebouw machine bestellen.

Een andere potentiële wellness dreiging van schadelijke ionen is dat voorstanders kunnen overschatten de gezondheid extra voordelen van deze moleculen. Gezien het grote aantal van ionisatie goederen en de verschillende vorderingen gebouwd over deze items, kunnen mensen worden geleid om te overwegen dat het verwerven van negatieve ionen zullen hulp iets te doen van het wegwerken van depressie te voorkomen van kanker. Maar negatieve ionen kunnen de totale lichaam te ondersteunen met seizoensgebonden melancholie en kan mogelijk zorgen voor een superieure instantie die werkt, tal van deze beweringen zijn ongegrond en niet ondersteund door wetenschappelijk bewijs. Voor een flink aantal situaties kan het misschien geen kwaad om negatieve-ion-therapie te gebruiken, maar het is toch heel belangrijk om te bespreken met een arts en geaccrediteerde strategieën van remedie onderzoeken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.