De anatomie van snurken

Het geluid van snurken wordt ingegeven door de trillingen in de structuur van de bovenste luchtweg tijdens inhalation.These structuren bevatten de tong, gehemelte en gladde huig. Membraneuze gebouwen zonder de hulp van kraakbeen zins trillen in de luchtwegen.

Slapen zorgt ervoor dat je hogere luchtwegen spiermassa om te relaxen, die in verandering de luchtwegen ruimte kleiner formaat kunnen maken, het beperken van de luchtstroom en het uitbreiden van turbulentie. Dit mengsel dan brengt het geluid van snurken.

Snurken lijkt toe te nemen met weer slapen als de luchtbeweging is nog beperkt als tot op de rug. Snurken misschien boost met zij slapen of slapen in een gestutte achteroverliggende plek om te openen van de luchtwegen en het minimaliseren van vibraties te ondersteunen.

openen van de neus met pleisters, het minimaliseren van luchtwegontsteking ingegeven door het gebruik van tabak, en de wijziging van sluimer stand zijn ongecompliceerde manier om anatomische-soortgelijke snurken problemen te verminderen.

Category: Supplementen

Comments are closed.