De B5 Nieuwe Acne Overcome – Pantethine

Overweeg The New Zits Weg – experimenteerde jarenlang

Wat als je te ontdoen van je puistjes 2 dagen vanaf nu? Geen actuele doeleinden, nee niet bekend remedies, geen giftige geneesmiddelen op recept, en geen overdosis supplementen. Je zult gewoon prachtig tunen van de voedingssupplementen die u kan eerder gebruikt.

Net na de enorme reactie op mijn hub over gezichtsmaskers, heb ik besloten om u extra van mijn expertise als een apotheker geven. Op dit moment zal ik aan u bestaande de meest effectieve effectieve, experimenteerde remedie van puistjes die ik heb het adviseren van mensen voor jaren. Het is gebaseerd op de goede basis van de biochemie en ondersteund door de nieuwste wetenschappelijke conclusies.

De voorgestelde routine hier vermeld is gericht op het verlichten van symptomen van acne, het is om snel worden ingezet en voor een kortere tijd. Verlengde tijdsperiode gebruik van hoge doses van deze voedingssupplementen wellicht aspect resultaten veroorzaken, en sommige wellicht aanzienlijk zijn. Als u van plan om ze te gebruiken voor een zeer lange periode contact op met uw zorgverzekeraar.

12 Decades jongens hebben geen puistjes

Kinderen zijn vrij van puistjes tot de puberteit, wanneer alle menselijke lichaam acties
zijn gericht in de richting van het creëren van een veel meer botten en spierweefsel, en de voorbereiding van het hele lichaam te reproduceren (bescherming van het leven) De hypofyse (maestro klier) hormonen direct de lichaamsbouw te voorzien. deze functies, als gevolg:.

Advancement hormoon verbetert de benutting van vet voor de productie van energie, verhoogt de lipolyse (overtollig vet afbraak door vetten cellen), spaart koolhydraten, en verhoogt de eiwitsynthese

schildklier stimulerend hormoon (TSH) stimuleert de schildklier om schildklier hormonen afscheiden, en deze verbeteren de zuurstofopname en stofwisseling, zo goed als ze de opname van glucose te maximaliseren.

follikel stimulerend hormoon (FSH) en lutenizing hormoon (LH ) brengt
grotere bio-synthese van geslachtsgemeenschap steroïden door de eierstokken en de testis. Geslachtsgemeenschap hormonen bouwen spieren en verhoogt de bloedglucose om zo binnen te beheren een gespecificeerde variëren.

Het netto eindresultaat is verhoogd elektrisch vermogen creatie uit vet, verminderde energieproductie uit koolhydraten (zoals het wordt gezocht voor eiwit snelheid van het metabolisme), geamplificeerd eiwitsynthese en verhoogde bio-synthese van geslachtshormonen. De biochemische vertaling van dat is, de vorming van grote hoeveelheden COENZYME A.

Co-enzym A en puistjes

Co-enzym A is de centrale molecuul in onze snelheid van de stofwisseling, het combineert acetaat dat afkomstig is van koolhydraten, eiwitten en vet stofwisseling te sorteren acetyl-co-enzym A , de enige molecuul dat de mitochondriën gebruiken om vitaliteit te maken door middel van Krebs cyclus. Ook lichaamsvet synthese – zoals steroïde hormonen – begint met acetyl co-enzym A acetyl choline de neurotransmitter van para-sympathische zenuwstelsel kan niet worden gesynthetiseerd zonder acetyl-coenzym A.

Co-enzym A wordt gevormd door stapsgewijze vereniging van cysteïne (aminozuur), ATP
(grote macht molecule), en Pantothenate (vitamine B5) . ATP wordt door metabolisme, cysteïne zoniet stroom in voedingsmiddelen kan worden afgeleid uit Methionine (aminozuur) en
Vitamine B5 kan alleen uit met maaltijden.

Het lichaam heeft met de belangrijke wens van een essentiële voedingsstof in dit soort een manier om de functioneel extra kritische reacties behouden, terwijl op hetzelfde moment het vertragen van de veel minder belangrijke soorten (of waarom een ​​bepaalde slopende ziekte is!).

In ons geval, waar Coenzym A is een centrale molecuul in ten minste 70 metabole routes, de lichaam kiest dienst Coenzyme A en overtollige vetten geslachtsgemeenschap hormonen maken, waardoor overmatige vetten onverwerkte en opgeslagen. Zijn er extra hoeveelheden van co-enzym A, zou het lichaam het overtollige overtollig vet te metaboliseren in de talgklieren.

Nu kunnen we moeiteloos herkennen die puistjes te wijten is aan-un gemetaboliseerd lichaamsvet dat wordt opgebouwd in de talgklieren klieren, als gevolg van onvoldoende hoeveelheden van co-enzym A, dat wil zeggen, puistjes is te danken aan een geleidelijke stofwisseling van overtollige vetten.

Waarom is Hormonen biosynthese en Niet androgeneffect

De verklaring acne aanvankelijk barst in de puberteit is niet uitkomsten van hormonen, maar vrij metabole, het is secundair aan deployement van een aanzienlijke hoeveelheid van co-enzym A naar de reden van de synthese van geslachtsgemeenschap hormonen. In de achtervolgende afbeeldingen kunnen we misschien zien dat, het is niet de androgeen, dat is het resultaat in van puistjes:

Eunuchs (vroeg gecastreerde mannetjes) niet vertonen vaak acne, hoewel gewone volwassen mannen volwassen acne kunnen vertonen breakouts

Twee teams van adolescente jongens met de gebruikelijke bloed hoeveelheden androgenen misschien exihibit differnt incidentie van acne

Spanning aangesloten puistjes (voor de meting, druk, slapeloosheid … en zo on)
wordt geïnduceerd door verhoogde synthese van corticosteroïden die het lichaam scheidt bestrijding angst. Precies hetzelfde te gebruiken voor volwassen zits van mannen en vrouwen die geen acne hebben gehad als tieners

Het premenstrueel opflakkering van acne patiënten als gevolg van verbeterde mate van progesteron dat is niet een androgeen

onmiddellijke daling van de incidentie van zits na de puberteit is te danken aan de beëindiging van de noodzaak van een grotere gemeenschap hormonen synthese

biotine en nicotinamide van vitaal belang zijn vitaminen van het vetmetabolisme, en met vitamine B5 zij remedie acne kan stellen, maar wanneer zij werkzaam zijn op zichzelf, ze zijn beduidend minder krachtig in het omgaan met zits

Algemeen bekeken acne met al die afscheidende tumoren van de eierstok, testis en de bijnieren, in mensen met een variant leeftijden

Acne behandeling met Co-enzym A

De voorlopers van co-enzym A zijn ATP dat is heel belangrijk in het hele lichaam van de adolescente mannen en vrouwen, cysteïne dat is niet essentieel aminozuur dat kan worden uitgerust met een levensmiddel of afgeleid van het essentiële aminozuur methionine, en Vitamine B5 ( Pantotheenzuur zuur) die fundamenteel wordt geleverd door voedsel.

Pantotheenzuur (vitamine B5) bron om hele lichaam generatie van co-enzym A te verhogen, is aanbevolen door Dr Lit-Hung Leung in hogere doses de verwezenlijking van een duizend-1500 momenten de aanbevolen dag tot dag inname die 10 milligram per dag. Het moedigde dosis is zo hoog (1015 gram / werkdag), omdat vitamine B5 is een in water oplosbare vitamine, dat wil zeggen, met zowat elk hart nederlaag de ongebruikte B5 moleculen gaan in de nieren wordt uitgescheiden. Hieruit volgt dat Vitamine B5 moet worden bestaande alle tijd om eventuele kosteloze cysteïne grijpen.

Cysteine ​​In verlagen Pantotheenzuur Dose

Gezien het feit dat de vraag naar co-enzym A werpt in de adolescentie, de noodzaak om Cysteine ​​ moeten maximaliseren. Cysteïne is een zwavelhoudende aminozuur dat intens is gemaakt van in de bouw keratine, dat een essentieel bestanddeel van de huid (die grotendeels verhoogt in sizing de adolescentie), expanderen gewenste en ongewenste haren en ook gebruikt bij het vormen van nagels.

cysteïne volledig vrij zwembad in de lever heeft een smalle ras, gezien het feit dat de levercellen regelt het strak te houden juist dat bereik. De lever synthese Glutathion als een reservoir van cysteïne. Glutathion is de belangrijkste software van de lever voor detixification. Het heeft een cruciale functie in een flink aantal mobiele cyclus bijbehorende functies die nodig zijn tijdens het weefsel onderhoud. Het is ook belangrijk voor het behoud van de werking van het immuunsysteem.

Cysteïne met glutaminezuur (een meer aminozuur) door sommige wetenschappers als essentiële functies voor adolescenten.

Beheer van Cysteïne is de enige aangeeft waarmee we de dosis Pantotheenzuur verminderen . Ik heb het raadzaam het mengsel van Pantotheenzuur + cysteïne voor een flink aantal zits mensen voor veel meer dan tien decennia met een prachtig succes in het genezen van puistjes.

hebben. Vijf-1 gram cysteïne voor elke dag vermindert uw inname van Pantotheenzuur tot slechts 1-1.five gram voor elke dag (ze gemengd zal zijn).

Pantethine, de nieuwe steun

De metabole route van de synthese van co-enzym A omvat een verbinding genaamd Pantetheine dat is de directe voorloper van co-enzym A. Het wordt nu gemaakt in de veilige soort pantethine , omdat het twee moleculen zal betrekken in de vorm van disulfide pantethine. Het heeft een extra voordeel van het krijgen van boven de tijd volgehouden, gezien het feit dat elk molecuul moet eerst worden gesplitst, en dit vertraagt ​​de eliminatie.

Er werd intensief onderzocht voor zijn cholesterol en lipiden reducerende eigenschappen ( zijn ze niet teveel vet?), en heeft om te zetten in vrij goed vond voor cardiovasculaire begeleiding. De literatuur over Pantethine is vol met details over dat huis, en dit bouwde ik niet bereid om het gebruik ervan voor acne raden, tot aan I gelegen sommige mensen zijn tegenwoordig eerder toepassen Pantethine behandeling acne als je kunt onderzoeken in de url eronder.

De dosis Pantethine in de meeste menselijke wetenschappelijke tests is 900 mg per werkdag en dit zou een uitstekende leidraad voor ons om te beginnen met driehonderd mg een paar keer elke dag tot uiteindelijk vooruitgang, het wordt verondersteld om verbeteringen aan puistjes te maken binnen 2 keer.

Het is tijd om te beginnen

In de onder-verbinding, is er de feiten van elk product of dienst die u kunt ervoor kiezen om te overwinnen puistjes. Ik betrokken beide programma van therapieën over de kwestie van specifieke varianten te krijgen, zodat je kon kiezen de meest eenvoudige van een persoon die voldoet aan uw behoeften.

Als je net zoals enige adjuvantia, je kan eventueel verwerven gezondheid supplementen die bestaan ​​uit
chroom, zink, vitamine E, vitamine B uitgebreide en vitamine A, maar het is niet te.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.