De behandeling van acne breakouts: Tub Huis Behandeling

A-back schuurborstel kan worden verkregen van elke supermarkt of schoonheid te slaan en kan helpen reinigen gebieden van het menselijke lichaam die moeilijk te bereiken zijn. Op het moment dat de badkuip tub is uitgebreid van warm drinkwater, schuim de weer-schuurborstel met een milde zeep gemaakt voor de gevoelige huid rassen. Dit soort van reiniging zeep zal grondig reinigen van de huid zonder irritatie of zwelling. Implementeren van de zeep gebruik van de back-schuurborstel produceren gegarandeerd een zachte aanraking gebruiken. Weg te houden van het schrobben van de borstel ook krachtig op de huid, een eenvoudige schuim zal doen. Goed spoel de huid met drinkwater na de volledige plaats is gereinigd. Reinigen van de huid op deze manier twee keer per werkdag.

Baking soda is waardevol in het doden van puistjes-triggering micro-organisme en het verminderen zwelling in de huid. Om hele lichaam puistjes met zuiveringszout te pakken, kan 1 tot 2 kopjes extra een bad bad vol met warm drinkwater. Geniet van de baking soda H2O voor minstens vijftien minuten. Zuiveringszout functioneert ook als een exfoliant en kan voorzichtig worden geschrobd op om de poriën en de huid te helpen dode huidcellen te verwijderen. Er is geen moeten hebben af ​​te spoelen de poriën en de huid eenmalig het weken klaar is toe aan de lucht drogen op een natuurlijke manier. Gebruik een zuiveringszout weken tot twee keer per werkdag.

Tea-tree olie helpt opdrogen puistjes en beschermen tegen acne-leidt tot microben uit het infecteren van de poriën en de huid zo mooi als benzoylperoxide, maar zonder de nadelige aspect gevolgen, zoals peeling, jeuk of droogheid. Om tea-tree olie op het menselijk lichaam acne, vult een leeg en reinig shampoo fles halverwege met H2O, en aan te vullen tien druppels pure tea-tree olie. Schud de fles perfect aan de twee stoffen gecombineerd. Knijp de fles op de gebieden van het hele lichaam die worden getroffen door zits hoewel in een bad kuip uitgebreid warm water. Droog als gewone, het verlaten van de verdunde tea-tree olie op de huid. U kunt een tea-tree olie alternatief op deze manier uit te voeren na per dag.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.