De Belangrijk om gewichtsverlies: The Diet Label

begrijpen van de Voeding Informatie Label

Hoewel het lijkt basic voldoende te zijn, is het essentieel om te weten wat te zoeken bij het ontcijferen van de eventuele voedingsstoffen punten label dat u op komen. Persoonlijk, het normaal is het eenvoudigst om een ​​keuze afhankelijk van de calorie hangen en het totaal van overtollig vet aangegeven doel, het negeren van de versoepeling van de info. Van kennis en analyse, dat is radicaal veranderd. Macro-voeding zijn wat ons te presenteren met kracht op een dagelijkse basis vooral omdat dat is wat we het meest van eten. De 3 macro-voedingsstoffen zijn wat moet gericht zijn op het zoeken naar voedsel info etiketten-eiwitten, vetten en koolhydraten. Het is van vitaal belang, niet uit te sluiten van de ontspanning, in het bijzonder suiker en natrium! Dit zijn allemaal essentiële spelers in je eten plan en u op geen enkele wijze willen ook aanzienlijk van bijna alles.

Proberen om je focus

blijven

honderd Energy betrekken . Extra vet Geen kosten. SUIKER Geen kosten.

Veel mannen en vrouwen krijgen getrokken in een product als ze zien dat mensen etiketten op de verpakking. Ze weten niet, er is veel meer kritische informatie vermeld op het dieet gegevens label en dat is waar tal gaan mis. Zeker, honderd calorie traktaties zijn praktisch. Zeker suiker helemaal gratis items kan soms beter dan het alternatief. Toch, dat moet echt niet je enige focus. Als een ding is gelabeld extra vet geen kosten of suikervrij, is er vrijwel voortdurend een ding krijgen van de plek van deze voedingsstoffen die mogelijk nog erger dan de suiker of extra vet op zichzelf kan zijn.

Het maakt niet uit, als u krijgt oplossingen die elementen die je niet kunt uitspreken, 9 van de 10 keer je bijna zeker moet niet te eten hebben. Dat is vooral legitiem bij het maken van een poging om vet te elimineren. We zijn allemaal verantwoordelijk voor het instorten op een soort van handvat dat is niet alleen het beste voor ons, en dat is ok. De de overgrote meerderheid van de tijd, hoewel volledige voedingsmiddelen met eerlijke ingrediënten (geen stoffen of kunstmatige ingrediënten) zijn uw beste weddenschap.

Wat je moet echt Glance voor op Dieet Labels

Uw doelgroep moet echt op de genoemde (eiwit, ongewenst vet en koolhydraten), de dienende dimensie, en de calorie afhankelijk macro-voedingsstoffen. Vergeet niet over suikers en natrium ook! Als ze geen primaire bron van macht zou je niet wilt dat een dieet totaal van goederen bestaat uit de voeding mogelijk! Voor veel, calorieën tellen is de eenvoudigste manier om te regelen boven lichaamsgewicht reductie, dus dat moet niet rond zijn verschenen, zelfs voor etenswaren gedacht om gezond te zijn.

Serieuze, geheel levensmiddel geeft u met ‘voedsel’ wil een superieure bron van voeding dan kunstmatig en chemisch veranderd. Voor geval,

Golden Birthday Cake Oreo’s hebben:

honderdvijftig energie, 7 gram vetten en 21 gram koolhydraten, twaalf gram suiker, en aanzienlijk minder dan 1 gram eiwit per koekje twee portie sizing

Dat in vergelijking met Sabra Olive Tapenade Hummus die heeft:.

tachtig energie, zes gram ongewenst vet, vier gram koolhydraten, gram suiker, en twee gram eiwit per twee eetlepels portie meting.

Welke keuze zal je voller voor een langere tijd vast te houden en zijn een meer aangename snack? Paar hummus met worteltjes of andere schone groenten voor een snack die honger voldoet zo goed als wilde voedingsstoffen. Vaak krijgt u extra voor aanzienlijk minder wanneer de inname van waar, de hele voedsel. Zelfs als je je geest tot verminderde vet of suiker zonder kosten traktaties te kopen, kunt u eventueel zijn achtergebleven op zoek naar veel meer onmiddellijk nadat u deze kennis gebruiken bij het streven om gezonder te worden!

Moeder altijd uitgelegd. ..

Je moet je fruit en groenten te consumeren!

Er is waarheid geen weg omheen! Vruchten, hoewel veel suiker, en groenten zijn een goede aanvoer van voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft! Groenten, zoals broccoli, zijn een fantastische bron van niet alleen vezels (te houden u in totaal), maar eiwit ook! Wanneer nieuwe fruit en groenten hebben geen dieet labels, goederen zoals de stoomboot groenten te doen! U kunt gewoon deze informatie en gebruik het op een eenvoudige manier, door te kijken door het dieet informatie label!

Category: Gezond eten

Comments are closed.