De beste beoordeling 4 trucjes om je vier uur hele lichaam Lichaamsgewicht Decline

moet je van de gids The 4 Hour Body van Tim Ferriss geluisterd, en je bent op zoek naar een aantal richtlijnen en methoden om vastberaden om ofwel opnieuw weer op de rails of gewoon aan de slag begonnen te krijgen.

Typisch het idee aan te passen is te veel te verwerken. Je weet echt niet precies waar te beginnen, en een grote hoeveelheid momenten wil je gewoon iets te verbeteren alles in op het moment. Je weet wel, rip de pleister af. Het probleem met dat is je misschien wel burn-out veel te snel.

Hieronder zijn enkele richtlijnen om burnout aanzienlijk minder mogelijk te maken. Hoe minder moeilijk het is om te voldoen, hoe meer kans je wil.

een. Programmeer uw voedsel

1 van de meest frustrerende kenmerken is voedsel, dat is ironisch omdat slechts een van de factoren in de gids is om uw maaltijden te basic.

Behouden Foods kon misschien niet beginnen uit frustrerend, maar het dilemma doet zich voor wanneer je moet je niet kiezen voor lunch om te werken of hebben geen idee wat voor maaltijd tot je eigendom. Dat is wanneer je begint te benadrukken over etenswaren.

Om dit te bestrijden, kiest een paar minuten na een 7 dagen om te beslissen wat u kunt nemen in die week. Ik wil uit de donjon circulaires om te zien wat er te koop zijn en mijn menu’s afhankelijk af van dat.

Kan U blijft het eenvoudig behouden door verdere produceren voor het avondeten en het voeden van het voor de lunch de volgende dag.

2. Verwerven en maak je klaar in bulk

Een probleem hoor ik de hele tijd is ‘Wat zijn sommige voedingsmiddelen kan ik samen prompt zeer gemakkelijk te maken en?’ Je bent bezig, dus het is echt belangrijk om het meeste uit uw tijd. ‘Wellness food stuff’ bedrijven maken een munt op deze door de reclame je niet-zo-voedzame diepvriesmaaltijden. Je zou net zo moeiteloos doen dit uw zelf (en neem in een veel grotere).

Wanneer dat mogelijk is, te verwerven uw maaltijden in porties voor de 7 dagen. Zo zal ik meestal het verwerven van een lade van 10 of extra haan borsten of dijen. Als ik bonen of linzen, kopen ik enorm zakken. Pro tip:. Bespaart u ook dollars op deze manier

Toen ik samen mijn voedsel, ik doe het allemaal op op het moment. Ik tijd en bak al de hen bij wanneer. Ik bereid diner de hele zak bonen. Dan vul ik op containers met de maaltijden die ik gepland (zie suggestie # 1) en stop ze in de koelkast.

Winkelen voor groenten bevroren is een prachtige oplossing zo mooi. Ik vaak tegenkomen 12oz bagage van bevroren greens voor $ 1. Een persoon zak krijgt vaak me twee of drie maaltijden waarde.

drie. Drink extra drinkwater

Een andere beroemde verwaarloosde vetten-verlies krijger is H2O. Je moet echt moet consumeren minstens 3 liter water per dag, en dat is enkel om gehydrateerd te blijven. Als youre groter, kunt u extra.

Ik weet de wetenschap begeleiden, maar ik weet anecdotally dat het functioneert. Als ik drink veel meer drinkwater, mijn vet reductie verbetert. Mijn vermoeden is dat het drinken van water zal helpen schoonmaken van uw methode uit punten die het behouden van vloeistoffen, zoals zout.

Een extra reden Ive net geleerd over juist de laatste tijd is dat wanneer je voldoende water drinkt, uw algehele lichaam voelt comfortabel los te laten. Te simpel, als je heel klein water drinkt, zal je hele lichaam het horde. Als je het voldoende, uw gehele lichaam niet bezorgd over het niet bezitten van veel en krijgt ontdoen van het vrij zijn.

Ive ervaren mannen en vrouwen vertellen me dat de groei van hun water was het slechts een ding dat gebouwd het grootste verschil in hun wekelijkse vet verlies.

4. Automatiseer uw workouts

Im niet een atleet, en waarschijnlijkheden zijn youre niet beide (toch). Ik weet niet welke workout routines zijn geweldig voor mij, en de gids is niet veel te ongelooflijk uniek.

Er zijn tal van websites die er zijn dat dit voor u zal doen. De een bijzonder Im toepassen correct is nu MaxCapacityTraining.com. Andere sites die steun zal zijn SparkPeople, MensHealth, en DailyBurn.

Laat een individu anders bepalen wat uw werk zal zijn. Op die manier alles wat je hoeft te doen is in wezen doen.

Beloning tip 5. Haal dat eiwit in het begin

Ahead van drinkwater, terwijl het slechts een probleem mensen hebben vermeld heeft geholpen het meest is om te proberen een stabiele ontbijten. Het e-boek vertelt over het krijgen van 30g van eiwit in een uur van wakker. Een ton van de mensen ontdekken het echt moeilijk, maar de makkelijkste manier is om klaar maaltijden van tevoren dat je kunt opwarmen krijgen. Als je wat onderzoek doet, zult u in staat zijn om een ​​fatsoenlijke slow-carb ontbijt recepten te vinden.

In mijn eigen ontmoeting, Ive gezien aanzienlijk aanzienlijk minder onbedwingbare trek en honger als ik in een substantiële,-eiwit gepropt ontbijt in een uur. Ik weet niet wat de specifieke magische tijd is, maar dat lijkt te zijn om te functioneren. Toen ik verbruiken de zeer hetzelfde ontbijt, maar wacht ongeveer twee uur of meer na het ontwaken, Im altijd hongeriger voor de lunch. Zo verbruiken vroeg!

Ik hoop dat deze tips heb je tegenwoordig geserveerd. Als youve verkregen elke enkele anderen die u wilt laten delen met de lokale gemeenschap, drop ze in de comments !

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.