De beste Heart Level voor Pounds Loss

Je verliest lichaamsgewicht door het verbranden van veel meer calorieën dan je verbruikt. Als uw lichaamsbouw wil 2000 energie om via de werkdag te krijgen en als je eet twee, 000 calorieën, kunt u een elektrisch vermogen tekort creëren door het uitvoeren van out om weg 500 calorieën per werkdag smelten. Het uitvoeren van dit elke individuele werkdag zal resultaat eindigen in ongeveer een pond ponden dalen elke week.

Wat is groter — wandeling voor twee enkele uren of werkzaam moeilijk voor 30 minuten? Als het echt lichaam gewichtsvermindering je ongerust over bent, is het antwoord afhankelijk van welke actie veel meer energie verbrandt. Dit is afhankelijk van vele factoren, die uw metingen en de intensiteit van uw oefening omvat (hoe snel je gaat en het maakt niet uit als je een wandeling of een moeizame functioneren.)

Anaërobe activiteit doet klein om je hart pompen, maar wel een goede deal voor gewichtsverlies. Spierweefsels zijn calorieverbrandende apparatuur: het duurt calorieën om ze te produceren, het kost energie om ze te beheren, en het kan de energie alleen maar duren voor ze te bestaan. Training pro Rachel Cosgrove schrijft dat slechts 5 kilo spieren verbrandt veel meer dan achttien, 000 calorieën in de loop van een jaar. Dat is een kleine extra dan 5 kilo vet — alle voor een activiteit die niet of nauwelijks krijgt uw hart verovering eerder genoemde rust komt.

Werking out en lichaamsgewicht daling zijn zeer persoonlijk. Dat is de reden waarom er bijzondere trainers. Gepersonaliseerde trainers kan u helpen een methode die geschikt is voor uw leeftijd en capaciteit te creëren, en een persoon die je zal helpen uw lichaamsgewicht-daling te vervullen heeft als doel door middel van een verstandige mix van cardio-en anaërobe actie. Als je een hart situatie, of als je net als het nemen van items langzaam en geleidelijk, je coach kan langdurige en gemiddelde perioden van cardiovasculaire werk adviseren uit. Maar als je hart-gezonder of in een haast, kan een dertig minuten joggen en een aantal snelle sets met de halters misschien alles wat je hoeft te hebben.

Category: Gezond eten

Comments are closed.