De beste manier om Zits Cover

Geselecteerde een minerale poeder foundation als een alternatief van een vloeistof basis. Gebouwd voor delicate en acne-gevoelige huid, minerale make-up zit op het oppervlak van uw huid en zal niet verstoppen je poriën, die acne kunnen verergeren.

Verricht onderzoek naar welk model van make-up te gebruiken op uw huid soort vast te stellen. Dilemma familie en vrienden over wat make-up die ze gebruiken en gaan door make-up getuigenissen op het web of in welzijn tijdschriften. U kunt ook praten met een huid arts om te zien wat voor soort make-up geschikt is voor uw huid.

Ga naar winkels die unieke merken van make-up aan te bieden en hebben een expert overeenkomen met een basis om je poriën en de huid toon. Als u niet in staat om te zien een ervaren zijn, krijgen proefexemplaren en experimenteren ze bijpassende op eigendom.

Prep uw huid door te werken met een milde gezicht reinigingsmiddel. Wassen met warmte drinkwater gebruik te maken van een reiniging spons of doek. Pat droog je confronteren met een duidelijke handdoek.

Gebruik een olie-absoluut vrije moisturizer te drogen gebieden op uw deal met. Gebruik een vochtinbrengende crème met SPF, die je poriën en de huid zal beveiligen tegen schadelijke UV-stralen van de zon.

Je gezicht vlak voor gebruik te maken van make-up door gebruikmaking van een primer. Hoewel primer is optioneel, kan het helpen make-up houden aan uw ontmoeting. Primers zullen poriën te verminderen en in een fantastische lijnen vullen, het ontwikkelen van een gladdere afwerking die een stuk minder touch-ups noodzakelijk.

Ga over up roze plekken te deppen op een concealer werken met duidelijke vingertoppen of een spons applicator. Sommige concealers zijn verkrijgbaar met een milieuvriendelijke tint om de rode schaduw van acne tegen te gaan. Gebruik maken van concealer spaarzaam, als een dikke laag zal zoeken vlekkerig als het droogt.

Gebruik een make-up borstel om de minerale foundation poeder gebruiken om je heen te confronteren. Blijf uit de buurt gebruik te maken van veel te sterk basis door de borstel te tikken tot het afsluiten van overmatig snel na het vegen door het poeder.

Category: Supplementen

Comments are closed.