De beste methoden om snurken Halt

Het grootste plaatsing voor het slapen is aan uw kant. U bent extra zeer waarschijnlijk te snurken als je snooze op je rug. Gebruik tennisballen te houden van rollen op om je weer terug. Plaats twee of drie tennisballen in een sok, en bind het dicht. Leg de sok aanstaande om uw opnieuw, of zet hem in je pyjama beste te belemmeren rollen op je rug. Sluimeren met je bovenlichaam gehele lichaam verhoogd. Dit duurt normaal gesproken enkele van de druk op uw luchtwegen en maakt het mogelijk voor u om gemakkelijker te ademen. Dit zal helpen om te voorkomen dat snurken. Slapen met een gebitsbeschermer in plek kan snurken te verlichten. Een anti-snurken gebitsbeschermer houdt de tand naast elkaar en houdt de onderkaak van rustgevend. Het zorgt ervoor dat je ademhaling door je mond en snurken. Boven de toonbank snurken steun hebben bewezen niet efficiënt. Nasale strips zou kunnen openen de neus te laten voor een veel gemakkelijkere ademhaling, maar snurken meestal niet afkomstig van de neusholtes. Snurken ontstaat in de keel.

Vermijd alcohol en kalmeringsmiddel consumptie. Beide stoffen het centrale zenuwstelsel methode. Drank en kalmeringsmiddelen kan de spieren in de keel en kaak doe het rustig aan en zorgt voor snurken. Gebruik van alcohol en kalmeringsmiddelen ook geïdentificeerd om in apneu, wat een belangrijk probleem wellness sluimeren. In geen geval nemen alcoholische dranken en kalmeringsmiddelen met elkaar. Halt het roken van sigaretten, omdat dat schadelijk is voor de luchtwegen procedure en prospects te snurken. Drop overtollig vet. Surplus pond plaatsen druk op de luchtwegen, triggering het gedeeltelijk is ingestort. Snurken is veel waarschijnlijker wanneer de luchtweg wordt beperkt. Omgaan met je allergische reacties door het ontstoppen neusholtes. Geblokkeerde neus dwingt je om te ademen door je mond, en dat gekwalificeerde prospects te snurken. Overweeg antihistaminica juiste voor het slapengaan wanneer lijden aan allergische reacties. Over-the-counter zoutoplossing neusspray zal ook snel duidelijk sinussen en zorgen voor de ademhaling door de neus opnieuw. Slapen met een luchtbevochtiger in de slaapkamer maakt het ook mogelijk om snurken te stoppen.

Snurken is een symptoom van slaapapneu. Slaapapneu is een significante algehele gezondheid kwaal omdat het verhoogt het gevaar van vaatziekten. Waarschuwingsindicaties rust apneu bevatten wakker in de nacht verstikking, niet blijven rusten snel na slaap een hele nacht, emotie extreem moe door de dag en wakker worden met een hoofdpijn. Iemand met slaap apneu krijgt algemeen lichaamsgewicht zonder enige verandering in de inname van ontwerpen of lichaamsbeweging graden. Concentreren is ook een dilemma. Iemand met slaapapneu wordt voorkomen dat de luchtwegen, ook al slaap meerdere keren per avond. Een gezondheidszorg zorgverlener moet apneu pakken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.