De beste natuurlijke Puistjes Encounter Mask – slechts 3 ingrediënten

Acne – de specifieke kenmerken

Puistjes of medisch erkend als is een persoon van deze ongemakkelijke zaken die materialiseren buiten je opdracht en normaal gesproken rechts wanneer je verwacht om het hoofd uit en! confronteren het milieu. Acne discrimineert niet en heeft een effect op beide even dames en volwassen mannen en specifiek optreedt in de adolescentie, maar regretably kan hebben op volwassen capuchon met nadelige resultaten.

Puistjes wordt vooral ingegeven door blokkades van talg in de olie-klieren en gewoonlijk begint wanneer de talgklieren (olie) klieren zetten in energieke hele puberteit. Deze klieren ontwikkelen tot energieke dankzij maximaliseren van testosteron in het lichaam momenteel wordt gegenereerd door de bijnieren (dit gebeurt in gelijke geslachten). Puistjes soort wanneer de follikels onder de olie klier ontvangt geblokkeerd en een make-up van olie plaatsvindt die overgaat in onaangename ontsteking. Hoewel acne kan en over het algemeen is pijnlijk en gênant, de andere grootste probleem is wat het kan vertrekken aan de achterzijde van zodra zijn gegaan … littekens! De meeste mensen gaan door pukkels op hun gezicht gebied, maar het is ook nogal vaak op het weer, borst, schouders en nek.

Zits is gedacht te worden veroorzaakt door een variëren van variabelen zoals levensstijl, hormonen en het eten van plan. Experts uit de industrie hebben gezegd dat geloven de grote induceren is van een toename van het hormoon genaamd androgeen die in de adolescentie plaatsvindt. Ook is overwogen genetische te zijn en als je geneigd zijn, dan items zoals vette cosmetica kan resulteren in het zits uitbraak of een leven te verbeteren deze als zwanger zijn. Toch weten deze zaken worden de induceren, zijn zelfs nu meestal een uitdaging om de specifieke motief voor uw eigen breakouts lokaliseren en dus je zou moeten gaan via een grote hoeveelheid van trial and verwarren met therapie alternatieven voor u klaar bent om volledig smet gratis.

Stijlen van Remedies …

Er zijn een aantal unieke alternatieven op de markt op dit moment om acne te pakken. Als u naar uw gemeenschap supermarkt je tegenkomt bijna elke fabrikant van gezichtsbehandeling, waarschijnlijk is hun eigen puistjes behandelingsmethode variëren, exact met de apotheek zijn er een goede deal van receptplichtige en niet-receptplichtige professionele medische therapieën toegankelijk. Ga naar een homeopaat en opnieuw zullen ze je biologische wast en voedingssupplementen om te helpen geven, maar in het uiten van al deze doen ze eigenlijk uit?

Ik ben hier niet om u te informeren wat goede en helemaal verkeerd is, maar ik heb heel wat uitdagingen die eerder enkele jaren met acne hadden en steeds bijna dertig en deze resterende de eerste keer dat ik ze heb haar een groot probleem. Ik heb geprobeerd alle soorten problemen sommigen hebben gewerkt in het begin, maar blijven ik wacht tot die oplossing om zich te ontdoen van hen van de wortel te krijgen …. heb vertrouwen in mij toen ik ontdekken dat dat ik zal delen.

Een deel van de wijdverbreide therapie procedures zijn meer dan de teller medicijnen die in supermarkten, apotheken of hoger stop kantoor handelaren kunnen worden verworven. De meeste van deze therapieën zijn actueel en omgaan met de problemen cosmetisch en kan worden gekocht als gels, zepen, lotions en lotions. Normaal zij omvatten bepaalde onderdelen die worden beschouwd als de complicaties dit soort als verminderen: benzoylperoxide, salicylzuur, zwavel, Retin-A en Azelaïnezuur, toch grondig zijn als sommige kan een beetje zwaar op de tere huid

Een stuk intenser opties voor de behandeling van acne zelfs zo met zich meebrengen te kijken naar uw arts en momenteel wordt verwezen naar een huid arts die je misschien voorschrijven met een orale of topische antibiotica, die de vooruitgang van de kiemen zullen bestrijden en het minimaliseren van de ernst van de acne. Algemeen Erythromyocin en Tetacycline heersen remedies. Andere therapieën die normaal in dienst zijn bij uw zorgverzekeraar als je een vrouw zijn de anticonceptiepil, die zal werken aan het stabiliseren soorten hormonen zou kunnen zijn. Deze procedures terwijl ze geneigd uitgevoerd moet worden genomen met een beetje meer zorg en moet met de medische professional vooraf maken deze keuze worden besproken.

ander algemeen principe zorgen veroorzaakt acne, zodat is het raadzaam dat het leiden van een extra gezonde en levendige levensstijl het voorkomen van puistjes kan verlagen. Ook al is dit een vervolg iedereen zou moeten nemen en niet alleen die mensen met puistjes kwesties. Er wordt gesteld dat de uitoefening van voor tot een uur 3 gevallen een 7 dagen zal je lichaamsbouw te krijgen op de geschikte monitor, maar gewoon positief u verwerven tot alles wat je waarderen en of iets dat je drukniveaus zal verminderen. De identieke geldt voor etenswaren, als je verandert van een groot deel van de ongewenste levensmiddel en nemen in gezonde vitamine rijk voedsel items als vervanging men gelooft uw huid zal profiteren. Ook met het nemen van de juiste je lichaam benadrukt minder en er is twee vliegen in een klap ….? Ongecompliceerde! Allergische reacties worden verondersteld om de incidentie van acne ook toch dit is discutabel te verhogen, maar men denkt dat melk (zuivel) kan leiden tot een groot deel van de aanzienlijke resultaten en fundamenteel een hoge glycemische belasting dieet programma is gevonden om waarschijnlijk verergeren acne.

Last van alle, vitaminen of natuurlijke voedingssupplementen. Er zijn enkele die worden genoemd om een ​​uitstekende gezondheid te helpen en laat de kritische uitkomsten van zits en helemaal opnieuw is dit niet om een ​​gezond dieet te veranderen. Vitamine E wordt beweerd om te helpen met het onderhoud huid (littekens), Night Primrose Olie voor de regulering van de vrouwelijke hormonen, Zink, Kurkuma, en Zoethout ook enkele die populair toevoegingen voor een gezonder dieet om puistjes te verslaan zijn. Ook nog een slechts een voor vrouwelijke hormonen is natuurlijke thee – Paars Klaver en Kuisboom zijn bekende stoffen gebruikt in de behandelingen ook

Dus ook al heb ik en nog steeds proberen een groot deel van de eerder genoemde. oplossingen, heb ik een gezicht gebied masker dat de puistjes ik heb, geholpen met de littekens en maakte mijn huid veel beter dan een van de andere technieken om de dag is gedaald gevonden. Ik heb het recept hieronder opgenomen, de eenvoudige, betaalbare en biedt voordelen …..

Andere huidverzorging tips …

 • Zorg ervoor dat je blijven houden uw gezicht grondig schoon, door het te wassen met behandeling 2 keer per dag. Gebruik een zachte reiniging zeep of reinigingsmiddel met warm h2o (ik houd van Geiten Melk Zeep gebruiken als deze is mild en absoluut vrij van irriterende stoffen of een ontmoeting was gericht op mensen vandaag met acne). Blijf uit de buurt van scrubben of schrobben van de poriën en de huid, omdat dit de acne kan verspreiden. . Op het moment dat uw ervaring is duidelijk splash met koud H2O omdat dit de poriën die zijn geopend tegen de hitte drinkwater zal sluiten
 • Refrein van het aanraken van uw deal met – als u zitten een bureau de hele werkdag haar verleidelijk om de dilemma’s te raken, maar aanraken alleen verergert de infectie en kan ontvouwen. Meestal behoudt uw handen schoon en vegen van uw mobiele telefoon en brillen met ziektekiemen schoner als deze kunnen nog meer ontvouwen het virus
 • Bij de toepassing van gezicht lotions of make-up -. Wassen vingers grondig te paraferen. Ook vaak wassen make-up kwasten (wekelijks) met tea tree olie werd en warm water en hen in de zon drogen om zich te ontdoen van microben ontwikkelen up.
 • Knijp niet of barsten de puistjes kan de infectie te dwingen nog verder in de huid en leidt tot extra zwelling en roodheid die ook kan leiden tot de puistjes te verdelen. Ook deze de poriën en de huid die uw kansen op littekens zal maximaliseren kan pijn doen.
 • Je moet niet naar snooze met make-up op! Reinig uw ontmoeting voorafgaand aan het naar bed gaan om uw deal met de kans om adem te geven.
 • Stel uw kussensloop elke paar keer en ook uw ervaring handdoek, dit vermindert je dreiging van re-contimaniation.
 • Als je haar dat valt op je gezicht, zorg ervoor dat het altijd schoon en niet vet als vet haar verhoogt de situaties van puistjes . en puistjes
 • Probeer een evenwichtig uitgebalanceerd dieet eet en drink veel water
 • Angst beduidend minder. – bemiddelen of yoga doen.
 • Neem voedingssupplementen en vitamines die kunnen helpen bij het beheren van acne van binnen.
 • Workout – deze geven schadelijke stoffen een mogelijkheid om weg te gaan van uw systeem
 • .

  Category: Dieten

  Comments are closed.